• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aşkito Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bana da erkek için tüyo versen diyorum :)

tesekkür ederimmm kizlarr.. darisi basiniza..
tatlisoglum sen geldin aklimaa arabada gelirken..
dedim bi o kaldi.. ikimiz erdik muradimiza. darisi sana insallahh.. allah gönlüne göre versin..

Kahvekolik düzenli adet oluyomusun?
son 3 ay adet günlerini yazarsan , sana ovülasyon gününü ve erkek bebek icin iliskiye girmen gereken günleri yazarim canim :)

tesekkür ederimmm kizlarr.. darisi basiniza..
tatlisoglum sen geldin aklimaa arabada gelirken..
dedim bi o kaldi.. ikimiz erdik muradimiza. darisi sana insallahh.. allah gönlüne göre versin..

Kahvekolik düzenli adet oluyomusun?
son 3 ay adet günlerini yazarsan , sana ovülasyon gününü ve erkek bebek icin iliskiye girmen gereken günleri yazarim canim :)

tamam canım yazayım.
26 ağustos- 22 eylül- 18 ekim.
heyecanlandım eyvahedigeldismile

31 ekim yumurlama günün Kahvekolik.
31 ekim + 1 Kasim iliskiye girip hamile kalirsan %85 ihtimalle Erkek bebegin olur.

adet döngün 27 gün olarak hesapladim..
vaktim oldugunda tekrar inceleyip farkli sitelerden hesap cikartirim.. ortak bir gün belirleriz..
ama ben su an baktigim takvimle yapmistim :))

askit bugünn alışverişe giderkenn içimden dedimki lem bu askitonunn bir kızı olsun kokoş kokoş giydirrir benide çatlatır haa...naniknanikdelikafadulden:dilcikar::roflol:içime doğmuş sanırımmm:lepi:

çok sevindim acanımm...allah tamamına erdirri inşallahh...kıvır kıvır bir kızın olsun ama ben çatlatma kızımmm kokoş kokoş giydirip kuzunu...

ben ilkte bişey anlamamışımm.şimdi bir kızım olsaa aboww düşünemiorummm..ve sanırım senin kadar olamasamda kesin kokoş mu kokoş bir zilli olurdu..

HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMM SAĞLICAKLA AL KUCAĞINA KUZUŞU..kaydirigubbakcemile2zemuszemus:lepi:

Son düzenleme:
tebrikler inş. hayırlısıyla kucağınızada alırsınız

31 ekim yumurlama günün Kahvekolik.
31 ekim + 1 Kasim iliskiye girip hamile kalirsan %85 ihtimalle Erkek bebegin olur.

adet döngün 27 gün olarak hesapladim..
vaktim oldugunda tekrar inceleyip farkli sitelerden hesap cikartirim.. ortak bir gün belirleriz..
ama ben su an baktigim takvimle yapmistim :))

not ettim canım çooook sağol. hayırlı ve sağlıklı olsun önceliğimiz bu ama. hep bi oğlum olsun adı Efe olsun istemişimdir :) bakalım ne olacak, daha doğrusu olacak mı?
tekrar teşekkür ederim.

tsklerr teknommmm..
yap kiz bi tane daha :))))
ayy simdiden düsünüyorum neler alsam giydirsem diyee.. batti benim adammm :roflol:

elfcn tskler cnm..

kahvekolik allah seninde gönlüe göre versin insallah..
erkek bebekte en önemli unsur yumurlama gününden önce iliskiye girmemek.

Benim oglanin adi efe.. yakin zamanda bi ada$ bekliyorum senden :))

tsklerr teknommmm..
yap kiz bi tane daha :))))
ayy simdiden düsünüyorum neler alsam giydirsem diyee.. batti benim adammm :roflol:

elfcn tskler cnm..

olabilir diye düşünmüyor deilim bazen ama sanırım son şansımıda kullandım ben:kedi::lepi:naniknanik:icecream:

hilmiş çok ama çok sevindim rabbim gönlüne göre verdi inşallah..hayırlı ve sağlıklı güzel kokoş bir kızın olur.

aşkitom çok çok çok mutlu oldumzemuszemuszemuszemus
Rabbim gönlünün prensesini verdi:ecrin_bebek:
sırada hayırlısıyla kucağına almak var
:Saruboceq:

ayburum tsk ederim bitanem..
darisi basina insallah.. senin ki oglan geciyo icimden..
hayirli, saglikli bir evlat versin sana rabbim

hem$oo hadi bakalim hayirlisi olsun cokkk sevindim yaaaa:ecrin_bebek:topladik kizlarii. rabbimize sükürler olsun.simdi hayirlisiyla,sagliklica kucagimiza almak kaldii...:Saruboceq:darisi isteyen herkese insallah.simdi tam kaderda$ olduk:))

canım benim...
fıstık arkadaşımmm,demekki bu dünyaya kendin gibi güzelmi güzel,fıstıkmı fıstık,tatlımı tatlı ,kokoşmu kokoş bir melek getiriceksin...
nasıl sevindim anlatamam...
bahtıda yaşamıda güzel olsun inşallah..
şimdi heyecanla beklemedeyim bukle saçlı güzel prensesimizi....

cnm benm yaa cok sevindimmm ay wala gözlerim doldu yaaaa ay nediceğimi bilemedim wallaaa allah sağ salim doğmayı nasip etsin prensesimizee 3 çizgisini sevsinler onun yaaaa
taktikleri ewet paylaş bizimle zamanı gelinceee :)))

Back
X