• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

ben senden daha meraklıyım sanırım yaaa
ay nasıl beklicez....
çabuk git gel kızzzz:)

kız biz burda senden çok daha meraklı ve sabırsız anamm perşembeye kadar beklenilirmi
inşş Allah gönlüne göre verir bi kızın olur ben kızıma hamileyken göbeğim yuvarlaktı ve kalçalarım büyümüştü hadi hayırlısı şekerr yavrun doğsunda sağ sağlim

aşkştocum bende 14+5 te öğrenmiştim cinsiyeti sende öğrencen ozaman kısmet olursa.

benimde oğlumda başkaydı hamileliğim şimdi çok başka hep meyve canmm çekiyo ve çikolata.

oğlumda et çok istiyodum ve şerbetli tatlılar. kızımda etten tiksiniyom ve tatlıdan.
ama kalçam hiç büyümedi hep aynı...

ayy ben de cok merak ediyorum ama pazartesi gitsem sacma olur.. dicekler persembe randevunuz var. 3 gün daha duramadiniz mi :))

Azizee kiz sen senin oglun olacak diodunn demii :))

benimde oglanda canim et istiyordu.. hatta ilk olarak biftege asermistim..

bu hamileligimde daha et yemis degilim dogru düzgün..
meyve canim cekiyo demen gibi.. ve cikolataa..
hatta simdi lüpletiim adi gecmisken hahah

üf iste .. o kadar cok belirti var ki.. erkekse.. hayal kirikligindan cok saskinlik olacak bende..

erkekse, bardagin dolu tarafindan bakip, erkek bebek icin ne gerekiyorsa.. hersey var .. ve hic masraf olmicak derim sempatiksalakcinni

a$kitoo bugün kontrole gidiyorum..saat 17.00da:sm_cool:insallah ögrenebilirim:ecrin_bebek:e$im doktora söyleme diycekmis yaa:(( bende diycem ben ta$iyorum onu ben bilmek istiyorum söyler umarim.benim icin dua et.:ecrin_bebek:

ayy cok heyecanlii..
ay canim insallahhh ögrenirsin..
esin saka yapiyodur, eminim o da merak ediyordur..

o ne diyo.. kiz istiyomu peki?

benim ki cok istiyo kiz olsun.

istiyooo istemesinede doktor eger kizsa 22. haftadan önce söylemem dedi yaa simdi.onu bekleyelim diyo daha erkenmis..oglumda kiz karde$ istiyo:)) rozi olcakmis ismi:ecrin_bebek:biz ailecek istiyoruzda rabbimde bizim icin istemis olsun insallah..hayirlisi artik zaten yine pozisyon vermezse haftaya hemen ev doktoruna giderim kesin yada baska bir doktora..yok yok haftaya kalmam cumartesi giderimkaydirigubbakcemile2

hahaha koptumm :roflol::roflol:
rozi mii :))
ben de efeye roziyi örnek göstererek anlatiyorum kardes kavramini ..
ama seninki bi alemmis :)))

$ekerim ögrenen ögreniyo walla, bizim neyimiz eksik ..
ama kiz olacaksa gec ögrenmeye raziyiz degil mi :)

kismett.. hakkimizda hayirlisi canim benim.. kaderda$im :)

aŞkito umarm herşy dilediğin gibi olur dünyalar güzeli bir kız çocuğu nasip etsn sana Rabbimmm..

Son düzenleme:
ayy ben de cok merak ediyorum ama pazartesi gitsem sacma olur.. dicekler persembe randevunuz var. 3 gün daha duramadiniz mi :))

Azizee kiz sen senin oglun olacak diodunn demii :))

benimde oglanda canim et istiyordu.. hatta ilk olarak biftege asermistim..

bu hamileligimde daha et yemis degilim dogru düzgün..
meyve canim cekiyo demen gibi.. ve cikolataa..
hatta simdi lüpletiim adi gecmisken hahah

üf iste .. o kadar cok belirti var ki.. erkekse.. hayal kirikligindan cok saskinlik olacak bende..

erkekse, bardagin dolu tarafindan bakip, erkek bebek icin ne gerekiyorsa.. hersey var .. ve hic masraf olmicak derim sempatiksalakcinni

canmm istediğin gibi olur inşallah...ben hep erkeye yoğunlaşmıştım kız olmaz diye erkek isimleri buluyodum hep...
ama rüyalarımdada hep kızım olmuş görüyodum ve isminin bile ne olcanı rüyamda gördüm.
çok güzeldi...herşeyin öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için ve en önemisi sağlıklı olması.
hep bunun için dua etmiştim.

ben resme göre erkek gibi geldi bana canmm...bakalım bende merakla bekliyom.

a$kitooo canim ben güzel haberlerle geldim..:teytey:KIZ imiz olacakmis:ecrin_bebek:doktor %100 olmasada kiz dedi.erkek görmüyorum zaten dedi:))ama yinede tam garanti olmasi icin 20.haftadaki kontrolü beklemek istiyo.bilirsin burdaki doktorlar tam prasedür uyguluyolar kacinci haftada söylenmesi gerekiyosa o gibi kuralcilar..icimden hep kizim olacagi geciyodu:nazar:Allahim gönlümüze göre verdi.canim darisi senin ba$ina insallah:Saruboceq:

ayy sevincten tüylerim diken diken oldu canim.. inanamazsin nasil sevindimm..
azicikta kiskandimm..
bende kiz hissediyorum .. insallah bende güzel haberlerle gelirim..
en önemlisi sagligi yerinde olsun.. ama cimcime olsun yhaaa lüffennn

new_baby_girl.gif

skorpi kiz senin cin takvimi rus takvimi ve diger hesaplamalar ne gösteriyodu ? bio ritim ve kesedeki duruma göre tutmadikaydirigubbakcemile2

her iki takvimde kiz veriyodu canim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy sevincten tüylerim diken diken oldu canim.. inanamazsin nasil sevindimm..
azicikta kiskandimm..
bende kiz hissediyorum .. insallah bende güzel haberlerle gelirim..
en önemlisi sagligi yerinde olsun.. ama cimcime olsun yhaaa lüffennn

new_baby_girl.gif

amin....insallah hem$o:))senden de böyle bir haber bekliyorum canim.dualarim seninle:ecrin_bebek:

esim erken cikacagini söyleyince dayanamadimmm..
randevu aldim .. 1 de.. yani tr saati ile 2 ..

en gec aksma üzeri gelip cinsiyetini söyleyebilirim sanirim..

cokk heyecanliyimmmmmm..:Saruboceq:delikafadulden

Selam Askito :3:
Her doğum çizelgene baktığımda hala belli olmamış deyip meraktan deli oluyorum. sırnaşık şey
Hayırlısıysa bu hafta öğreneceksin sonucunu demek.
:lepi:
Merakla sonucu bekliyorum!

seni bekliyoruz a$kito..hayirlisi olsun canim:ecrin_bebek:bizim saatle $u an doktordasinnnn :))

Son düzenleme:
Back
X