şekerim neyi anlatmaya çalışıyorsun benim değindiğim konu başka şöyle etrafına bir bak parklarda oturan 40 yaş üstü kadınlara ve erkeklere yanlarında spor aletleri var kalkıp spor yapmazlar.. ha bire yerler ekmek yeme dersin ama karnım doymuyor der yeşillik tüket dersin,,yaa yiyorum ama hemen acıkıyorum diyor,,günden güne dolaşırlar kim ne yapmış kim ne getirmiş zırvalıkları.. ee sonuç o yukarıda verdiğim kadın profili.. türkiyenin kaçta kaçı böyle .. ??Tamam söyleyelim 70 milyona baksınlar kendilerine ama düşmez kalkmaz bir Allah o yüzden bu kadar kendinizden emin konuşmayın
Erkek kadın
Akıl zeka düzgünce fizik hımmm
bu kadının dışlanmış olduğunu ne biliyosunuz?ben türkiyedeki kadınların vahim durumundan bahsediyorum maşallah spor hak getire.. nerde börek nerde çörek yemelerr.. sadece yemelerr.. ve evet kilolu ve kendine dikkat etmeyen kadın her zaman dışlanmaya mahkumdur..
işte şekilde göründüğü.. kadın çoklar türkiyede..
Bilmem sana sormalı kaçta kaçı böyle sen daha iyi anlıyorsun baksana maşallah?şekerim neyi anlatmaya çalışıyorsun benim değindiğim konu başka şöyle etrafına bir bak parklarda oturan 40 yaş üstü kadınlara ve erkeklere yanlarında spor aletleri var kalkıp spor yapmazlar.. ha bire yerler ekmek yeme dersin ama karnım doymuyor der yeşillik tüket dersin,,yaa yiyorum ama hemen acıkıyorum diyor,,günden güne dolaşırlar kim ne yapmış kim ne getirmiş zırvalıkları.. ee sonuç o yukarıda verdiğim kadın profili.. türkiyenin kaçta kaçı böyle .. ??
o resim sadece bir örnek yoksa şahıs filan değil ve türkiyede bu şekilde salan çok kadınlarımız var.. hemen hemen geneli öylee..bu kadının dışlanmış olduğunu ne biliyosunuz?
birinin dışlanıp dışlanmayacağına siz mi karar veriyosunuz?
sizin hem vücudunuz güzel, hem bakımlı, hem zekimisiniz?
hiç bi eksiğiniz yokmu?
şaka gibisiniz, birde resim paylaşmışsınız, gerçekten sizi çok merak ettim.
Ee neyi kanıtladı şimdi bu, fotoyu buraya koyma amacin nedir nasıl terbiyesiz bir tutum bu!ben türkiyedeki kadınların vahim durumundan bahsediyorum maşallah spor hak getire.. nerde börek nerde çörek yemelerr.. sadece yemelerr.. ve evet kilolu ve kendine dikkat etmeyen kadın her zaman dışlanmaya mahkumdur..
hayır kadın kendini salsa ne olur? kilolu olsa ne olur? sizi neden bukadar alakadar ediyor, boy kilo endeksi, yediği karbonhidrat, yapmadığı spor falan. hayırdır?o resim sadece bir örnek yoksa şahıs filan değil ve türkiyede bu şekilde salan çok kadınlarımız var.. hemen hemen geneli öylee..
o resim sadece bir örnek yoksa şahıs filan değil ve türkiyede bu şekilde salan çok kadınlarımız var.. hemen hemen geneli öylee..
yoo sadece kadınlar değilki aynı şekilde göbekli şişman ha bire yiyen 40 yaşına gelmiş ama sanki ölümü bekleyen erkeklerimizde mevcut.. kadınları aşağılamak sence kadınlara hanımlar spor yapın bol yeşillik tüketin, su için meyva tüketin, ve yamalıda olsa elbisen düzgün giyin demekmi...Ee neyi kanıtladı şimdi bu, fotoyu buraya koyma amacin nedir nasıl terbiyesiz bir tutum bu!
