Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

Evet öyle davranıo öyle görünmek istio.Hatta başarıoda

cinsiyet değiştirme ameliyatını sadece sizin için olmayacak o halde..zor bir süreçtir eminim herkes için ve çok büyük bir karar..ikiniz de bu mücadeleye girecebilecekseniz,toplum aile çevre herkesle,kolaylıklar dilerim..aşkımız herşeyden üstün diyorsanız tabii..

şimdi ailenize bu durumu açıklayamayacaksınız açıklasanız da çok problem olacak ve asla mutlu huzurlu olamayacaksınız olayın dini yönüne falan girmiyorum araştırırsanız bilirsiniz zaten çok seviyorum diyorsunuz mutlu edemeyeceksin karşındakine yazık değil mi ? sevmek bu değil dostum

bu arada o sizin için belki bu çok büyük adımı atacak,belki emin olmadan belki hazır olmadan atacak..ya bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz,ya sıkılırsanız ya baskılara dayanamazsanız? sonrasında siz bir erkekle beraber olup evlenebilrsiniz bile..ya o ne olacak,erkek haliyle kalacak..bunları da düşünmekte fayda var.

nasıl oluyo ya nasıl yani önceden erkeğe ilgi duyarken sonra bir kıza ilgi kayıyo nasıl aşık oluyosun?yani nasıl başlıyo ki.... sadece merakımdan öğrenmek istediğimden soruyorum..inanmamak değil
Başta böyle bir şeye ihtimal vermiyorsun ama günden güne vazgeçilmezin oluyor.Diyorsun arkadaşız ama kendi kendine kıskanmaya başlıyorsun anlam veremiyorsun.Benim kendime itiraf etmem o kadar zor oldu ki.Sadece kız erkek ilişkisinden daha yüce olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu zaman insanlar önce beğeniyor sonra tanıyor.Beğenmekten kastım dış görünüş.Biz başta birbirimizi tanıyıp aşık olduk.Şu an bana dünyanın en güzel insanı gibi geliyor biliyor musunuz? Sahte falan diyen insanlar var ya bu kadar sevilebileceğine inanmadıkları için çamur atıyorlar.Ama yemin ederim uydurmada değil yalanda değil.Kimse yaşamadan anlamaz böyle büyük bir aşkta imtihanda kimsenin başına gelmez.Cinsel çekim değil sevgi saygı değer akılcı paylaşımlar.Çok farklı tarif edemiyorum ki

Sizin kafada birinin ne düşündüğünü beni zerre kadar ilgilendirmiyor, lut kavmi de ilgilendirmiyor, senin inancın da ilgilendirmiyor. Milletin günahı da seni bağlamaz, neyin kafası bu anlamıyorum. Senin gibilere inat dünyadaki herkes eşcinsel olsa keşke. Sana ne milletin ailesinden.

bunları yüzlerce binlerce kez düşündüm, düşünmekten çıldırmak üzereyim.Çocuk sahibi olmayı elbette isteyeceğim bu iç güdü engel olamam.Çeşitli yolları olduğunu öğrendik ne kadar kolay ne kadar zor bilmiyorum. Ayrıca ondan vazgeçseydim eğer yokluğunda kimseye ilgi duyamayacak kadar aciz olmazdım.Yani ama yinede onu mutlu edemezsem diye çok düşünüyorum.Baskı konusuna gelirsek farklı bir şehirde birlikte yeni bir hayata başlamayı düşünüyoruz ailem onun normal bir erkek olduğunu sanacak.Eğer cinsiyet değiştirirse

neden onu sen mutlu edemiyeceksin ki

Öncelikle ruh önemli,beden sadece görüntü sonuçta.Lezbiyen değilsen biseksüelsin.Aile her zaman böyle şeylere karşı çıkar ki onlara göre de haklılar.Eğer gerçekten seviyorsanız vazgeçmezsiniz.

o zaten kendini erkek gibi hissediyomuş..hertürlü ameliyattan pişmanlık duymaz ki ozamn

Duyguların seni ilgilendirir ancak dinde cinsiyet değiştirme diye bir kavram yok
Kadınsan kadınsındır, erkeksen erkek, dünyada cinsiyet değiştirmek İslami hükmünü değiştirmez, yani cinsiyet değiştirmekle İslama göre kadınlıktan erkekliğe geçilmiyor, eksik araştırmışsın. Örneklemek gerekirse cenaze namazı kadın hükmünde kılınır, erkek olarak değil.

bu durumda siz zaten kararınızı vermişsiniz,her şeyi de araştırmışsınız..o zaman kendinizi seçtiğiniz yol boyu rahat bırakın..hayatınızın bndan sonrası için kolaylıklar dilerim sizi çok zor ve yıpratıcı süreçler beklliyor..umarım bu süre boyunca aşkınız da yıpranmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…