- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
utanın biraz yaEeeeee sonuç...?kilolu kadın evet ilgi çekmezz.. sonuç yani..akıl ,zeka ve düzgünce bir vicut..
gayet balık etliyim, gayette arzu edildim bugüne kadarhangi insan evladı olsa ne demek istediğimi anlardı o resim örneğini verdim.. çünkü türkiyemdeki kadınlarımızın manzarası malesef budur. insan ister okumuş olsun,, ister zengin ,ister fakir herkesin kaliteli yaşama isteği olmalı 40 yaşından sonra erkeklerimiz ve kadınlarımızın düştüğü durum budur..
İyi, iyi de eksik. Marilyn Monroe'nun hala güzel bir kadın olarak gösterilmesinin sebebi güzel ve kendine has bir yüzünün olmasıdır. Bakın vücut, boy, kilo işlerine hiç girmedim bile. Birinin yüzüne bakarak güzel olup olmadığına karar veririz. Marilyn'in filmlerinde bile görürsünüz, o kadraja girdiği zaman adeta ortam ışıldar. Onun vücuduna sıradan bir suratı koysak bu kadar ünlü olmayacaktı, hatırlanmayacaktı bile. Bugün ünlü olan birçok kadın yıldızın da çok güzel ve orantılı yüzleri vardır. Vücutları kıyaslarsak elbette onlardan daha formda ya da güzel vücutlu, daha zayıf bir sürü kadın bulabiliriz ama iş yüze gelince öyle olmuyor. Geçmişte ya da bugün Marilyn'in taklidini yapan birçok kadın çıktı piyasaya. En yaklaşanı Anna Nicole Smith olmuştu. Ama o da sadece yaklaşmakla yetindi, belki Marilyn'den daha güzel bir vücudu vardı ama suratı en az diğer Playboy kızları kadar tekdüzeydi. Yani kilolu kadın güzeldir= Marilyn demek biraz yanlış. Gerçeği yansıtmıyor. 42 beden kadın=Marilyn, buradan çıkarılacak sonuç 42 beden kadın güzeldir mi olmalı? Hayır. Marilyn gibi güzel bir yüzü varsa evet şansı vardır olmalı.
ben türkiyedeki kadınların vahim durumundan bahsediyorum maşallah spor hak getire.. nerde börek nerde çörek yemelerr.. sadece yemelerr.. ve evet kilolu ve kendine dikkat etmeyen kadın her zaman dışlanmaya mahkumdur..
işte şekilde göründüğü.. kadın çoklar türkiyede..
Bu da eksik bir iddia 'arkadaşım'. Gizli tutsa ne olur, tutmasa ne olur. Plastik cerrahlar yüz kemiklerini kırıp, deriyi değiştirmiyorlar ki. Estetik dahi olsa kadında altyapı var, ben buna bakarım.Marilyn monroe'da estetik ameliyat olmuştur ama bunu gizli tutmuştur doğal güzellik değil haberin ola arkadaşım , estetiğin belgesi dahi var
elbette Marilyn ayrıca güzel bir kadın. yani o güzel bir yüz, kilolu ama orantılı bir fiziğin meydana gelmesiyle güzel bir kadın.İyi, iyi de eksik. Marilyn Monroe'nun hala güzel bir kadın olarak gösterilmesinin sebebi güzel ve kendine has bir yüzünün olmasıdır. Bakın vücut, boy, kilo işlerine hiç girmedim bile. Birinin yüzüne bakarak güzel olup olmadığına karar veririz. Marilyn'in filmlerinde bile görürsünüz, o kadraja girdiği zaman adeta ortam ışıldar. Onun vücuduna sıradan bir suratı koysak bu kadar ünlü olmayacaktı, hatırlanmayacaktı bile. Bugün ünlü olan birçok kadın yıldızın da çok güzel ve orantılı yüzleri vardır. Vücutları kıyaslarsak elbette onlardan daha formda ya da güzel vücutlu, daha zayıf bir sürü kadın bulabiliriz ama iş yüze gelince öyle olmuyor. Geçmişte ya da bugün Marilyn'in taklidini yapan birçok kadın çıktı piyasaya. En yaklaşanı Anna Nicole Smith olmuştu. Ama o da sadece yaklaşmakla yetindi, belki Marilyn'den daha güzel bir vücudu vardı ama suratı en az diğer Playboy kızları kadar tekdüzeydi. Yani kilolu kadın güzeldir= Marilyn demek biraz yanlış. Gerçeği yansıtmıyor. 42 beden kadın=Marilyn, buradan çıkarılacak sonuç 42 beden kadın güzeldir mi olmalı? Hayır. Marilyn gibi güzel bir yüzü varsa evet şansı vardır olmalı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/efsanevi-sarisin-marilyn-monroe.585855/page-26ay şunun güzelliğine bak ya yirim
