Bir kızım var ve oğluma hamileyim boşanmak istiyorum

Kesinlikle boşanın asla,asla düzelmez benimkinde içki yok sözde namazda niyazda ona rağmen düzelmedi keşke 2.gebelik olmasaydı neyse sağlikla gelsin boşanin yüzünüze renk gelecek böyle bir evlilik insanın enerjisini çekiyor

hemen bosanin.ilerde cocuklariniz size tam tersi sitem edecek yoksa.neden bosanmadin ezik gibi cektin bizide bu senaryolarin icinde biraktin diye sitem wdecekler size saygi bile duymayacaklar.ben anneme hep sitemimdir hala da oyle.keske bizi birakip gitseydin en azindan.boyle uzgun hasta korkak birine donusmeseydin diyorum

Böyle bir adamdan 2. cocugu yapmamaliydiniz olan hep cocuklara oluyor annede perisan oluyor yazik

Hadi 1.çocuğu yaptınız da 2. yi böyle bir aile ortamına niye yaptınız. Ne müthiş bir baba, genleri aktarılmalı bol bol. Anne desen üniversite mezunu ama vizyon 0

tek korkum çocuklarımın bana neden savaşmadın babamı düzeltmedin demesi
Bir insan için bu dünyadaki en zor şey değişmektir.
Yeni bir hayata başlama düşüncesi bile size çok korkutucu geliyor.
Çünkü düzeniniz değişecek, kötü de olsa bildiğiniz kötü olduğu için bırakamıyorsunuz.
Sırf buradan bakarak bile tüm kalbiyle istese bile değişmenin bir insan için ne kadar zor olduğunu anlarsınız.
Hal böyleyken başkasını, hele de değişmek istemeyen birini değiştirmek imkansızdır.
Peki, siz neden bu imkansız için kendinizi sorumlu tutuyorsunuz. Evli de olsa bu sizin sorumluluğunu değil.
Kocanız değişmek isterse çabalar ve değişir, siz ne kadar çabalarsanız çabalayın bunu yapamazsınız.
Bence siz de bunun farkındasınız ama işte, kötü de olsa bildiğiniz bir kötülük içinde yaşamak daha kolay.
Bence asıl sormanız gereken soru: "Bu kötü düzenin kızımın ve oğlumun normali olmasını istiyor muyum?"
Buna vereceğiniz cevaba göre kararınızı verin. Eşimi değiştirebilir miyim diye düşünmek yerine kendinizi değiştirmeye odaklanın. Bu zaten yeterince zor, inanın bana.

Kızına düşkün adam böyle davranmaz. Sağlıkla dogurun ama keşke iki çocuğa birden bunu yapmasaydin

Sitenin yarısı rezil babalarla büyümüş, keşke annem ben küçükken boşansaydı demiştir yıllarca, eminim. Hiçbir çocuğun anne neden babamı düzeltmedin diyeceğini zannetmiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…