- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
burda koptum kanım dondu resmen...el kadar bebek altı pis yada açık beklermi...hergün banyosu var, ek gıda çorbası yoğurdu v.s. birsürü şey var.kadın kendi çocuğuna bakmamış sizinkine hiç bakmaz. eşinizin ısrarıda yanlış...bence eşinize karşı kesin tavır alın...iyi bir bakıcı babaanneden çok daha iyi bakar. gönülsüz yapılan işten hayır gelmez. çocuğu yatağın kıyısına bırakmış. ilk bıraktığınızda çocuğun biryerden düşeceği kesin...benimde ikiz kızlarım var 6 aylık .ben şu an ücretsiz izindeyim. yardımcı ablamız var..kızlar doğmadan önce bizle çalışmaya başladı yani kızlarım onun eline doğdu..o yüzden sonradan bulunmuş birinden çok farklı...ve ben ona asla bakıcı demiyorum benim kızlarımın ablası o...öyle kabul ediyoruz..kızlarımı okadar seviyorki bazen benden bile daha özenli oluyor. kızlarımda onu çok seviyorlar sabah geldiğinde bir neşeleniyorlar ki...annem ve ablamız hariç hiç kimseye güvenip bırakamam...bence bakıcı konusunda eşinizi ikna edin...yada ne yaparsanız yapın ama babaanneye bırakmayın...
banyosunda felan değiilim canım onu yine haalederim çorbasını yemeğinide yapar bırakırım ama yedirmesz korkar yarısını yese yarısını yemedi der cabalamaz.
ne guzel ücretsiz izindesiniz benım o hakkım yok....
ikizleriniz bence çok sanşlılar.