- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi Semra331995
İslami bir ülkede yaşıyoruz, rahat etmek- tuhaf bakışlardan kurtulmak isteyen varsa gidip eş cinsel evliliği yasal olan yerlerde mutlu mutlu takılsınlar.Zaten 7 milyarlık dunyanın tamamı musluman ve senin inancına göre yaşıyor demi.
Evet öyle davranıo öyle görünmek istio.Hatta başarıodakonunun gerçke olduğunu varsayarak,,aşık olduğun kadın erkek gibi davranıp o şekilde mi giyiniyor? ameliyat olmayı düşndüğüne göre durum bu..yani erkek olmak istiyor aslında..cinsiyet problemi yaşayan o aslında..
sen de erkeklerden hoşlanyorsun aslında bence..sevgilin erkek görüntüsü ve darvaraışında olduğu için...
cinsiyet değiştirme ameliyatını sadece sizin için olmayacak o halde..zor bir süreçtir eminim herkes için ve çok büyük bir karar..ikiniz de bu mücadeleye girecebilecekseniz,toplum aile çevre herkesle,kolaylıklar dilerim..aşkımız herşeyden üstün diyorsanız tabii..Evet öyle davranıo öyle görünmek istio.Hatta başarıoda
şimdi ailenize bu durumu açıklayamayacaksınız açıklasanız da çok problem olacak ve asla mutlu huzurlu olamayacaksınız olayın dini yönüne falan girmiyorum araştırırsanız bilirsiniz zaten çok seviyorum diyorsunuz mutlu edemeyeceksin karşındakine yazık değil mi ? sevmek bu değil dostumEvet öyle davranıo öyle görünmek istio.Hatta başarıoda
bu arada o sizin için belki bu çok büyük adımı atacak,belki emin olmadan belki hazır olmadan atacak..ya bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz,ya sıkılırsanız ya baskılara dayanamazsanız? sonrasında siz bir erkekle beraber olup evlenebilrsiniz bile..ya o ne olacak,erkek haliyle kalacak..bunları da düşünmekte fayda var.Evet öyle davranıo öyle görünmek istio.Hatta başarıoda
Başta böyle bir şeye ihtimal vermiyorsun ama günden güne vazgeçilmezin oluyor.Diyorsun arkadaşız ama kendi kendine kıskanmaya başlıyorsun anlam veremiyorsun.Benim kendime itiraf etmem o kadar zor oldu ki.Sadece kız erkek ilişkisinden daha yüce olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu zaman insanlar önce beğeniyor sonra tanıyor.Beğenmekten kastım dış görünüş.Biz başta birbirimizi tanıyıp aşık olduk.Şu an bana dünyanın en güzel insanı gibi geliyor biliyor musunuz? Sahte falan diyen insanlar var ya bu kadar sevilebileceğine inanmadıkları için çamur atıyorlar.Ama yemin ederim uydurmada değil yalanda değil.Kimse yaşamadan anlamaz böyle büyük bir aşkta imtihanda kimsenin başına gelmez.Cinsel çekim değil sevgi saygı değer akılcı paylaşımlar.Çok farklı tarif edemiyorum kinasıl oluyo ya nasıl yani önceden erkeğe ilgi duyarken sonra bir kıza ilgi kayıyo nasıl aşık oluyosun?yani nasıl başlıyo ki.... sadece merakımdan öğrenmek istediğimden soruyorum..inanmamak değil
Sizin kafada birinin ne düşündüğünü beni zerre kadar ilgilendirmiyor, lut kavmi de ilgilendirmiyor, senin inancın da ilgilendirmiyor. Milletin günahı da seni bağlamaz, neyin kafası bu anlamıyorum. Senin gibilere inat dünyadaki herkes eşcinsel olsa keşke. Sana ne milletin ailesinden.Yuhhh siz neyin kafasını yaşıyorsunuz dini konular yasak ama lütfen bi lut kavmi neden yok olmuş araştırın hemcinslerle cinsel münasebet günah!!! Bir de milletin çoluğunu çocuğunu ortaya atmışlar sizin aileleriniz doğal mı karşılıyor. Yemişim aşkınızı !
Kız kıza ilişki söz konusu olunca aklınıza neden cinsellik gelmek zorunda? kafanızın içinde cinsel organ mı var ?nasil mi
TECRUBE ETMEDIM AMA VAR DEGISIK YOLLARI
bunları yüzlerce binlerce kez düşündüm, düşünmekten çıldırmak üzereyim.Çocuk sahibi olmayı elbette isteyeceğim bu iç güdü engel olamam.Çeşitli yolları olduğunu öğrendik ne kadar kolay ne kadar zor bilmiyorum. Ayrıca ondan vazgeçseydim eğer yokluğunda kimseye ilgi duyamayacak kadar aciz olmazdım.Yani ama yinede onu mutlu edemezsem diye çok düşünüyorum.Baskı konusuna gelirsek farklı bir şehirde birlikte yeni bir hayata başlamayı düşünüyoruz ailem onun normal bir erkek olduğunu sanacak.Eğer cinsiyet değiştirirsebu arada o sizin için belki bu çok büyük adımı atacak,belki emin olmadan belki hazır olmadan atacak..ya bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz,ya sıkılırsanız ya baskılara dayanamazsanız? sonrasında siz bir erkekle beraber olup evlenebilrsiniz bile..ya o ne olacak,erkek haliyle kalacak..bunları da düşünmekte fayda var.
