Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

arkadaşlar lütfen devamlı dine bağlamayın şu konuyu..din dediğiniz Allah la kul arasındadır,kimsenin yorum yapma hakkı yok..ancak kendi düşüncenizi söyeleybilrsiniz,o kadar..kimseyi dinle yargılamaya hakkı yok kimsenin..kimse din bilgini değil burda sonuçta,kendi din bilginizle yargılama hakkınız yok..
hayati bir konuda yardım istiyor,bu toplumda yeterince zor hatta zulum gören bir konu üstelik..bir de üstüne böyle yorumlarla konuyu kapattırıp daha beter yapmayalım herşeyi..

Kız kıza ilişki söz konusu olunca aklınıza neden cinsellik gelmek zorunda? kafanızın içinde cinsel organ mı var ?
ne diyorsun be? terbiyeni takin, kiz kiza cinsellik nasil olur diye sormuslar, bnde bilmiyorum ama var yollari dedim.
ha bu arada, iki insan birbirine cinsel cekim hissetmiyorsa asik filan degildir. ya da cinseligini o bicim bastiriyordur.
burada, asigim ama hic bir cinsel cekim hissetmiyorum diye maval okuma lutfen.

Allahım konuya bak konuyu destekleyen adamsının nickinin manidarlığına bak her yıl yapılan geleneksel sazan günü şenliklerine hoşgeldiniz..ülkemizde ne kadar medenimsi insan varmış..bu tarz konularda her defasında girilen polemiklere gülüyorum yeminle..yahu dini konu yasaksa polemiğe açık konularda yasak olmalı bence..ama medeniyete aykırı tabi..

Bildiğim kadarıyla kemikten veya özel bir çubuktan yapıyorlar ama yanlış hatırlamıyorsam cinsel ilişkiden geçici bir süreliğine veya belki de kalıcı bir süreliğine zevk alamıyorlardı. Karşı tarafı tatmin eder ama kendisini bilemem. Yapılan cinsel organ sanırım diğer erkeklerdeki gibi değil, yani sertleşme ve yumuşama olayını o ameliyat olan insan yaşamıyor diye biliyorum ben.

ben merak edip araştırmıştım..bi yöntemde düz hep sert vaziyette kalıyomuş başka bir yöntemle sertleşip normal yumuşama olayı oluyomuşş...ayrıca zevk de alınıyomuş dr anlatıyodu. klistirol den yine zevk hissi kalıyomuş..erkekte olunsa

Cinsiyet değişiminde tek amaç aileyi kandırmaksa çok gereksiz ve uç bir adım.
Ailenizin önünde soyunmayacağına göre kız arkadaşınız ameliyat olmasına da gerek yok.
Ayrıca bu kadar devasa bir yalan gizli kalmaz, nasılsa bir gün bir şekilde açığa çıkar.
Yazdıklarınız 27 yaşında bir yetişkinin mantık yürütme şekline benzemiyor hiç.

Yuhhh siz neyin kafasını yaşıyorsunuz dini konular yasak ama lütfen bi lut kavmi neden yok olmuş araştırın hemcinslerle cinsel münasebet günah!!! Bir de milletin çoluğunu çocuğunu ortaya atmışlar sizin aileleriniz doğal mı karşılıyor. Yemişim aşkınızı !

Sizinle aynı kafada olmak zorunluluğu mu var ki...

Dininize inanmıyoruz belki; kaldı ki bu kişileri de Allah yaratmış; iyiyi kötüyü Allah belirlediğine göre de bu kişilerin bu halinden de Allah sorumlu.

Hani deniyor ya kiminle evleneceğiniz; sizin çocuklarınız vs önceden belli diye; o zaman transların; gay ve lezbiyenlerin ve benzer durumdaki tüm bireylerin durumu da önceden Allah tarafından biliniyor.

"Her şey Allah'tan" bakış açınızdan size uymayan bu konuda neden uzaklaşıyorsunuz ki..

Yaratılanı yaratandan ötürü sahiplenenlerin sayısı artsa belki tüm bireyler olarak daha huzurlu bir ortamda yaşarız.

