- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi Semra331995
ozgurluk yasamak isteyen defolsun avrupaya hollandaya guzel ulkemi kimse kirletmesin yaa.hollanda bu konuda fazlasiyla ozgur.oraya gidin ya .bu ulkeyi kirletmeyin bi zahmet .bide beddua etme bos yere zaten bulmussun belani .bide bela okuma kimseye.
Bir insanın duyguları ve cinsiyet değiştirmekle ilgili kararı da kendisini ilgilendirir, sizi değil. Yasak olduğunu bile bile buraya dini içerikli birşeyler yazıyorsunuz, inadına gibi. İnsanları saçma sapan yönlendiriyor sizin bu mesajınız. İnsanların dini inancı onları ilgilendirir, siz neden vaaz veriyorsunuz? Dinde eşcinselliği, cinsiyet değiştirmeyi vs. yasaklayan Allah o zaman neden o insanlara o duyguyu verdi, neden onları eşcinsel veya transseksüel yarattı o zaman? Neden dininiz böyle çelişiyor sizin? Hiç cevap vermekle uğraşmayın zira ne diyeceğinizi herkes biliyor, yok sınavdı, yok nefsine hakim olmalı bilmem ne ıvır zıvır. Boş işler.Duyguların seni ilgilendirir ancak dinde cinsiyet değiştirme diye bir kavram yok
Kadınsan kadınsındır, erkeksen erkek, dünyada cinsiyet değiştirmek İslami hükmünü değiştirmez, yani cinsiyet değiştirmekle İslama göre kadınlıktan erkekliğe geçilmiyor, eksik araştırmışsın. Örneklemek gerekirse cenaze namazı kadın hükmünde kılınır, erkek olarak değil.
Kınamıyorum diye yalan söyleme bari. Sizin gibi olacağına gitsin pislik olsun insanlar daha iyi. Ne yazdığının farkında bile değilsin.bende boyle konulari acan insanlara ,belaya ugramis insanlari gorunce okunacak duayi okuyorum.rabbim cocuklarimizi boyle pislik igrenc dusuncelerden korusun.kinamiyorum cunku cocugum var .rabbim korusun.ayriyeten cok iyi arastirmamissin konu sahibi NE DEMEK GUNAH DEGIL ADAM GIBI ARASTIR.GIT LUT A.S KAVMINI OKU.ALLAH ONLARI NASIL HELAK ETTI .ONLARDA ERKEK ERKEK DEN HOSLANIYORDU.NE FARKEDER.SONUCDA HEPSI AYNI.ALLAH EVLILIGI UYGUN GORMUS SUNNET.SENIN GIBI SACMA SAPAN DUYGULARI YASAMANIN DINDE YERI YOK.HABERIN OLSUN.bi kisi daha konu acmisdi icimde erkek var diye daha konuyu okumadan tiksindim igrendim kapattim.allah sizin gibilere akil fikir versin........
Bu ülkeyi senin gibi yobazlar kirletiyor.ozgurluk yasamak isteyen defolsun avrupaya hollandaya guzel ulkemi kimse kirletmesin yaa.hollanda bu konuda fazlasiyla ozgur.oraya gidin ya .bu ulkeyi kirletmeyin bi zahmet .bide beddua etme bos yere zaten bulmussun belani .bide bela okuma kimseye.
Bir insanın duyguları ve cinsiyet değiştirmekle ilgili kararı da kendisini ilgilendirir, sizi değil. Yasak olduğunu bile bile buraya dini içerikli birşeyler yazıyorsunuz, inadına gibi. İnsanları saçma sapan yönlendiriyor sizin bu mesajınız. İnsanların dini inancı onları ilgilendirir, siz neden vaaz veriyorsunuz? Dinde eşcinselliği, cinsiyet değiştirmeyi vs. yasaklayan Allah o zaman neden o insanlara o duyguyu verdi, neden onları eşcinsel veya transseksüel yarattı o zaman? Neden dininiz böyle çelişiyor sizin? Hiç cevap vermekle uğraşmayın zira ne diyeceğinizi herkes biliyor, yok sınavdı, yok nefsine hakim olmalı bilmem ne ıvır zıvır. Boş işler.
Kafanızın içi saman dolu sizin. Senin buraya yazdığın şey herkesin muhatabı, okuyan bir dünya insan var ve yalan yanlış konuşuyorsun. Sonra da benim fikrim diye arkasına sığınıyorsun. Sizin gibiler yüzünden bir adım bile ilerleyemiyoruz, şu iğrenç yobazlığınızı bari her halta bulaştırmayın. Soruma cevap veremediğin için okul arkadaşın değil bilmem ne diyorsun, fazla komiksin. Madem her şeyi biliyorsunuz bunu da bilin. Ama yok, savunduğun şeyden de bihabersin, yazık.Konu sahibinin dini sorusuna cevap verdim, mesajının sonunda bundan bahsettiği için. İstediğim soruya cevap veririm, dikkat ederseniz konu sahibini muhatap aldım, sizin fikrinizi sormadım. Dinim de beni ilgilendirir seni değil, edebini takın, okul arkadaşın değil senin Allah CC, bildiğim ne ise yazarım, kimseyi de ilgilendirmez. Ivır zıvır sizin gibiler benim için, herkese bir şeyler yazmışsınız ama dönüp kendinize bakın, bizde sizin gibi düşünmek zorunda değiliz, boşsunuz maalesef, kalın sağlıcakla...
