Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

Üniversitede okurken bir kız arkadaşımı aşırı derecede sevmiştim,onun yanına gitmek için derslere gimiyordum hatta bikere sınava girmemistim.çok yoğun şeyler hissetmiştim karşımdaki erkek olsaydı kesinlikle aşk derdim o zamanlar böyle mevzuları hiç bilmiyordum iyikide bilmiyormusum,üzerinde hiç düşünmedim geçti zaten sonra normale döndü,dostum arkadaşım hâlâ kendisi sonra aşık da oldum evlendim de,problem yok. Yazını okuyunca aklıma geldi. Tanımı yapılanlar daha çok cinsel tercihle ilgili sanırım,çok bilmiyorum ama yine de yaşadığın bana anormal gelmedi.
aslında tercih değil işte yönelim.aşkın cinsiyeti yokmuş bunu anladım :KK43:

Arkadaşlar Konuyu Dine bağlamayın yasak! bilmiyormuşsunuz gibi bir de kendi aranızda polemiğe giriyorsunuz.Herkes fikrini söylemekte özgür ama birbirine sataşmadan saygı çerçevesinde.Sivri ve kırıcı kelimelerden uzak duralım.Bu gidişle çoğu kişi banlanacaktır.
zatdn bende sucki buraya yorum yazsnda ne hslleri varsa gorsunler, deyip gececekrim bunca derdimin arasinda bide burdakilerle hiic munakasaya giremem .isteyrn istedigini yazsinnnnnnnnnn........

aslında tercih değil işte yönelim.aşkın cinsiyeti yokmuş bunu anladım :KK43:
Sen kendini tanırsin en iyi ama neden bütün ömrünü onunla geçirme filan gibi bir karar aldın anlamadım. Cinsellik apayrı bişey,ne bilim o arkadaşın yani.belki bir erkeğe aşık olup evlenirsin.ve emin ol geçecek bu aşk diye tanımladığın sonra ne olacak? Eşcinsel olur saygı duyarım o ayrı ama bu duruma anlam veremedim

Konu sahibi arkadaşım senin de kafan çok karışık. Eşcinsellere sapkın diyorsun, öyle bir yönelimim yok diyorsun ama diğer taraftan da kız arkadaşıma aşığım, cinsellik de zamanla olacak diyorsun.

Sen önce kendi çekişkilerini kafanda gider. Bu konuda sana kimse yardımcı olamaz. Çözüm sende.

ozgurluk yasamak isteyen defolsun avrupaya hollandaya guzel ulkemi kimse kirletmesin yaa.hollanda bu konuda fazlasiyla ozgur.oraya gidin ya .bu ulkeyi kirletmeyin bi zahmet .bide beddua etme bos yere zaten bulmussun belani .bide bela okuma kimseye.

Aynen yaaa defolup gitsinlerde ülke böyle senin gibi hoşgörülü, vicdanlı, temiz kalpli, tatlı dilli kişilere kalsın.

HERKES ISTEDIGINI SOYLESIN.COK DA TINNNNN........
öncelikle büyük harf ile yazmak bağırmak anlamında sayılıyor yasak
zatdn bende sucki buraya yorum yazsnda ne hslleri varsa gorsunler, deyip gececekrim bunca derdimin arasinda bide burdakilerle hiic munakasaya giremem .isteyrn istedigini yazsinnnnnnnnnn........
yorum yazabilirsin buna kimse birşey demez zaten ama bu kadar fevri olmak zorunda değilsin hoş olmayan kelimeler sarfediyorsun

öncelikle büyük harf ile yazmak bağırmak anlamında sayılıyor yasak

yorum yazabilirsin buna kimse birşey demez zaten ama bu kadar fevri olmak zorunda değilsin hoş olmayan kelimeler sarfediyorsun
tamam bilmiyordum.buyuk harfle yazmanin o hakaret oldugunu.ok ..problem yok.herkes bana daha agir kelimeler kullanmis yine benim uslubum kibar bence neyse ..

Konu sahibesi,
belki bir Ümit olur ya burda çözüm bulursunuz diye topiği daha en baştan kapatmadık amame yalan söyleyeyim biliyordum böyle olacağını.
Siz çözümü burada bulamayacaksınız, birde üstüne hakaret işitiyorsunuz, mümkünse bir uzmandan yardım alın, kafanız çok karışık çünkü.

X