Bir Kadının terk edilme hikayesi

gayet balık etliyim, gayette arzu edildim bugüne kadar
sen çok şee yapmaaaa
arzu ediliyoruz şekerim

Marilyn monroe'da estetik ameliyat olmuştur ama bunu gizli tutmuştur doğal güzellik değil haberin ola arkadaşım , estetiğin belgesi dahi var

Çok yanlış bir görsel olmuş. Kendinizden utanmalısınız.sokakta süpürgeyle yer süpüren çocuklu gelir seviyesi düşük bir kadın fotoğrafı. Kadın vücudu yağlanmaya müsait. Hele ki bizim vücut yapımız popo yapmaya müsait. Doğumdan sonra biriken kilolar. Beslenme tarzımız. Maddi geliri düşük kesimde tüketilen ekmek oranının artması.

Bu kadının kocası da önden balkon yapmıştır zaten ve emin ol birbirlerini de çekici buluyorlardır. Sen güzel canını sıkma bu kesim için.

Marilyn monroe'da estetik ameliyat olmuştur ama bunu gizli tutmuştur doğal güzellik değil haberin ola arkadaşım , estetiğin belgesi dahi var
Bu da eksik bir iddia 'arkadaşım'. Gizli tutsa ne olur, tutmasa ne olur. Plastik cerrahlar yüz kemiklerini kırıp, deriyi değiştirmiyorlar ki. Estetik dahi olsa kadında altyapı var, ben buna bakarım. Maharet estetikte olsa her estetik olan afet olurdu ama böyle bir durum yok. Aynı şey Megan Fox için de söyleniyor ama içi boş. E kardeşim Megan'ın geçirdiği operasyonları siz de geçirin de karşılaştıralım yani. Marilyn'in makyaj artisti de kendisinin cildinin makyaja gerek duymadığını belirtmiştir artı olarak.

elbette Marilyn ayrıca güzel bir kadın. yani o güzel bir yüz, kilolu ama orantılı bir fiziğin meydana gelmesiyle güzel bir kadın.
her 42 beden kadın güzel midir? hayır. tıpkı her zayıf kadının güzel olmadığı gibi.
örneğin Keira Knightley, güzel bir yüzle bir oğlan çocuğunun fiziğinin karışımı, meme yok, popo yok, kollar çelimsiz, bacaklar ayrılmış. falan.
örneğin C. Hendirks. kadın normal şartlarda bildiğiniz koca memeli, koca popolu bir kadın olabilirdi ama orantılı bir vücut ve güzel bir yüzle bir afet.
Monica Belluci, bildiğimiz balık etli ama dehşet güzel bir kadın.
bu kadınlar güzel kadınlar, sadece yüzleri değil, fizikleri de güzel, orantılı, doğurganlığı, kadınsılığı ifade eden, kıvrımlı vücutlar.
erkeklerin bu ara dillerinden düşürmediği Kate Upton (ben pek beğenmem, beli çok kalın bence)
mesele güzel olmaktan çok sanırım seksi çağrıştırmak bir erkeğe.
bu kadınlar buram buram seks kokan kadınlar.
yani temelde aynı şeyleri söylüyoruz aslında. güzellik sadece zayıf bir bedenden ibaret değil.
elbette her balıketli kadına güzel diyemeyeceğimiz gibi her zayıf kadına da çirkin diyemeyiz.
güzellik bence çok daha karmaşık, kompleks bir kavram.

Aynı şeyi demiyoruz. Siz fiziği baz alıyorsunuz, ben yüzü. Saydığınız kadınların hepsi güzel yüzlü kadınlar. Yüzü güzel olmayan ama cinsel etki uyandıran kadınlar için ''butterface'' deniyor zaten. Biraz aşağılama var tabii bu ifadede. Ciddiye alınmıyorlar pek. Kate Upton demişsiniz mesela da yüzü güzel. Onun fiziğinde ama suratı çirkin bir kadın olsa Youtube ''Such a turn off'' yorumlarıyla dolardı. Yani Kate Upton büyük göğüsleriyle podyuma çıkıp sizin tabirinizle seks çağrıştırmasaydı da güzel bulunurdu. Güzelliğin kompleks bir kavram olduğu doğru ama burada fiziğin etkisi daha az. Yüzden alınan enerjiyle alakalı. Olay seks çağrıştırmak değil, zaten seks çağrıştırmak sadece fizikle olmaz. Güzel yüz fizikteki kusurları daha çok kapatıyor. Kısaca, Marilyn Monroe bu hikayedeki kadının durumu için çok uç bir örnek.

şuna katılıyorum;
yüzü güzel bir kadının fiziği çok da önemli değil. örneğin morbid obez olmadıkça. yüz güzelliği, günümüzün ince uzun fizikli kadınlarına göre belirlenen güzellik anlayışını törpülüyor.
ama bence verdiğim örnekteki kadınlar (Kate Upton hariç, bence) sadece yüz güzellikleri değil, fizikleriyle de "güzel bulunan" kadınlar.
büyük meme, kıvrımlı bel, geniş kalçalar
hepsi Rembrant tablolarından fırlamış gibi. doğurganlık...
elbette dediğim gibi güzel bulunmalarının "asıl" nedeni yüzleri, ama fizikleri de etkili.
yani
Monica Belluci 50 yaşında kendisinden tam 20 yaş küçük Keira Knightley'den daha güzel ve seksi bulunuyorsa bu sadece yüzle ilgili değildir bence diyorum. (gerçi Keira da zayıflaya zayıflaya çubuğa döndü ya neyse.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…