Bu aşık oldugun kişi kk dan mi ben anlamadım?gerçekten o kısmı tam algilayamadim.ikinizde kadinsiniz birbirinize asiksiniz ama cinsel çekim yok diyorsun.aşk zaten cinsellik temalı değil mi iki kişinin hissettiği duyguların içeriğinde cinsellikte yok mu? lezbiyen değilim diyorsun ama cinsiyet degistirmek mi istiyorsun cidden anlamadım

bu arada bilir kişiler gelip iki gruba ayrıldı mi tüm sayfaları okumadım

ilk grup ben bilirim siz ne biliyorsunuz hep ben yazıcam cahiller susun birazcilar

ikinci grup dinimizce yakilacaksincilar

ha bi de fakeciler var :)

rüzgar erkoçlar gibi yakışıklı olacaksa, erkek olsun! ama ameliyat olmayacaksa da maalesef ülkemizde rahat edemeyeceksiniz. bu tür şeylere karşı değilim. ha kız-erkek ilişkisi olsa daha güzel tabi ama hemcins ilişkilerine de karşı değilim. daha doğrusu beni bağlamıyor. kim nasıl mutlu oluyorsa öyle... dini açıdanda banane yaa ayrıca ülkemiz islam ülkesi değil sayın üye... evet müslümanlar çoğunlukta ama islam ülkesi tabiri bizim ülkemiz için yanlış.. ha öyle olacak gibi görünüyor orası ayrı... neyse derin mevzular :)

Bu aşık oldugun kişi kk dan mi ben anlamadım?gerçekten o kısmı tam algilayamadim.ikinizde kadinsiniz birbirinize asiksiniz ama cinsel çekim yok diyorsun.aşk zaten cinsellik temalı değil mi iki kişinin hissettiği duyguların içeriğinde cinsellikte yok mu? lezbiyen değilim diyorsun ama cinsiyet degistirmek mi istiyorsun cidden anlamadım

bu arada bilir kişiler gelip iki gruba ayrıldı mi tüm sayfaları okumadım

ilk grup ben bilirim siz ne biliyorsunuz hep ben yazıcam cahiller susun birazcilar

ikinci grup dinimizce yakilacaksincilar

ha bi de fakeciler var :)

orayı bende anlamamıştım sordum burdan tanışmamışlar...yazı karışık biraz

rüzgar erkoçlar gibi yakışıklı olacaksa, erkek olsun! ama ameliyat olmayacaksa da maalesef ülkemizde rahat edemeyeceksiniz. bu tür şeylere karşı değilim. ha kız-erkek ilişkisi olsa daha güzel tabi ama hemcins ilişkilerine de karşı değilim. daha doğrusu beni bağlamıyor. kim nasıl mutlu oluyorsa öyle... dini açıdanda banane yaa ayrıca ülkemiz islam ülkesi değil sayın üye... evet müslümanlar çoğunlukta ama islam ülkesi tabiri bizim ülkemiz için yanlış.. ha öyle olacak gibi görünüyor orası ayrı... neyse derin mevzular :)

harbiden o yakışıklı bi delikanlı oldu ya...

harbiden o yakışıklı bi delikanlı oldu ya...

baksanıza kim der eskiden kızdı diye bilmesem ben anlamam.
ruzgar-erkoclar-in-son-hali-ruzgar-erkoclar-nil-erkoclar-1487284.jpg

Kiz erkek olacakmis diyor :KK70::KK70:

Tovbe ya neyse munenin cimbizi gelmeden ben burdan cikiyorum :KK55::KK55:
bende boyle konulari acan insanlara ,belaya ugramis insanlari gorunce okunacak duayi okuyorum.rabbim cocuklarimizi boyle pislik igrenc dusuncelerden korusun.kinamiyorum cunku cocugum var .rabbim korusun.ayriyeten cok iyi arastirmamissin konu sahibi NE DEMEK GUNAH DEGIL ADAM GIBI ARASTIR.GIT LUT A.S KAVMINI OKU.ALLAH ONLARI NASIL HELAK ETTI .ONLARDA ERKEK ERKEK DEN HOSLANIYORDU.NE FARKEDER.SONUCDA HEPSI AYNI.ALLAH EVLILIGI UYGUN GORMUS SUNNET.SENIN GIBI SACMA SAPAN DUYGULARI YASAMANIN DINDE YERI YOK.HABERIN OLSUN.bi kisi daha konu acmisdi icimde erkek var diye daha konuyu okumadan tiksindim igrendim kapattim.allah sizin gibilere akil fikir versin........

