Mutfak Püf Noktaları Bir kaşık yağda patates kızartmak

keçi kxixz

güzel
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
739
1
Televizyonda reklamını yapıyor dikkatimi çekti. tefalin firitözü 1 kaşık yağla patates kızartıyormuş. Acaba aslı varmı? Kullanan varmı? Yani bol yağda tencerede kızattığımız patates kızartması gibimi oluyor. Kullanan varsa lütfen paylaşsın. Almayı düşünüyorum ama güzel değilse mutfakta süs durmasın.
Kızlar bu konuda fikirleriniz bekliyorum.

bende merak ediyorum onu..
çok iyi bir icat eğer öyleyse..
güzel güzel yeriz patitisleri kaydirigubbakcemile3

Ben o urunu bılmıyorum ama bır kasık yagda patates kızartabılıyorum. Zeytınyagını ellerımle patateslere yedırdıkten sonra pısırme kagıdı yerlestırdıgım borcama yayıyorum 180 derecede 40 dakıka kadar fırında pısırıyorum enfes oluyor cok hafıf ve kızartmadan cok daha lezız...

Çeyiz bölümünde arkadaşlar bu ürünle ilgili bi çok şey yazmışlar..O topiğe bakın bi isterseniz..

arkadaşım aldı ve şimdi çok pişman kızlar
pişirme suresi 40 dk ayrıca kızartmıyor buharla pişmiş gibi yumuşak oluyor patatesler
o kadar para vermeye değmez

patatesleri yagli kagida serip 1 kasik yagla karistirp tuzluyorum...firinda 200 derecede....super oluorrr....

Ben o urunu bılmıyorum ama bır kasık yagda patates kızartabılıyorum. Zeytınyagını ellerımle patateslere yedırdıkten sonra pısırme kagıdı yerlestırdıgım borcama yayıyorum 180 derecede 40 dakıka kadar fırında pısırıyorum enfes oluyor cok hafıf ve kızartmadan cok daha lezız...

Pişirme kağıdı derken yağlı kağıttandanmı bahsediyorsun. Kızartmadanda enfes oluyor diye yazdığına göre bol yağda kızartılmış papates gibide olmuyor heralde. Ama deniyeceğim küçük fırınım var. Teşekkürler. Benim için senin yaptığın tabiki sağlıklı ama çocuklar bilirsin cips gibi patates istiyorlar.

Kızlar sorumu cevaplayıp bilgi verdiğiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Va geçtim almıyacağım. Eski usule devam.

benimde alasım vardı tüm hayallerim suya düştü ben fırında kızartılan patatesi sevemedim bi türlü

X