Hayırburdan mı tanıştınız siz?
bunları yüzlerce binlerce kez düşündüm, düşünmekten çıldırmak üzereyim.Çocuk sahibi olmayı elbette isteyeceğim bu iç güdü engel olamam.Çeşitli yolları olduğunu öğrendik ne kadar kolay ne kadar zor bilmiyorum. Ayrıca ondan vazgeçseydim eğer yokluğunda kimseye ilgi duyamayacak kadar aciz olmazdım.Yani ama yinede onu mutlu edemezsem diye çok düşünüyorum.Baskı konusuna gelirsek farklı bir şehirde birlikte yeni bir hayata başlamayı düşünüyoruz ailem onun normal bir erkek olduğunu sanacak.Eğer cinsiyet değiştirirse
bu arada o sizin için belki bu çok büyük adımı atacak,belki emin olmadan belki hazır olmadan atacak..ya bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz,ya sıkılırsanız ya baskılara dayanamazsanız? sonrasında siz bir erkekle beraber olup evlenebilrsiniz bile..ya o ne olacak,erkek haliyle kalacak..bunları da düşünmekte fayda var.
Merhabalar arkadaşlar,öncelikle sizden ricam lütfen yaşadığım hisleri tam anlamıyla bilmeden beni yargılamamanız.Çünkü anlatacağım şeyler toplumumuzda çok hoş karşılanan şeyler değil yada akılda sapkınlık diye tabir ettiğimiz bir kavram kesinlikle değil.Bu tamamen duygularla alakalı bir konu.Her neyse daha fazla uzatmadan konuya geleyim.Ben bu zamana kadar hiç bir kıza ilgi duymuş bir insan değilim , bu yaşıma kadar erkeklere ilgi duydum.İnsanların normal olarak gördüğü kız erkek ilişkisinden yanaydım hiç bir sorunum yoktu, belki biraz homofobik bile sayılabilirdim.Fakat ne olduysa o kızla tanıştıktan sonra oldu.Bir kaç gün önce burada "trans bir erkeğe aşık oldum "konu başlığı altında aynı duyguları paylaştığım bir insana denk geldim.Ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ,tek bildiğim birbirimize çok fazla değer vermemiz..Aramızdaki duygular öylesine büyük ki tahminen kimse bunu yaşamadan anlayamayacak.Yarım saat sesini duymasam hayatla tüm bağlarımı koparıyorum sanki, elimde değil.Neredeyse bir buçuk yıl oldu sevgimizden saygımızdan hiç bir şey kaybetmedik hatta aşkımız günden güne katlanıp aşırı bir boyuta geldi.Hissettiğimiz şeyler asla cinsellikle bağdaştırılamaz aramızda öyle bir çekimde olmadı zaten.Sadece aşığız, delicesine aşığız.Toplumda "normal" karşılanabilmemiz için cinsiyet değiştirmeye karar verdi.Zaten hep içinde olduğu bedene ait olmadığını söylüyordu.Ailesi karşı çıktı benim yüzümden böyle olduğunu söylediler babası ablası beni sürekli tehdit ediyorlar ama umrumda değil.Tek sorun ailem bir kıza aşık olduğumu bilmiyor bunu onlara söyleyememde.Kafam öylesine allak bullak ki bu işin dini boyutunu araştırdım günlerce ulaştığım sonuç bir kıza aşık olmanın insanın elinde olmadığı için günah olmadığı sadece cinsel münasebete girilmeye çalışıldığı zaman günah olduğu yazıyordu.Allaha şükür hiç öyle bir isteğimiz arzumuz girişimimiz olmadı.Sadece sizce trans bir birey olması ne kadar doğru? Veya kız olarak kalırsa daha mı fazla günaha girerizBen onu her türlü severim cinsiyetinin önemi yok.
bu durumda siz zaten kararınızı vermişsiniz,her şeyi de araştırmışsınız..o zaman kendinizi seçtiğiniz yol boyu rahat bırakın..hayatınızın bndan sonrası için kolaylıklar dilerim sizi çok zor ve yıpratıcı süreçler beklliyor..umarım bu süre boyunca aşkınız da yıpranmaz..bunları yüzlerce binlerce kez düşündüm, düşünmekten çıldırmak üzereyim.Çocuk sahibi olmayı elbette isteyeceğim bu iç güdü engel olamam.Çeşitli yolları olduğunu öğrendik ne kadar kolay ne kadar zor bilmiyorum. Ayrıca ondan vazgeçseydim eğer yokluğunda kimseye ilgi duyamayacak kadar aciz olmazdım.Yani ama yinede onu mutlu edemezsem diye çok düşünüyorum.Baskı konusuna gelirsek farklı bir şehirde birlikte yeni bir hayata başlamayı düşünüyoruz ailem onun normal bir erkek olduğunu sanacak.Eğer cinsiyet değiştirirse