arkanda aile,ya da şöyle söyliyeyim hiçkimse yoksa,cebinde de beş kuruşun yoksa,çocuğun da yemeğini bile sadece babasının elinden yiyecek derecede babasına aşıksa maalesef hiçbir yere gidemiyorsun.:çok üzgünüm:ya çok özür dilerim haddimi aşıyorum belki yanlış anlama ama peki bu konuşmadan sonra soğumuyomusunuz eşinizden. ben bağlasalar durmam artık tehditten sonra.peki nasıl beraber yaşamaya devam ediyosunuz ben mi çok katıyım.ama söz konusu olan masum bir çocuk o alınca siz geri isteyince icralar falan düşünsenize ne olur o çocuğun psikolojisi.peki geri düzelebilecekmi o çocuk onları yaşayınca.tamam sizinki lafta kalmış gerçekleşmemiş ama bunun lafını bile edebilen insana iyi baba denilebilirmi merhametsizlik yani.iyi baba da değilse ben napıyım o adamı.ne biliyim ya.çocuğum henüz yok ama asla çocukların bunlara konu edilmesine dayanamıyorum ben boğarım herhalde bana öyle bişey söylese bilmiyorum ya
Patafix
Benım konum ıcın bır cumle yazmıstın...
Unutmam mumkun degıl senı...
Evlı olmadıgım ıcın tam olarak empatı yapamayabılırım bu yuzden Allah yardımcın olsun demek ıstedım...
Kelımelerınızı, cumlelerınızı o kadar ıyı secıyor kendınızı o kadar guzel ıfade edıyorsunuz kı bunu belırtmeden gecemeyecegım...
Galıba ısın en acı yanı hıc tanımadıgımız ınsanlara kendımızı ıkı uc cumleyle ıfade edebılıyorken yıllarımızı verdıgımız eslerımıze, sevdıgımıze derdımızı anlatamamak...
Kadını elde ettikten sonra bunların ruhları nereye gidiyor çok merak ediyorum. O yaratıcılığın bir yere kayması lazım yani. Çok üzücü.. Kim olsa aynı tepkileri verir diye düşünüyorum. Sizi tamamen suçsuz buluyorum. O yapmadıkça ilgilenmedikçe daha çok hırslanıyorsunuz. Ama zerre kadar hak etmiyorlar kendimizi üzmemizi.
Aydasu, özel insan, özel kadın...
En son sayfasına kadar okudum konunu. Hep izliyordum uzaktan. Ne kadar doğru yazmışsın. Bir kadın, diğer bir kadını anlamaya daha fazla çabalıyor. Hamurumuzda var sanırım çaba, emek, fedakarlık gibi inciler. O incilere sahip olanlar görebiliyor ancak, farkedebiliyor. Şimdi ben karşımdaki bir erkek diye, genel geçer inançlara paralel olarak "erkek ne de olsa, anlamıyor" deyip bir yanımı daha mı öldürmeliyim? Öldüre azalta ne kalacak en sonunda? Hakkını vermek diyoruz hep, peşinde olduğum bu. Hakkını veriyorsam, aynı şeyi beklemeye hakkım yok mu? Erkekmiş. İnsan değil mi bunlar? Yetmez mi insan olmak anlamaya?
CILVE ISVE BELKI?? (FIKIR YURUTUYORUM SADECE, SAKIN YANLIS ANLAMAYIN)
bilmiyorumkismile
Aydasu, özel insan, özel kadın...
