• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadının temiz olduğunu nasıl anlarsınız

hayatsenveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
33
-16
1
29
selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle

Hayat zor size.Ve cok kotu bur takinti.Bir insanin temiz oldugunu nasil anlatim? Acikcasi boyle bir kisinin de ben sahsen benim evime gelmesini istemem.Siz de bir yere gitmeyin bence.Eviniz de oturun veya bir doktora gorunun.
ya arkadaş bu forumda neden herkes herkese saldırma derdinde anlamıyorum. takıntıysa takıntı

selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra

Bi de boyle bir durum var. Evlenince bazilarina bir haller oluyor ya sigara külünü masasinda soyup biraktigi meyve kabuguna döken daginik arkadasim evlenince düzen hastasi oldu kafayi yiyor. Noluyor kocaya gidince size 😄😄

selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
Siz kendinize bi mesgale bulun . Bunlar hep boş vakitten aklınıza geliyor. Artık kadinlar erkek gibi çalışıyor, takintili duzeyde ev temizliğine ayıracak boş vakit yok . Sadece gereken işler yapılıp, gün kurtariliyor genelde çalışan anneli çocuklu evlerde

Sizi anlıyorum ben de takılırım böyle şeylere dışarıda bir şey yememeye çalışırım yemek zorundaysam pişmiş şeyleri tercih ederim salata ezme gibi şeyler yemem evlerde daha sıkıntı tabii misafirliğe aç gitmeyin ben lavabo da pek kullanmam etrafımda çok dikkat çekici şekilde pis ev hiç yok 🤲

Her gün lavaboları yıkayan sürekli çamaşır makinesi çalıştıran günlük süpürge tutan ben komşulara çok pasaklı görünüyorum yazdıklarınıza bakılırsa, çünkü evin içini temizlemekten kapının önüne fırsat gelmiyor bir türlü. Gecen gün gözümü karartıp küçük bir bosluk bulup temizledim neyseki 🤭

Bi de boyle bir durum var. Evlenince bazilarina bir haller oluyor ya sigara külünü masasinda soyup biraktigi meyve kabuguna döken daginik arkadasim evlenince düzen hastasi oldu kafayi yiyor. Noluyor kocaya gidince size 😄😄
bende bekarken böyleydim asla toplu bi insan değildim hep dağınıktım evlenince temizlik perileri musallat oldu bana şimdi herşey dikkatimi çekiyor

Ya şimdi herkesin temizlikten beklentisi çok farklı. Ben senede belki 2 defa camlarımı ya silerim ya silmem ama bu beni rahatsız etmez. Ancak klozet, banyo, tuvalet bunlari gün aşırı temizlerim. Ama evim çok dağınıktır ister istemez bebek var. Kapı önüm de dağınık oluyor bazen ama benim pis olmamdan ötürü değil. Siz her gittiğiniz yerde buna takılırsaniz sıkıntı ama

Tezgah beziyle yer silinmez herkes böyle değil. Babam ;" bir evde yemek yiyecekseniz tuvalete bakın" derdi. Ev bu dağınık olur ,çamaşırlar katlanmamis olabilir, bulaşıkları yerleştirecek vakti olmayabilir ama tuvalet kendini belli eder. 1 gün yıkanmayan tuvalet bile bellidir ve bence de bir kişi temizse tuvaleti temiz olmalı ,havlusu el yıkama lavabosu klozeti ...

Her gün lavaboları yıkayan sürekli çamaşır makinesi çalıştıran günlük süpürge tutan ben komşulara çok pasaklı görünüyorum yazdıklarınıza bakılırsa, çünkü evin içini temizlemekten kapının önüne fırsat gelmiyor bir türlü. Gecen gün gözümü karartıp küçük bir bosluk bulup temizledim neyseki 🤭
ya canım benim verdiğim örnek eskilerin tabiriydi kapı önün temiizse kadında temizdir diye şimdi evde 1 kişinin bile 5 6 çift ayakkabısı olabiliyor

Kimsenin temizligini umursamam. Kimseye yeterince temiz olmadigini ima etmem. Herkesin kendi hijyen anlayisi. Hic bir ikrami da geri cevirmem, yerim :)) sagligimi etkilemeyecek kadar temiz oldugu surece sorun yok. Afedersiniz ama bu baskalarinin temizligine takili kalanlari itici buluyorum. Tek vasiflari temizlik yapabilmekmis de diger kadinlarla kendilerini bu konuda yaristiriyorlarmis gibi geliyor :))

Tezgah beziyle yer silinmez herkes böyle değil. Babam ;" bir evde yemek yiyecekseniz tuvalete bakın" derdi. Ev bu dağınık olur ,çamaşırlar katlanmamis olabilir, bulaşıkları yerleştirecek vakti olmayabilir ama tuvalet kendini belli eder. 1 gün yıkanmayan tuvalet bile bellidir ve bence de bir kişi temizse tuvaleti temiz olmalı ,havlusu el yıkama lavabosu klozeti ...
Benim evi anlattın😁😁 evim, dolaplarim gerçekten çok dağınık ama o banyo tuvalet her gün temizlenir

Back