Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

Valla biz zamanında bir kız arkadaşımla sokakta el ele yürürdük, kafelerde, duraklarda falan sarmaş dolaştık, yürürken de işte ya sarılırdık ya da el eleydik genelde. Bazen de normal yürürdük. Üstelik arkadaştık biz, eşcinsel falan değildik, sevgili de değildik dolayısıyla. Sadece o an canımız onu yapmak istiyordu ve yapıyorduk. Öyle bize bakıp duran ve bizi rahatsız eden bir ya da iki kişi denk gelmişti hatırladığım kadarıyla. Veya belki herkes bakıyordu, ben umursamıyordum. Baksalar da yapacağımı yaparım yani. İzmir'de oluyor tabi bu olay. Varsın baksınlar ya, çok sıkılıyor insan bi süre sonra bu tarz şeylerle uğraşmaktan. Halkımızın düzelmesine daha çok zaman var, yaşa sen istediğini.

ya ben bir şey merak ediyorum
bi kadın erkek olduğunda
cinsel organının aynısını yapabiliyorlar mı
ve cinsellik yaşayabiliyor mu
yoksa sadece görüntüsü mü değişiyor yani kadınken erkek görüntüsüne mi dönüyor mesele
ay nolur kızmayın konuyu sabote ettim ama napim böyle saçma sapan şeyleri de merak ediyorum :)

Bildiğim kadarıyla kemikten veya özel bir çubuktan yapıyorlar ama yanlış hatırlamıyorsam cinsel ilişkiden geçici bir süreliğine veya belki de kalıcı bir süreliğine zevk alamıyorlardı. Karşı tarafı tatmin eder ama kendisini bilemem. Yapılan cinsel organ sanırım diğer erkeklerdeki gibi değil, yani sertleşme ve yumuşama olayını o ameliyat olan insan yaşamıyor diye biliyorum ben.

varsın gelsin dünyanın sonu... sonuçta bir gün gelmeyecek mi? ha bugün gelmiş ha yarın...

çocuklarımız da belki gey, lezbiyen olacaklar. belki sizin oğlunuz gey, kızınız da lezbiyen olacak... belki de ikisi de aseksüel olacak.

ne var bunda... çocuklarınız eşcinsel oldu diye dünyanın sonu gelmez. sakin olun, onlar sizin çocuklarınız.

bildiğim kadarıyla yapılyıor.ereksiyon falan olabiliyor yani..kendi dokusundan yapıyorlar ..erkek organı da kadın organı da yapılyıor ve cinsellikten sevk alabilyiorlarmış..

konunun gerçke olduğunu varsayarak,,aşık olduğun kadın erkek gibi davranıp o şekilde mi giyiniyor? ameliyat olmayı düşndüğüne göre durum bu..yani erkek olmak istiyor aslında..cinsiyet problemi yaşayan o aslında..
sen de erkeklerden hoşlanyorsun aslında bence..sevgilin erkek görüntüsü ve darvaraışında olduğu için...

nasıl oluyo ya nasıl yani önceden erkeğe ilgi duyarken sonra bir kıza ilgi kayıyo nasıl aşık oluyosun?yani nasıl başlıyo ki.... sadece merakımdan öğrenmek istediğimden soruyorum..inanmamak değil

cinsellik yok, gunah yok, gunah var, cinsellik yok, cinsellik var gunah yok.
burada turlu turlu kombinasyonlarda yorum alirsin.
onemli olan, cinsellik yoksa, ASK yoktur.
asik olsan duramazdin

kız kıza cinsellik nasıl yaşıyacaklar ki.

Yuhhh siz neyin kafasını yaşıyorsunuz dini konular yasak ama lütfen bi lut kavmi neden yok olmuş araştırın hemcinslerle cinsel münasebet günah!!! Bir de milletin çoluğunu çocuğunu ortaya atmışlar sizin aileleriniz doğal mı karşılıyor. Yemişim aşkınızı !

Zaten 7 milyarlık dunyanın tamamı musluman ve senin inancına göre yaşıyor demi.

cinsel arzu yoksa adı aşk olmaz ki ya
çok yakın arkadaşsınzıdır
ben anlayamadım yani kafamda bi noktaya oturtamadım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…