Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamda her yol varmış maşallah.
Dayak yemişsiniz kadınlara bakması mı mesele?
Sizin eşiniz gibi iki yüzlü insanlar asla değişmez.
Tam nihat doğan kafası..
Olur mu çok dindar birisiymiş, konu sahibi sırf bu hayatı yaşayabilmek için kendi deyimiyle uzaklardan gelip evlenmiş :)

bencede icine atma, disarda baktiginda direk söyle, ökuz adam
Eskiden söylemiyorum. Sonr baktım ki içimde birikip öfke patlaması oluyor. Unuturum sanıyorum unutamıyorum. O yüzden de evet artık söylerim olursa rahatsız eden bir şey

Kusura bakmayın ama sizin de kocanızın da zihniyeti bir. Açık saçık giyinmiş derken bile sanki kocanızı değil de kadınları suçluyorsunuz. Daha fenası kendimi çirkin buluyorum diyerek kocanızın sapıklığına kılıf buluyorsunuz. Kabul edin kocanız sapığın teki. Bunun suçu ne sizin dış görünüşünüzde ne de kadınların açık giyinmesinde. Tesettur ayetinin ilk erkeklere geldiğini ve onların tesettürünün gözlerini tutmak olduğunu bilmiyorsa eşiniz bağnazdır, dindar değil. Yukarıdaki bir üyenin dediği gibi inşallah birinin eşine ,abisine denk gelir de sağlam bir meydan dayağı yer.

Dini yorum yapmak yasak olduğu için yazamıyorum; google bir tık yakınınızda bir bakın :)

Soyle ki adam basindan beri boyleymis. Yani aksam yatip sabah kalkinca bu hale gelmemis ve siz bunu gorerek ve bilerek 3 yilda 2 cocuk vermissiniz boyle bir adama. Yalan yaziyorsunuz demiyorum ama bosanmayi dusunmediginiz cok net. O yuzden cocuklarimin babasiz buyumelerini istemiyorum yazmaniza istinaden yazdim. Ha dusunmek zorunda da degilsiniz ama bu adam degismez, bosuna enerjinizi harcamayin.

Hadi kimseye bakmiyor diyelim adam bana karsi ilgisiz arkadaslarina karsi bambaska diyorsunuz ki bu bile bana gore buyuk bir sorun. Tek sorununuz bakmak degil yani.

Olur mu çok dindar birisiymiş, konu sahibi sırf bu hayatı yaşayabilmek için kendi deyimiyle uzaklardan gelip evlenmiş :)
Gerçekten sinirimi iyice bozuyorsunuz. Benim hayatımı bilip bilmeden burda yazdığım bi kaç şeyden kafanıza göre yorumlayıp sıkıntımı katlıyorsunuz. Gidin nefretinizi başka yere kusun sizin gibiler yüzünden buraya derdimi yazmaktan soğuyorum.

Doğru da ben tek sorun bu demedim, ayriyeten yazdım başka bir sürü sorunlarımız var diye. Ama bugün bu konu yüzünden canım çok sıkkın dün bu yüzden baya tartıştık

O zaman öyle hiç bir kitapta kadının yeri evidir yazmıyor demiyeceksiniz, her neyse size kolaylıklar diliyorum ama biliyorum ki sizi dövüp üstünüze kapı kitleyip işe giden adamdan o zaman boşanmadıysanız başka kadınlara bakıyor diye hiç boşanmazsınız, çevremde çok tanıyorum sizin düşünce yapınızda.

Anlamadan yazmışsınız siz de. Ben de eskiden açıktım makyaj yapardım sonradan değiştim. Ben o kadınları suçlamadım aklımdan da geçmiyor öyle bir şey nerden biliyorsunuz ki kalbimi?çirkin hissediyorum derken de onun bu hareketleri yüzünden o düşünceleri yaşıyorum eskiden öyle değildim eşim hissettirdi hem bana güzel bi söz söylemeyip hem her gördüğüne bakarak. Ben ne eşime iyi diyorum ne dışardaki kadınlara kötü derim herkesin kendi hayatı kimseyi eleştirmek gibi bi niyetim yok.

Doğru da ben tek sorun bu demedim, ayriyeten yazdım başka bir sürü sorunlarımız var diye. Ama bugün bu konu yüzünden canım çok sıkkın dün bu yüzden baya tartıştık

Ya bacim saka misin ya. Sen bu adamdan dayak bile yemissin bu konu senin icin sorunun en kucugu olmali. Allah yardimcin olsun uzuldum haline ama insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor iste.

Bir erkek yüz kadın görse 100 üne bakar düşüncesi kendi içinin pisliğini gösteriyor.
İllaki güzel bir kadın görünce göz kayar vs güzel kadına ben de bakıyorum. Ancak özellikle sizin yanınızda hiç çekinmeden bu şekilde bakması çok kaba bir davranış.
Böyle insanların kendine dindar demesi de beni bitiriyor.
İletişim probleminiz var belliki.
Boşanmayı çocuklar için erteliyorsanız ortada evlilik kalmamış demektir.
O çocuklar her türlü büyür de sizin heba olan yıllarınız geri gelmez.

Anlamadan yazmışsınız siz de. Ben de eskiden açıktım makyaj yapardım sonradan değiştim. Ben o kadınları suçlamadım aklımdan da geçmiyor öyle bir şey nerden biliyorsunuz ki kalbimi?
Kalbinizi bilemem ama o zaman kalbinizdekileri yazarken daha dikkatli kelimeler seçeceksiniz. Yanlış anlaşılmamak için. Ben yazdığınıza göre cevap verebilirim, kalbinize göre değil.

Eski konularınıza baktım şimdi, hepsinin başlıkları şöyle, eşim çok ilgisiz, eşim hep kendi geziyor, eşim hiç çocuklarla ilgilenmiyor, eşim böyle dedi, eşim şöyle yaptı... Eşinizin ne sevgisi ne saygısı var size karşı. Sadece dindar diye bu hayatı yaşamaya geldiyseniz buyrun yaşayın. Boşanacağınızı asla düşünmüyorum.

Daha büyük sorunlarınız var gibi görünüyor.
Şiddet filan var sanırım.
Bir kadın ne yaparsa kendine yapar.
Bu işin kiloyla vs alakası yok.
163 boyum var 78 kiloyum
Bir kere kocam beni beğenmez diye düşünmedim.

Doğru çok güzel yazdınız çok teşekkür ederim. Benim de hep aklımda boşanmak ve ona çok söyledim. Ne zaman dananın kuyruğu kopar bilmiyorum ben de devam edemiyorum bu şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…