Allah sanada merhamet versin insanlık versin.Lut kavmini çok iyi biliyorum şükür, onların yaptığı sapkınlıktı yakışıklı erkeklerle cinsel münasebete girmek istedikleri için helak oldular.Ben diyorum ki aşığım cinsellik yok ben bunu yapmak isteseydim defalarca kez yapmıştım ama yapmadım.Ha zaten öyle bir insan olsam buraya içimi dökmezdim,gayet rahat işimi hallederdim.Ben insan gibi burada sizlerden tavsiye istedim özelliklede belirttim lütfen yargılamayın diye.Sapkın fikirli bir insan değilim cinsellik umrumda değil birini seviyorum ve cinsiyeti kız.Belki günahkarım belki yanlış yapıyorum ama allah biliyor görüyor sadece duygu beslemekten başka hiç bir şey yapmadım.Sen müslümanmış gibi geçiniyorsun ya hani? Nerede merhametin nerede insanlığın nerede tatlı dilin iyi niyetin?bende boyle konulari acan insanlara ,belaya ugramis insanlari gorunce okunacak duayi okuyorum.rabbim cocuklarimizi boyle pislik igrenc dusuncelerden korusun.kinamiyorum cunku cocugum var .rabbim korusun.ayriyeten cok iyi arastirmamissin konu sahibi NE DEMEK GUNAH DEGIL ADAM GIBI ARASTIR.GIT LUT A.S KAVMINI OKU.ALLAH ONLARI NASIL HELAK ETTI .ONLARDA ERKEK ERKEK DEN HOSLANIYORDU.NE FARKEDER.SONUCDA HEPSI AYNI.ALLAH EVLILIGI UYGUN GORMUS SUNNET.SENIN GIBI SACMA SAPAN DUYGULARI YASAMANIN DINDE YERI YOK.HABERIN OLSUN.bi kisi daha konu acmisdi icimde erkek var diye daha konuyu okumadan tiksindim igrendim kapattim.allah sizin gibilere akil fikir versin........
Sana sapık demek istiyor işte, açık ve net.Allah sanada merhamet versin insanlık versin.Lut kavmini çok iyi biliyorum şükür, onların yaptığı sapkınlıktı yakışıklı erkeklerle cinsel münasebete girmek istedikleri için helak oldular.Ben diyorum ki aşığım cinsellik yok ben bunu yapmak isteseydim defalarca kez yapmıştım ama yapmadım.Ha zaten öyle bir insan olsam buraya içimi dökmezdim,gayet rahat işimi hallederdim.Ben insan gibi burada sizlerden tavsiye istedim özelliklede belirttim lütfen yargılamayın diye.Sapkın fikirli bir insan değilim cinsellik umrumda değil birini seviyorum ve cinsiyeti kız.Belki günahkarım belki yanlış yapıyorum ama allah biliyor görüyor sadece duygu beslemekten başka hiç bir şey yapmadım.Sen müslümanmış gibi geçiniyorsun ya hani? Nerede merhametin nerede insanlığın nerede tatlı dilin iyi niyetin?
cok komiksin canım gülmekten öldüm ciddenKızın peşini bırak.
Seni sevmedim.
Kızı yonlendiriyorsun.
Ihtiyacin olan şey pipiyse erkek çok. Azra ' da olması şart Mı?
Aynen tüm hakaretleri kible dim büyük bi zevkleArkadaşlar Konuyu Dine bağlamayın yasak! bilmiyormuşsunuz gibi bir de kendi aranızda polemiğe giriyorsunuz.Herkes fikrini söylemekte özgür ama birbirine sataşmadan saygı çerçevesinde.Sivri ve kırıcı kelimelerden uzak duralım.Bu gidişle çoğu kişi banlanacaktır.
Ya sapık olsam neden buraya içimi dökeyim o var. Gidip bir arkadaşıma anlatmam mümkün değil ki. Ama yok eşcinsellik diyince sadece seks geliyor aklımıza bu kız öbür kıza el sokmak istiyor sevişmek istiyor meme istiyor.Çok komik gerçekten çok komik. Sadece insan gibi duygular besliyorum.Saf temiz güçlü fazla yoğun.Sana sapık demek istiyor işte, açık ve net.
Ya sapık olsam neden buraya içimi dökeyim o var. Gidip bir arkadaşıma anlatmam mümkün değil ki. Ama yok eşcinsellik diyince sadece seks geliyor aklımıza bu kız öbür kıza el sokmak istiyor sevişmek istiyor meme istiyor.Çok komik gerçekten çok komik. Sadece insan gibi duygular besliyorum.Saf temiz güçlü fazla yoğun.
Ama kötü hissettiriyor..Güzel bir dille uyarabilirler tavsiye verebilirlerAnacim el sokmak ne yavaş biraz yav
sen kendini bildikten sonra bazı Hakaret içeren yorumları bosver
bakın mune hatta uyarmış. lütfen devam etmeyin. dini yorumlar devam ederseDini yorumlar yapılıyor yine.