Kızlar bu arkadasa bi şey anlatmayı bırakın Allah aşkına, kadınları aşağılayan yine sığ düşünceli kadınlar oldukça elbette kilolu kadınlar söyle zayiflar böyle esmerler çirkin sarışınlar aptal genellemeleri olur.
Kadına baksanız ya utanmadan bir başka kadının sırf kilolu diye arkadan çekilmiş bir fotosunu eklemiş!
Sen şimdi bu fotoyu ekleyerek bunları demek istedin değil mi?yoo sadece kadınlar değilki aynı şekilde göbekli şişman ha bire yiyen 40 yaşına gelmiş ama sanki ölümü bekleyen erkeklerimizde mevcut.. kadınları aşağılamak sence kadınlara hanımlar spor yapın bol yeşillik tüketin, su için meyva tüketin, ve yamalıda olsa elbisen düzgün giyin demekmi...
Aynenn....türkiyemdeki kadın ve erkek manzaraları..Sen şimdi bu fotoyu ekleyerek bunları demek istedin değil mi?
kadın dediğin bakımlı olur kiiii erkekler içinde bu gerekli... şöyle türkiyenin geneline bir bakın spor bedava ama kadınlar hak getire.. 40 yaşından sonra bel ağırmalar,, hantallaşmalar, kireçlenmelerr,, kendilerini salmalar..kadının en verimli yaşı 40 tır ama benim memleketimdede artık yaşlandım.. deyip kabuğuna çekilmeler..
şaka sanırım buSen şimdi bu fotoyu ekleyerek bunları demek istedin değil mi?
hayır kadın kendini salsa ne olur? kilolu olsa ne olur? sizi neden bukadar alakadar ediyor, boy kilo endeksi, yediği karbonhidrat, yapmadığı spor falan. hayırdır?
üniversiteye gitmek mi olay? dengeli beslenmek yada beslenememekmi? ay yok şaka yapıyor olmalısınız, zira gerçekse verecek cevabım yok. nutkum tutuldu.En ucuz yiyecek bugur ve ekmek ve makarna gelir seviyesi altta herkes meyva yiyemiyor , çoğunluk böyle geliri yüksek olan daha dengeli besleniyor bu insanların çoğu et yiyemiyor ve kadının mesleği yok birde bu açıdan bakın zaten annesinden ne gördüyse onu uyguluyor üniye gitmemiş ki
Canan Karatay misal ceviz yeyin fındık fıstık tereyağı yumurta bal yoğurt ama yaldana olacakEn ucuz yiyecek bugur ve ekmek ve makarna gelir seviyesi altta herkes meyva yiyemiyor , çoğunluk böyle geliri yüksek olan daha dengeli besleniyor bu insanların çoğu et yiyemiyor ve kadının mesleği yok birde bu açıdan bakın zaten annesinden ne gördüyse onu uyguluyor üniye gitmemiş ki
Haklısın anlamayana ne anlatmaya çalışıyorsak çok sorularım havada kaldı benim tabi sizindeEe neyi kanıtladı şimdi bu, fotoyu buraya koyma amacin nedir nasıl terbiyesiz bir tutum bu!
Kızlar bu arkadasa bi şey anlatmayı bırakın Allah aşkına, kadınları aşağılayan yine sığ düşünceli kadınlar oldukça elbette kilolu kadınlar söyle zayiflar böyle esmerler çirkin sarışınlar aptal genellemeleri olur.
Kadına baksanız ya utanmadan bir başka kadının sırf kilolu diye arkadan çekilmiş bir fotosunu eklemiş!
Eeeeee sonuç...?kilolu kadın evet ilgi çekmezz.. sonuç yani..akıl ,zeka ve düzgünce bir vicut..
ben türkiyedeki kadınların vahim durumundan bahsediyorum maşallah spor hak getire.. nerde börek nerde çörek yemelerr.. sadece yemelerr.. ve evet kilolu ve kendine dikkat etmeyen kadın her zaman dışlanmaya mahkumdur..