- 21 Ağustos 2015
- 31.568
- 95.637
- 598
- 37
Yapma bana saka de.Cevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma bana saka de.Cevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.
Aman allahım ne kadar şakacı bir kayınvalide , gülmüyorum canım benim de .Cevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.
28 yasindayim, kirmamaya calisiyorum sonucta yasli bu saatten sonra degisecek degil diyorum.. Bu konusmalari esim yokken yapiyor ben esime anlatincada abarttigimi soyluyor esimde. Huyunu biliyor ve benim takmamam gerektigini soyluyor o kadar yoruldum ki haklisiniz yanliz kaliyorum ve benim tek dusuncem bundan sonra nasil boyle devam edicem. Cunku gercekten konustugumda anlamiyor ve hep devam ediyor. Allahtan uzak sehirlerdeyiz diyorum ama boyleyken bile huzurumuzu kaciriyor
Sende aynı şeyi ona yapCevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.
eşim işteyken yada tam yanımızdan ayrıldığında bunlar oluyor.. eşimin yanında bı defa kaçırdı yıne ağzından bişeyler eşim cevap verdi ama yine dinlemedi :) bazen kp de laf ediyor onu da dinlemiyor. bebeğim allaha şükür sağlıklı iyi bi bebek ama sırf benim kötü olduğumu belirtmek için bi adım fazlasını bekliyor, çocuk dönmeye başladı şimdide neden emeklemiyor ters yatır şöyle yap böyle yap. sanki ben bişeyleri yapmıyorum gibi davranıyor. Ailemin yanındada patavatsızlık yaptığı oldu, annem domint bi kadındır cevap biraz sert verir bu seferde aileler kötü olcak diye üzüldüm. susmamın sebebi benim babam vefat etti onun babasını kendi babam gibi seviyorum görümcemi kız kardeşim gibi eşimi de seviyorum. ailede tek kv böyle ve ben diğerlerinin hatrına kötü olmayayım diyorum bayramda gitmek hiç istemiyorum ama ilkk torun ve kp cok düşünceli sırf o üzülmesin diye gidip geliyrumKoca kişisi nerde bu arada?
Ben kötü kvde yok,ezik koca var diyorm böyle durumlarda.
Anasını susturcak,bukadar basit.
4 aylık bebe sarkı mı söylesin_?
Nasıl konuşmuyor diyomus ya?
zaten o muhabbette masa buz kesti bende masayı toplamaya kalktm içeri gittim sonra geldi özür diledi ama olan oldu bi kere 1 yıl oluyor bu olay olalı bende o gün bugundur hiç aramıyorum... bu arada ben cevap vermezken arada yapıyordu ben cevap vermeye başlayınca daha cok yapmaya başladıbence o anda tepkini koyacaksın. içine atmayacaksın yutmayacaksın.
kahvaltıda başkalarını istedim ama olmadı dediği anda çatalı bıçağı şak diye masaya atacak, ühühüü diye masadan kalkıp diğer odaya geçeceksin veya doğrudan kendini tuvalete kilitleyeceksin. bırakacaksın onlar yalvarsın çık kızım ordan diye. çıkınca da benim burda yediğim 2 lokma zehir oldu, istemiyorum artık gelmem diyeceksin.
bebek niye dönmüyor niye konuşmuyor derse eee babası da böyleymiş, sen söylemiştin, babasına çekmiş işte diyeceksin. ben 8 aylıkken yürümeye, 10 aylıken konuşmaya başlamışım diyeceksin.
memlekete gidince de penses olacaksın, alacaksın çocuğunu kucağına geçeceksin bir köşeye.
sen alttan aldıkça seninki tepene çıkmış. imayla vs olmaz, eşinin gözünde de sen dırdırcı ve memnuniyetsiz olursun.
