Çok doğru söylüyorsun gec kaldi ne yazikki.. Çünkü okadar saf,temiz duyguları var ki.. Olan onca şeye rağmen evliliğini kurtarmak istiyordu sırf kızı için... Taaki düne kadar. Dün yine kizini gormeye gitti fakat kızı bu sefer ona karşı fazla tepki gösterince artık umudunu tamamen kesti. Ben gereken neyse yapmak istiyorum dedi. Fakat şuan biz hukuki olarak nerden başlayacağız bilmiyoruz..Avukat arkadaşlar yardımcı olacaktır ama
Kadın,hakkını aramakta çok geç kalmış ne yazık ki...
Kendi yetmiyormuş gibi birde kızı,psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmış...
Umarım gereken neyse yapılır...
Hayır ben değilim,bu kadın teyzem kendisi 34 yaşında. Okuma yazması yok zaten çoğu şey bu yüzden oldu... Bize anlatmıyordu uzulcez diye,tek başına da hukuki bir yola basvuramiyorduKız kaç yaşında peki?
Bu kadın kim peki?
Siz misiniz?
Profilde 22 yaşında görünüyorsunuz...
İnşallah cezasını çekecek o pislik herif!Avukat degilim
Boyu posu devrilsin demeye geldim o adamin !
Bence Esra Erola ciksin. Tüm Türkiyede rezil olsunlar. Hem avukatlari da yardim eder[/QUOTE
Şuan kızı yanına almış,o kadın ve cocuklariyla beraber aynı evde yasiyorlar. Annesine vermiyor kızı. Verdigi yurt sanırım imam hatip okulu tarzında bir yermiş,ucretsiz diye biliyorum.Çok gençmiş teyzeniz. Bu devirde 34 yaşında okuma-yazma bilmeyen var mı gerçekten
Çok çok üzüldüm...
Şu an okul dönemi değil, çocuk nerede kalıyor?
Karısının sigorta parasına kadar göz dikmiş adam yatılı okul parasını neyle ödüyor?
Teyzenizin aile büyükleri nerede?
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bunları ona ileteceğim inşallah birlikte aşacağız tüm bunları... Bu arada soylediğin söz de çok doğru sana acımayana acımayacaksın..Avukat değilim ama biraz teyzenize iş düşüyor eşine zina davasi açsa 6 aylık süre geçmiş. Ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açabilir. Kamera vs. varsa çalıştığını belgeleyip sigortasının olmadığını ispatlayabilir.Psikolojik destek alıp bir şekilde yoluna devam etmeli. Daha gencecik.
Allah o pisliği de bildiği gibi yapsın.
Şu hayatta en iyi öğrendiğim şey sana acımayana sen hiç acımayacaksın.
Rabbim yardım etsin teyzenize inş
Evet,herşey zaten bu yüzden oldu. Okuma yazma bilse sigorta işinde hakkı yenilmicekti. Kocası ona önemsiz bir imzaymis gibi gösterip bir kagit imzalatti. Aslinda ordaki imzada vekaletini avukata verdirdi. Sonra ise avukat onun adına sigortasıni paraya çevirip kendi payını alıp kocasına verdi kalan parayı. Emeğini harcadılar. Şimdi söz verdi bize kursa yazdıracagiz tekrardan öğrenecek ve artık sessiz kalmayacakİlk olarak okuma yazma öğrenerek başlasın teyzen işe. .mesela kendi dilekçesini kendisi yazabilsin. Otuz dört yaşında okuma yazma bilmemek çok büyük kayıp ..
Umarım eşi hak ettiği cezayı bulur .
Yok hayır Ankara'da yaşıyor. İlkokul mezunu fakat sonradan unutmuş34 yaşında ve okuma yazması yok doğudamıydı teyzen yoksa okul mecbur değilmi doğuda bile kalmadı biliyorum
Ne kadar talihsiz bir kadınmış. .üzüldüm teyzen için ..gördüğümüz gibi herseyin başı okumak ..umarım okuma yazma öğrenip ,istemeden hayatının vekaletini verdiği herkesi ipe dizer ..Evet,herşey zaten bu yüzden oldu. Okuma yazma bilse sigorta işinde hakkı yenilmicekti. Kocası ona önemsiz bir imzaymis gibi gösterip bir kagit imzalatti. Aslinda ordaki imzada vekaletini avukata verdirdi. Sonra ise avukat onun adına sigortasıni paraya çevirip kendi payını alıp kocasına verdi kalan parayı. Emeğini harcadılar. Şimdi söz verdi bize kursa yazdıracagiz tekrardan öğrenecek ve artık sessiz kalmayacak
Birşeyler düşünmeye başladık maddi manevi tazminat açmak ve ayrılma davası bunların başında geliyor. Yine yapılacak bişey varsa insllah yapıcaz. Teyzem TV ye çıkmayı kabul etse aslında olay çok ses getirir hakkımızı alabiliriz ama kabul etmez gibime geliyorr.. o adam tüm beddulari hakediyor. Allah bizi öyle insanlardan korusunNe kadar geç kalmış da olsa bence kozlar yine de teyzende sadece o pisliğe haddini bildirecek bir adam lazım. Tvye çıkma fikri de çok iyi. Içimden o pisliğe tüm bedduaları saymak geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?