Allahım konuya bak konuyu destekleyen adamsının nickinin manidarlığına bak her yıl yapılan geleneksel sazan günü şenliklerine hoşgeldiniz..ülkemizde ne kadar medenimsi insan varmış..bu tarz konularda her defasında girilen polemiklere gülüyorum yeminle..yahu dini konu yasaksa polemiğe açık konularda yasak olmalı bence..ama medeniyete aykırı tabi..
Aynen katılıyorum bir gün sırf bu konulardan dolayı çok pis ban yiyeceğim

dunyanın sonu gelıyor.fıkır ozgurlugune karsı degılım ama kadın kadınla erkek erkekle nedir nasıl kabul edılır çocuklarımız bu ortamda nasıl buyur ne dusunur bunları dusunuyormusunuz ? özgürlük diye bağıran bayanlar..
ozgurluk yasamak isteyen defolsun avrupaya hollandaya guzel ulkemi kimse kirletmesin yaa.hollanda bu konuda fazlasiyla ozgur.oraya gidin ya .bu ulkeyi kirletmeyin bi zahmet .bide beddua etme bos yere zaten bulmussun belani .bide bela okuma kimseye.

bende boyle konulari acan insanlara ,belaya ugramis insanlari gorunce okunacak duayi okuyorum.rabbim cocuklarimizi boyle pislik igrenc dusuncelerden korusun.kinamiyorum cunku cocugum var .rabbim korusun.ayriyeten cok iyi arastirmamissin konu sahibi NE DEMEK GUNAH DEGIL ADAM GIBI ARASTIR.GIT LUT A.S KAVMINI OKU.ALLAH ONLARI NASIL HELAK ETTI .ONLARDA ERKEK ERKEK DEN HOSLANIYORDU.NE FARKEDER.SONUCDA HEPSI AYNI.ALLAH EVLILIGI UYGUN GORMUS SUNNET.SENIN GIBI SACMA SAPAN DUYGULARI YASAMANIN DINDE YERI YOK.HABERIN OLSUN.bi kisi daha konu acmisdi icimde erkek var diye daha konuyu okumadan tiksindim igrendim kapattim.allah sizin gibilere akil fikir versin........

bende bu olay doğuştan böyle olabilir mi hiç bilmiyorum yani kimisi diyoki 5 6 yaşlarımdan beri erkekken kızım ben...şimdi o yaşta sapıkça düşünemezlerki piskolojik de değildir...yaratılıştan öyle olabilirlermi onu çok merak ediyorum açıkçası..

Aman kapatın gözlerinizi o "pislik iğrenç düşüncelere". Belki yok olurlar. Allah asıl sizin gibilere akıl fikir versin burada bir insan derdini anlatıyor ve yaptığınız yorumlara bakın.

ozgurluk yasamak isteyen defolsun avrupaya hollandaya guzel ulkemi kimse kirletmesin yaa.hollanda bu konuda fazlasiyla ozgur.oraya gidin ya .bu ulkeyi kirletmeyin bi zahmet .bide beddua etme bos yere zaten bulmussun belani .bide bela okuma kimseye.

çok büyük konuşmayın ya sizin çocuğunuz bu durumda olsaydı defol git avrupaya denir miydi ozaman

Olabilecek bir şey sonuçta o kendini erkek gibi hissediyorsa yapacak bir şey yok. Ait olmadığı, doğarken hapsedildiği bedende kapana kısılması haksızlık bana kalırsa. Sevdiğin insanın doğası da bu, doğarken böyle doğuyorlar o ne yapsın. Resmen gözle görülmeyen parmaklıklarla bir ömür çevrili şekilde yaşıyor acı bir şey derinine inersen.Doktora gitsin rahatsızlık ya da kendi içerisinde bir çelişki değilse ne yapabileceğini araştırsın. Bu konularda kesin kararlara varmadan önce çok iyi bir araştırma yapılması gerekiyor çünkü bu tür ameliyatlar insanın tüm hayatını etkiliyor . Ne yadırgarım ne dışlarım ben. En iyisi ne ise o olsun sizin için.

X