Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kirrie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
21
-2
22
Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?

Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Homofobik olmasa dahi heteroseksüel birine neden yaklaşasınız ki? Belli ki cinsel yönelimleriniz farklı

Size her zaman erkek arkadaşlarından bahsediyorsa , siz açılsanız sanmıyorum ki kabullensin bir mesafe koyar bence . yaşlarınız kaç bu arada ?

Kız zaten erkeklerı anlatıomuş. Sen bılorsın yınede. Kalp kırıklıgı çok zor

Aynı eğilimde olmadığınız belli açılmanız çok yersiz olur.
Homofobik olduğuna dair bir ipucu yok mesajınızda ama sizin açılmamanız gerektiğine dair çok fazla ipucu var.
Ee yani neden açılasanız?
Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X