Aynı şeyi demiyoruz. Siz fiziği baz alıyorsunuz, ben yüzü. Saydığınız kadınların hepsi güzel yüzlü kadınlar. Yüzü güzel olmayan ama cinsel etki uyandıran kadınlar için ''butterface'' deniyor zaten. Biraz aşağılama var tabii bu ifadede. Ciddiye alınmıyorlar pek. Kate Upton demişsiniz mesela da yüzü güzel. Onun fiziğinde ama suratı çirkin bir kadın olsa Youtube ''Such a turn off'' yorumlarıyla dolardı. Yani Kate Upton büyük göğüsleriyle podyuma çıkıp sizin tabirinizle seks çağrıştırmasaydı da güzel bulunurdu. Güzelliğin kompleks bir kavram olduğu doğru ama burada fiziğin etkisi daha az. Yüzden alınan enerjiyle alakalı. Olay seks çağrıştırmak değil, zaten seks çağrıştırmak sadece fizikle olmaz. Güzel yüz fizikteki kusurları daha çok kapatıyor. Kısaca, Marilyn Monroe bu hikayedeki kadının durumu için çok uç bir örnek.elbette Marilyn ayrıca güzel bir kadın. yani o güzel bir yüz, kilolu ama orantılı bir fiziğin meydana gelmesiyle güzel bir kadın.
her 42 beden kadın güzel midir? hayır. tıpkı her zayıf kadının güzel olmadığı gibi.
örneğin Keira Knightley, güzel bir yüzle bir oğlan çocuğunun fiziğinin karışımı, meme yok, popo yok, kollar çelimsiz, bacaklar ayrılmış. falan.
örneğin C. Hendirks. kadın normal şartlarda bildiğiniz koca memeli, koca popolu bir kadın olabilirdi ama orantılı bir vücut ve güzel bir yüzle bir afet.
Monica Belluci, bildiğimiz balık etli ama dehşet güzel bir kadın.
bu kadınlar güzel kadınlar, sadece yüzleri değil, fizikleri de güzel, orantılı, doğurganlığı, kadınsılığı ifade eden, kıvrımlı vücutlar.
erkeklerin bu ara dillerinden düşürmediği Kate Upton (ben pek beğenmem, beli çok kalın bence)
mesele güzel olmaktan çok sanırım seksi çağrıştırmak bir erkeğe.
bu kadınlar buram buram seks kokan kadınlar.
yani temelde aynı şeyleri söylüyoruz aslında. güzellik sadece zayıf bir bedenden ibaret değil.
elbette her balıketli kadına güzel diyemeyeceğimiz gibi her zayıf kadına da çirkin diyemeyiz.
güzellik bence çok daha karmaşık, kompleks bir kavram.
şuna katılıyorum;Aynı şeyi demiyoruz. Siz fiziği baz alıyorsunuz, ben yüzü. Saydığınız kadınların hepsi güzel yüzlü kadınlar. Yüzü güzel olmayan ama cinsel etki uyandıran kadınlar için ''butterface'' deniyor zaten. Biraz aşağılama var tabii bu ifadede. Ciddiye alınmıyorlar pek. Kate Upton demişsiniz mesela da yüzü güzel. Onun fiziğinde ama suratı çirkin bir kadın olsa Youtube ''Such a turn off'' yorumlarıyla dolardı. Yani Kate Upton büyük göğüsleriyle podyuma çıkıp sizin tabirinizle seks çağrıştırmasaydı da güzel bulunurdu. Güzelliğin kompleks bir kavram olduğu doğru ama burada fiziğin etkisi daha az. Yüzden alınan enerjiyle alakalı. Olay seks çağrıştırmak değil, zaten seks çağrıştırmak sadece fizikle olmaz. Güzel yüz fizikteki kusurları daha çok kapatıyor. Kısaca, Marilyn Monroe bu hikayedeki kadının durumu için çok uç bir örnek.