Görümceniz ben çektim yengem de çeksin diyor galiba.Bu erkekler ne körler ya bu kadar olmaz valla . Bizde görev nedeni ile ailelerden başka şehirdeyiz ( allahım bin şükür çok mutluyum bu yüzden) daha geçen kasımda kvler bize geldiler bana diyor ki doğuma memlekete gelirsin bende kalırsın ben sana bakarım . Bende dedim ki ben sana gelemem sana gelsem annem gelemez olmaz öyle şey dedim. Bana zorluyor gelir diye gelemez ya nasıl gelsin dedim . Şimdi hamile kaldım geçen ay 1 geceliğine memlekete gittik . Hemen buraya gelirsin Doğuma dedi görümce ile ikisi . Bende hayır ben orada doktorumu buldum evimde olacağım diyorum 800 km uzaktalar zaten ya ben ne zaman gideyim Doğum için . Ben gelmeyeceğim diyince mosmor oldu bebeğin kimliğinden güneydoğuda bu il mi yazacakmış öyle diyor bana . Doğuma inşallah annem gelecek yanına Buda gelir aynı seninki gibi delirtecek beni . Kendi kızının doğumunda 2 gün kaldı yanında sadece kız lohusalık depresyonu geçirdi annesi gitti diye kendi ağızları ile söylüyorlar bunu da . Erkekler anlamıyorlar abartıldığını düşünüyorlar . 2 gün evvel görümcem aradı yine memlekette Doğum şarkısı söylüyor bana bende gelmeyeceğim dedim . Şimdi Haziran’da tatil dönüşü yine uğrayacağız o zaman yine aynı konular açılacak net sert konuşacağım bu konuyu kesip atacağım . Sende cevap ver susma
Canım sen sustukca bu devam edecek anlaşılan. Tavrını koy artik böyle giderse gorusme. Telefonlarını açma. Bırak oğlunu arasin. Oh valla hem moralimi bozacak hem de her gün arayacak. Yok ya. Lütfen biraz ses çıkartın siz de insansınız. İnanın ben de buna yakın bir şey yaşadım yeni doğum yaptığımda daha 1 haftalikti bebeğim baktım kv canımı sıkıyor hadi sen kalk git ben kendi duzenimi kurayım istemiyorum kimsenin yardımını dedim. Usulüne göre gönderdim. Ve sezeryanli halimle 1 haftalık bebegimle tek kaldım. Evet zor oldu olmasına ama bana bir daha hiç bir şey diyemedi. Artık 10 kere düşünüyor benimle konuşurken. Bu arada birkaç kez benim eşim için de yok şu kızı istemiştim de falan dedi herkesin içinde ben de ay beni de şu çok istemişti ama olmayınca olmuyor kader iste deyip bozdum. Lütfen ezdirme kendini.Merhaba arkadaslar, kk uzun zamandir takio ediyorum ve derdimi paylasmak icin bende yeni üye oldum.. Konum biraz uzun olabilir anlasilmayan yerler olursa lutfen kusura bakmayin, dusuncelerinize ihtiyacim var..
2 yillik bir evliligim ve 4 aylik bir bebegim var. Esimle severek evlendik ikimizde iş gereği ailelerimizden uzaktayiz. Esimle evlenmeden once yaklasik 3 yil arkadaslik donemimiz oldu eşimin ailesiyleevlenme surecinde tanistim. Kv haricinde hepsini o kadar seviyorum ki hic bi problemimiz yok. Konuya girecek olursam kv evlendigimden beri surekli beni kiracak cumleler kiriyor, hep takilmamaya çalıştım ama artik dayanamiyorum ve dogumdan sonra bu durum psikolojimi etkiledi.. Ornegin, mutfakta kendisine yardim etmeye calistigimda surekli o oyle yapilmaz bu boyle yapilmaz elimden aliyor. Baska kizlari surrkli bana overek anlatiyor, bir defasinda tum aile birlikte kahvalti yaparken herkesin icinde bana "ben baskalarini cok istedim (esim icin) ama olmadi" gibi bi cumle kurdu gorumcem ve kp susturmaya calisti ama devam etti oldu bitti artik napalim filan dedi. Uzakta yasadigimiz icin problem etmemeye basladim taki doguma kadar. Dogum olmadan ben bakcam ben gelirim demeye basladi. Dogumdan bi hafta once geldi ve o bi haftada esim calistigi icin yanliz kaldil ve herseyde bi laf soktu ben cok strese girdim, normal dogum baslamayinca bebegim buyuk oldugu icin dr sezeryanakarar verdi. Kv herkesi arayip doguramadi bu sezeryan olcak diye haber verdi. Hastanede sutum gelmesine ragmen herkestwn2dolu dolu geliyo sutun yok diye surekli moralimi bozdu. Ilk hafta annem ve ablam yanimda kaldi. Hergun arayip bebekle ilgili bakmamizla ilgili moral bozucu seyler soyledi. Annem o sirada hastalandi ve donmek zorunda kaldi bebege bulasmasin diye bu arada annem calisiyor o yuzden bi hafta izni vardi. Annem donunce annen kacti gitti diye laf etti. Neyse lohusalikta 40 gun boyunca yanimda kaldi. Esim ise gidince butun gun oturdu yemek yap ne yicez dedi, bebegim hic uyumadi gecelrri bende uyumadim haliyle ve bebek gece agladiiginda niye agliyo diye geldi surekli yatakodamiza girdi bu cocuk cok huysuz soyle boyle dedi. Doktor gittigimizde "bunun sutu aci galiba olcermisiniz" diye doktora sordu ben sok oldum.. Esimle konustugumda onla konusunca esime agladi. Esimde benim abarttigimi soyluyor takilma diyor ama artik o kadar yoruldum ki. Simdide hergun goruntulu arayip bebegimi gormek icin surekli konusmada sunu yap bunu yap.. Bebekten2 hep fazlasini bekliyor niye donmuyo niye konusmuyo gibi.. Yani o kadar cok sey varki yaptigi bunlar bi kismi. Artik onlarin yanina memlekete gitmek istemiyorum strese girop hastalaniyorum o kadar yoruldum kikendimi telkin etmeye calisiyorum sonucta hayatimizda surekli olucak birisi ama yaptiklarini da sindiremiyorum.. Ne yapmaliyom nasil davranmaliyim artik ben cozum bulamiyorum cunku uzak duruyorm anlamiyor bazen netten uzerine alinmasi gerekn yazilar paylasiyorum begeni atiyor uzerine alinmiyor. Birde surekli benim oglum benim bebegim diyor beni hep dislayip sadece oglunun cocugu gibi konusuyor.
