Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ahlaklı biri gibi göründüğünü düşündüü için eşinin beş vakit namaz kıldığını dindar biri olduğunu bunun içinde kadıya kıza bakmayacağını düşünüyor o zaman bu durumda namaz kılmayanlar milletin karısına kızına mı bakıyor bende burdan bu anlamı çıkarırım özellikle namaz kıldığını dindar olduğunu neden belirtiyor?

Çünkü açık makyajlı kadın orta malı bakıp ağız suyunu akıtmak için onlarla evlenir mi hiç ya zor tutuyom kendimi sayıp sövmemek için ama değmez böyleleri için...

Sevişmemekte bir korunma yöntemi deneyebilirsiniz zaten nasıl mideniz alıyor böyle bi adamı onuda anlamadım zorla yapıyor deseniz şaşırmam aslında da neyse...

Olayi ne yöne cektim anlamadim. Konu sahibinin böyle her kesimden insanların olduğu yere bu sekilde konu açarak yanlış giriş yaptığını söyledim.
Ki söylediğimde yanlislik yok birçok insan da evet dindar erkekler bu sekilde diyerek yorum yapmış. Bu cümleden çıkarılacak sonuç belli. Sanki din erkekleri kötülüğe sürüklüyor gibi anlam çıkıyor aslında. Dindar olmayanlar daha ahlaklı gibi...
Çok önemli bir insanin bu konuda söylediği bi soz vardir mesela. Bir insanın kıldığı namaza tuttuğu oruca bakmayin yalan söylüyor mu emanete ihanet ediyor mu insanlara karsi merhametli mi ona bakınız diyor. Keske bu sekilde yorumlasalar sorun kalmayacak.
Hemen dindar erkekler böyle diye yorum yapmak dine de laf atmak oluyor. Daha nasil açıklanır ki bu.
Kkda bu konuları konuşmak yasak zaten daha fazla detaya giremiyorum.

Kuzum esine soyle her erkek bakmiyor ne adamlar var edepli ,terbiyeli ve cümle TC vatandasi adina yaziyorum ki kadin/erkek kimse sevmez boyle birini savunmaya gecegine kendine duzeltip göz kapagini aktif kullansin kendisi sana adamin gomlegini soruyor sonra baktin diyor pes ya

Bunu sorgulamakta haklısınız. Ben de ilk yorumumda bunu yazmıştım. Özellikle bunu belirtmesi rahatsız ediciydi.

Zaten bu sitede dine laf atmak için bekleyen insanlar çok gibi bir cümle kurdunuz. Böyle bir genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. İnsanlar sadece fikirlerini belirtiyorlar öyle bir amaçları olmadığını düşünüyorum demiştim. Dediğiniz gibi yasak olduğunu için ben de daha fazla bu konuda yorum yapmayacağım.

Hayir ben gördüğümü yorumluyorum. Sadece bu konu değil başka konularda da bunu gordugum icin söyledim. Cok aleni laf atani da gördüm üstü kapalı da. O cümleyi sadece bu konu için kurmamistim yani.
Neyse bence de daha fazla konuşmaya gerek yok.

"Bakmamın sana ne zararı var mı?"
Allahım şöyle hanzolara eş, çocuk nasip etme kalsınlar dımdızlak.
ben mi cok çirkefim şu cümleyi bana kuracak eşim vay haline içinden geçerim. Şaka gibi adamda ki pişkinlik arşa çıkmış.

ben mi cok çirkefim şu cümleyi bana kuracak eşim vay haline içinden geçerim. Şaka gibi adamda ki pişkinlik arşa çıkmış.

Neden cikmasin ki? Konu sahibi dayak yemis ama derdi adamin bilmem kime bakmasi bu adam piskin olmasin da kim olsun? Olmadi dover yine. Konu sahibi nasil duzelir derdinde hala.

Neden cikmasin ki? Konu sahibi dayak yemis ama derdi adamin bilmem kime bakmasi bu adam piskin olmasin da kim olsun? Olmadi dover yine. Konu sahibi nasil duzelir derdinde hala.
Şiddet olduysa o evlilik bitmiştir artk. Kime bakıyosa baksn o saatten sonra pislik.

Bi dışarıya çıkıp eve geldim baktım neler yazmışlar bin pişman oldum konu açtığıma, bir daha burdan yardım istemem. mune hanım konumu kapatır mısınız?

Yani bir şey derdim ama malum din konuşmak yasak. O yüzden lütfen burada kocam çok dindar muhafazakar nasıl bakar nasıl aldatır demeyin şartellerimiz atıyor. Öylelerinden geliyor ne geliyorsa zaten bu ara, yani hangi kadın kocam/sevgilim muhafazakar namazında niyazında dese o adam kadın azmanı çıkıyor tesadüf olamaz herhalde malum 3 kadın hakları var ya hani. Erkekler Ya hani. Kadına düşen kadınlığını bilmek ya hani o yüzden hiiç şaşırmıyorum

E konunun başından beri muhafazakar, dindar erkekler üzerinden bir sürü genelleme yapılıyor o ne olacak?

Genellemelerin her türlüsü yanlış ve rahatsız edici haklısınız.

Bi dışarıya çıkıp eve geldim baktım neler yazmışlar bin pişman oldum konu açtığıma, bir daha burdan yardım istemem. mune hanım konumu kapatır mısınız?
Burda kimse senin kötülüğün için bir şey demedi.

Her erkek onun gibi sapık değil bir kere, onun aklını uçkuru ele geçirmiş bariz. Şu da ilginç ki dışarıda sizin yanınızda zaten rahatça bakıyormuş kadınlara, bundan tartışma çıkarmayıp da telefon geçmişine takılmak da ne biliyim...

Okurken hayret ettim yani.. Adam göz göre göre kadınlara bakıyor ve her erkek 100 kadın görse hepsine bakar şeklinde bunu normalleştirip genele vuruyor.. Keşke deseydiniz her erkek senin gibi rezil değil diye..

Adam hem sevgisiz hem ilgisiz hem de pişkin.. Yazınızın en sonunda boşanma fikrinizin olmadığını söylemişsiniz o halde bana da daha diyecek birşey kalmadı..

Ya siz konu açıp yardım istediğinizde insanlar gereken şeyleri söylüyorlar. Siz bunları görmezden gelip tekrar konu açıyorsunuz. Kimden nasıl bir yardım bekliyorsunuz böyle bir durumda?

Kocanız sizi dövüp üstünüze kapı kilitlemişti. Bu evlilikte yapılacak şey bellidir. 10 yaşındaki çocuk okusa o bile boşanmanız gerektiğini söylerdi. Sıra kocanızın başkasına bakmasına gelene kadar bin tane sorununuz var sizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…