Sanirim alinti bi itiraf..Ama cok türk filmi izlemis bu kizcagizimiz,kendini kaybetmis,kendisi bile inanmis nerdeyse söyledigi yalanlara..Bi uzmandan yardim almali bence..:)
muhahahahaha
bu kız her kimse fazla Türk filmi izlemiş :icecream:
fransaya gitmiş onu izlemiş :roflol:
tabi öyle her isteyen elini kolunu sallaya sallaya gidiyodu zati fransaya yievrumm
kızın yaşı 13 oğlanın yaşını soylememış oğlan kızdan buyuk olabilir çıkmaya başladıklarında kız 13muş aradan 2 yıl geçıyo kız 15-16 yaşına geliyo bana gerçeklık payı yuksek gıbı geldı ben bın beterını 13 yaşındayken başlayan bı ilişkiyle yaşadım çunku
evet alıntıdır onüç yaşında şehirden şehire gidemez tek başına insan bu kalkmış parislere gtmiş peşinden vizesi var pasaportu var sanki istanbuldan ankaraya gidiyo garibim ufak atta civcivler yesin
Türk filmlerini zamanında çok izlemiş herhalde arkadaş oradan esinlenip yazmış olabilir.Ama arkadaşlarında dediği gibi 13 yaş çok abşakkıdıartmış yaniii :dilcikar:
Vay be biz de 15 yaşındayız ama bu kız 15 yaşında fransaya gidip sevdiğini uzaktan izliyo (!!) Gerçekten (!!) çok etkileyici bi hikayeydi kaydirigubbakcemile3
hayır sanki yan mahalleye geçmiş gibi anlatmışş ya fransaya geçisini:) üstelik birde o çocuğu eliyle koymuş gibide bulmuş:) üstelik sen oraya kadar git uzaktan izle:)
hayır bunu anlatan kişi uçmuş zaten, ben asıl buna inanıp yarum yapanlara dicek bişey bulamıyorum..