En son sayfasına kadar okudum konunu. Hep izliyordum uzaktan. Ne kadar doğru yazmışsın. Bir kadın, diğer bir kadını anlamaya daha fazla çabalıyor. Hamurumuzda var sanırım çaba, emek, fedakarlık gibi inciler. O incilere sahip olanlar görebiliyor ancak, farkedebiliyor. Şimdi ben karşımdaki bir erkek diye, genel geçer inançlara paralel olarak "erkek ne de olsa, anlamıyor" deyip bir yanımı daha mı öldürmeliyim? Öldüre azalta ne kalacak en sonunda? Hakkını vermek diyoruz hep, peşinde olduğum bu. Hakkını veriyorsam, aynı şeyi beklemeye hakkım yok mu? Erkekmiş. İnsan değil mi bunlar? Yetmez mi insan olmak anlamaya?
arkanda aile,ya da şöyle söyliyeyim hiçkimse yoksa,cebinde de beş kuruşun yoksa,çocuğun da yemeğini bile sadece babasının elinden yiyecek derecede babasına aşıksa maalesef hiçbir yere gidemiyorsun.:çok üzgünüm:
sadece şurada yazdıklarınızdan eşinizin tutumuyla ilgili anlattıklarınızdan şu sonuç çıkıyorki eşinizden çok şey bekliyorsunuz.çok şey değil dikkatinizi çekerim eşinizden çok şey bekliyorsunuz.neden gerçekleri kabullenip beklentilerinizi nekadar insani olursa olsun azaltıp hayalkırıklığını tekrar tekrar yaşamaktan vazgeçmiyorsunuz.kafanızda yarattığınız o kişi aslında yok.bütün sorun bence bunu kabullenmek
Yetmıyor işte canım benım...
Biz erkek ıste anlamıyor demesek de onlar bır yerden sonra kendılerı soyluyor bız bu kadar ınce degılız dıye...
Garıp bır paradoks...
Bız de boyle kolay sıyrılabılsek keske ısın ıcınden...
Anlasılabılmek bu kadar zor mu hala bulamadım cevabını...
Belkı suan ıkımız de ustu kapalı konusuyoruz ama anlıyoruz bırbırımızı :)
Oysa erkeklere acık acık konussak da anlamıyorlar...
En basıtınden suan ıkımızın cumlelerını okusalar '' kafayı yemıs bunlar ne demek ıstıyorlar'' dıyeceklerdır...
Senın derdın en basta yıldonumuzunu hatırlamamasıyken onlar oyle bır boyuta sokuyorlar kı ısı asıl mevzuyu unutup baska seylere uzuluyoruz...
Ince olamaması, nezaketten uzak olması vs vs...
Zaman gecıyor, adam sıkılıyor bu durumdan...
Hanı en sondakı yaptıgı o nezaketsızlık bagırıp cagırıp trıp atma kısmı var ya, bı onu duzeltıgı zaman halımıze sukredıp ılk mevzuyu unutup yenı bır olaya kadar bız de kapamak zorunda kalıyoruz konuyu, duygularımızı...
Ne zaman kı benzer bır durumla karsılasıyoruz ıste o zaman dıyoruz '' ne degıstı kı o gunden berı? ''
patapix
bana kızmayın ama sizin kafanızda bu evlilik bitmiş.burayada bu konuyu açmanızın sebebi acaba daha yapabileceğim bir şey var mı diye.eşiniz size resmen pisikolojik şiddet uyguluyor.otursun kalksın size dua etsin,birlikte çalışıp borçları kapatmaya çalışıyorsunuz.allah yardım etsin size umarım yoluna koyarsınız her şeyi.
al işte, evlilik korkulmayacak gibi değil..
Patafix evlenmeden önce iyice gözlemlemiş, ölçmüş biçmiş. ama çok süslü bir paketin içindeki gereksiz bir hediye almış gibi şaşkın şimdi.... Bir süre sonra hepsi mi aynı oluyor
çok üzüldüm, inşallah en kısa sürede bir çözüm bulursunuz.. düzeleceğine dair ümidiniz yoksa uğraşmayın.. böyle en çok siz yıpranıyorsunuz
al işte, evlilik korkulmayacak gibi değil..
Patafix evlenmeden önce iyice gözlemlemiş, ölçmüş biçmiş. ama çok süslü bir paketin içindeki gereksiz bir hediye almış gibi şaşkın şimdi.... Bir süre sonra hepsi mi aynı oluyor
çok üzüldüm, inşallah en kısa sürede bir çözüm bulursunuz.. düzeleceğine dair ümidiniz yoksa uğraşmayın.. böyle en çok siz yıpranıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?