Gercekten ben mi abartiyorum arkadaslar ne yapmam lazim
Bencede görümcem kv ile aynı apartmanda oturuyordu . Kv de dünürü sevmiyor baktı ki olmuyor kızı bırakmış evine dönmüş . Görümcem bunu bana anlatmıştı dedi ki kendimi balkondan aşağı atsam ne olur diye düşündüm dedi. Aynı olayı dünürün ağzından dinledim annesi duramadı kaçtı dedi . Kv temizlik yapmaz 15 gün ev süpürmüyor mesela birde genç 66 doğumlu. Yemek pişirmez geçen sene ramazanda onun yanında kalmak zorunda kaldım 1 tencere sulu köfteyi tam 3 gün iftarda sahurda şeklinde yanına birşey yaptırmadan yedirdi . Böyle olunca ben evimde ister miyim gelip bana baksın diye istemiyorum tabi.Görümceniz ben çektim yengem de çeksin diyor galiba.
Ya bırak aileler mi kötü oluyor eşin mi kötü oluyor o mu kötü oluyor bu mu kötü oluyor? Peki ya sen nasılsın sen? Sen bir annesin.Sana muhtaç bir bebek var.Ruh ve beden yönünden sağlıklı olmalısın ki bebeğine de tam bir bakım sağla.Senin ruhunu sıkıp psikolojini bozan her şey bebeğini de etkiliyor.Kendin için değilse de bebeğin için kendini ezdirme.Kocana şikayet etme zaten umursamayıp abartıyosun diyormuş.Kendi işini kendin gör.İnsanoğlu zayıf gördüğünü ezer kayınvalide iş arkadaşı hatta eş bile.Güçlü ve dişli ol.Yaşın da az değilmiş.Ben seni 22 23 sanmıştım.eşim işteyken yada tam yanımızdan ayrıldığında bunlar oluyor.. eşimin yanında bı defa kaçırdı yıne ağzından bişeyler eşim cevap verdi ama yine dinlemedi :) bazen kp de laf ediyor onu da dinlemiyor. bebeğim allaha şükür sağlıklı iyi bi bebek ama sırf benim kötü olduğumu belirtmek için bi adım fazlasını bekliyor, çocuk dönmeye başladı şimdide neden emeklemiyor ters yatır şöyle yap böyle yap. sanki ben bişeyleri yapmıyorum gibi davranıyor. Ailemin yanındada patavatsızlık yaptığı oldu, annem domint bi kadındır cevap biraz sert verir bu seferde aileler kötü olcak diye üzüldüm. susmamın sebebi benim babam vefat etti onun babasını kendi babam gibi seviyorum görümcemi kız kardeşim gibi eşimi de seviyorum. ailede tek kv böyle ve ben diğerlerinin hatrına kötü olmayayım diyorum bayramda gitmek hiç istemiyorum ama ilkk torun ve kp cok düşünceli sırf o üzülmesin diye gidip geliyrum
kolayı var iyi öyleyse bende şaka yapıyorum sende alınganlık etme diyin eşinizin olmadığı yerde ağzınıza geleni sayın eşinize yok öyle bir şey şakalaşıyorduk nasıl öyle algılamış allahallah deyinCevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.
O zaman bana şaka yapma anne lütfen çünkü sen şaka yapmayı bilmiyorsun diyin mutlaka.Cevap verdigimde de aman saka yapiyorum cok alingansin sen deyip tartisiyor. Sonra hicbisi yokmus gibi tekrar devam ediyor. Hicbiseyi uzerine alinmiyor.