Bir kadin herseye susmali mi ? Lutfen cevap yazin.

Arkadaş değil düşman.Benim 80 yaşındaki ninem bile dedeme söyleyeceği varsa takır takır söylüyordu.
Boşanmak istediğiniz kişi manipülasyon yapıp sindirmek istemiş,arkadaşınızın da ondan eksik kalır yanı yok,bu tarz sömürücüleri barındırmayın hayatta.
İnsan konuşup,tartışıp,iletişim kuramadığı insanla neyi paylaşıp neyini sevip sayacakmış?Bu feministlik değil bu gayet insani bir talep.Geçimsiz ve güçsüz insanlar bayılır akıl verip kendini haklı görmeye.

Arkadaşının prangalarından kurtulmaya cesareti yok senin de cesaretini kırıyor, arkadaşım kendini seven ve özdeğere sahip hiçbir kadın bunu kabul edemez, size bunu tavsiye eden kadınlar en sonunda kanser oluyor ya da komple psikolojisi gidiyor , akıllı ol yolundan dönme, lütfen böyle insanları dinleme psikologları dinle ve çok kitap oku , bırak böyle kadınlar kendi bataklıklarında çırpınsın, seni de o bataklığa hapsetmelerine izin verme , sen çok değerlisin...

Neye susacağınıza bağlı tabi ki de. Kadını erkeği yok bence iki taraf da gerektiğinde susmasını bilecek dırdır iyi bir şey değil.

Aklım var, düşünme kabiliyetim var. İnsanım. Niye susayım? Sizin yapmaya cesaret ettiğinizi karşı taraf yapamayınca bu söylenmeler normal. Eski eş gitsin kendine öyle birini bulsun bir zahmet.

O kadar şey yaşadınız bu lafları duydunuz diye aklınız mı çelindi? Biz tutmayalım sizi. Gidip özür dileyip barışın.

Karşımdaki insan cinnet geçiriyorsa bir kaza çıkmaması için susarım. Ya da net şekilde haksız olduğum bir konuda artık sabrı kalmamışsa. Onun dışında susmanın bir tek kalp kırıldığında işe yaradığını gördüm. Erkeği görmezden gelmek, ne kadar kırıldığını belli etmek tarzında. Ama "tamam hayatım" diye diye bir şey olacağını vallahi ben sanmıyorum. Kendi babamdan biliyorum bi bağırır kükrer ses etmezsek on gün devam eder ama artık biz de karşılık verdik mi susar. Bazısına özellikle karşılık vereceksin. Hele de haksız olduğu konuda sen haklısın dersen fikirlerinin hiçbir önemi olmaz. Başka konularınızı bilmiyorum, ne konularda susmadınız çok mu adamı bunalttınız haberim yok ama salt bu konu hakkında fikrim böyle.

Aaa bu o üye miymiş ben şok. Daha ne kadar susacakmış ki?

Aaa bu o üye miymiş ben şok. Daha ne kadar susacakmış ki?
Ben de onu anlamaya çalıştım hani kendince tavır koyduğunu sanıyor ama bunlara susan sanmıyorum o adamı şak diye boşasın ben bir iptal ve barışma bekliyorum

Arkadaşınız çok cahilmiş. Hayatta koca sahibi olmak ve koca parasıyla rahat edebilmek için gurursuzca herşeye susuyorsa problem sizde değil onun eğitimsiz bir beyine sahip olmasıyla alakalı. Kadınlarıda anlayamıyorum bir insanın hayattaki tek amacı nasıl bir kocaya sahip olmak ve koca parasıyla bir ömür geçirmek olabilir? Üstelik bunun karşılığında da hizmetçi gibi yemek temizlik çocuk bakmak erkeğin seks ihtiyacını karşılamak gibi şeyler yapıyorlar (istemeler bile). Kendilerini kocalarına mı satıyorlar yoksa kölelik fantazisine mi sahipler?

Kocayı boşamadan bu arkadaşını boşa bacım sende rahat et basın dinlensin

Allahim yil olmus 2024 bu nasil zihniyet. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis kendi yapamamis sesini cikaramamis ceesaret edememis kocasiz yasamaya seni cekemiyor seni sucluyor. Sussun bakalim bosver malesef herkesin cevresinde boyle abuk sabuk biri var.

Susmak değil de tartışma anında körüklememek gerekebilir. Ama bu iki taraf için de gerekli. Tek taraflı olarak bu konuya dikkat edilirse o da problem bi noktadan sonra. Yani genelden bahsettiğimiz zaman örnekler uymayabilir. Şurada susmalı mıyım deseydiniz daha doğru olabilirdi. Ayrıca eşinizin dediğine istinaden söylüyorum gerekirse 10.yu da boşayıp 11’e geçebilirsiniz. Biraz da paşa gönlünüzü dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…