Bir Kadının terk edilme hikayesi

Tamam söyleyelim 70 milyona baksınlar kendilerine ama düşmez kalkmaz bir Allah o yüzden bu kadar kendinizden emin konuşmayın
Erkek kadın
Akıl zeka düzgünce fizik hımmm
şekerim neyi anlatmaya çalışıyorsun benim değindiğim konu başka şöyle etrafına bir bak parklarda oturan 40 yaş üstü kadınlara ve erkeklere yanlarında spor aletleri var kalkıp spor yapmazlar.. ha bire yerler ekmek yeme dersin ama karnım doymuyor der yeşillik tüket dersin,,yaa yiyorum ama hemen acıkıyorum diyor,,günden güne dolaşırlar kim ne yapmış kim ne getirmiş zırvalıkları.. ee sonuç o yukarıda verdiğim kadın profili.. türkiyenin kaçta kaçı böyle .. ??

bu kadının dışlanmış olduğunu ne biliyosunuz?
birinin dışlanıp dışlanmayacağına siz mi karar veriyosunuz?
sizin hem vücudunuz güzel, hem bakımlı, hem zekimisiniz?
hiç bi eksiğiniz yokmu?
şaka gibisiniz, birde resim paylaşmışsınız, gerçekten sizi çok merak ettim.

Bilmem sana sormalı kaçta kaçı böyle sen daha iyi anlıyorsun baksana maşallah?
Benim sana naltamak istediğimi anlamak istemiyorsun ben seni anlıyorum merak etme
Pardon da ben senin nereden ve nasıl şekerin oluyorum

o resim sadece bir örnek yoksa şahıs filan değil ve türkiyede bu şekilde salan çok kadınlarımız var.. hemen hemen geneli öylee..

Ee neyi kanıtladı şimdi bu, fotoyu buraya koyma amacin nedir nasıl terbiyesiz bir tutum bu!

Kızlar bu arkadasa bi şey anlatmayı bırakın Allah aşkına, kadınları aşağılayan yine sığ düşünceli kadınlar oldukça elbette kilolu kadınlar söyle zayiflar böyle esmerler çirkin sarışınlar aptal genellemeleri olur.

Kadına baksanız ya utanmadan bir başka kadının sırf kilolu diye arkadan çekilmiş bir fotosunu eklemiş!

o resim sadece bir örnek yoksa şahıs filan değil ve türkiyede bu şekilde salan çok kadınlarımız var.. hemen hemen geneli öylee..
hayır kadın kendini salsa ne olur? kilolu olsa ne olur? sizi neden bukadar alakadar ediyor, boy kilo endeksi, yediği karbonhidrat, yapmadığı spor falan. hayırdır?

yoo sadece kadınlar değilki aynı şekilde göbekli şişman ha bire yiyen 40 yaşına gelmiş ama sanki ölümü bekleyen erkeklerimizde mevcut.. kadınları aşağılamak sence kadınlara hanımlar spor yapın bol yeşillik tüketin, su için meyva tüketin, ve yamalıda olsa elbisen düzgün giyin demekmi...

Sen şimdi bu fotoyu ekleyerek bunları demek istedin değil mi?

Yok kabuğuna çekilmiyorlar ölüme hazırlanıyorlar ,

En ucuz yiyecek bugur ve ekmek ve makarna gelir seviyesi altta herkes meyva yiyemiyor , çoğunluk böyle geliri yüksek olan daha dengeli besleniyor bu insanların çoğu et yiyemiyor ve kadının mesleği yok birde bu açıdan bakın zaten annesinden ne gördüyse onu uyguluyor üniye gitmemiş ki
hayır kadın kendini salsa ne olur? kilolu olsa ne olur? sizi neden bukadar alakadar ediyor, boy kilo endeksi, yediği karbonhidrat, yapmadığı spor falan. hayırdır?

üniversiteye gitmek mi olay? dengeli beslenmek yada beslenememekmi? ay yok şaka yapıyor olmalısınız, zira gerçekse verecek cevabım yok. nutkum tutuldu.

Canan Karatay misal ceviz yeyin fındık fıstık tereyağı yumurta bal yoğurt ama yaldana olacak
Zaten ilk saydıklarımın fiyat konusunda yanından geçilmiyor diğerleride yemek için yaylaya mı göç etmek gerek
Yani haklısın en iyisi bulgur kısır makarna ha onuda ekmekle yemiyoruz ekmeksiz saal kaşığı
Ay ne anlatıyom ben

Haklısın anlamayana ne anlatmaya çalışıyorsak çok sorularım havada kaldı benim tabi sizinde

Bu kadın aynı benim anneme benziyor
Kadın Börek , çörek de yemez...
Ama kendine dikkat eder , bakımını da yapar.. Bağ bahçe gece gündür durmadan 5 çocuğuna + kocasına ve ayrıyetten benim çocuğuma bakar... Kusura bakmayın da sizin dediğiniz kadar basit değil o işler...
Hem bakımlı ve zayıf ( her gün spor yapan ) kadınlarında başına gelenleri görüyoruz

yapılan şekilcilik ayrımından dolayı kibliyorum sizi o fotoğrafı koyup al türkiye nin manzarası bu kadınlar böyle bakımsız şişman tembel demekte neyin nesi çoğumuzun annesi bu görüntüye sahip. çok büyük ayıp tam aksine bu fotoğraf bana küçüklüğümü hatırlatır huzur verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…