Bir kadin herseye susmali mi ? Lutfen cevap yazin.

Şu mahalle ablalarını dinlemeyi acilen bırak. Kendi bile çekmemiş, anasının hikayesini satıyor millete. Anası kazandı da noluyo, gençlik gitti feri söndü herifin pişmaniyeleri kaldı elinde kala kala. Erkek o erkekkk erkkkkeeeek demiş durmuş, ne erkekmiş arkadaş, yoksunluk krizine girmiş apla konuşurken ahahahhaha çok lazımsa kendi alsın.

Son düzenleme:
Düşük IQ lu arkadaş, çevrenin de IQ sunu düşürür. Kendinize düzgün arkadaşlar bulun. Koca diye ölmeyin

Tamam canım diyip bu arkadaşı çıkartırdım hayatımdan net. O ne demek ya ne biçim arkadaşmış bu? Aklınızı kurcalamayın. Kimse kimseye karşı susmak zorunda değil. Kaldı ki bir çocuk babasızda büyüyebilir. Psikolojisi de bozulmaz. Bunun için oluşturulmuş meslekler var mesela pedagog gibi… size güzel tavsiyeler vereceğine susmanızı mı söyleniyor bir de…

Yani eşimi seviyorsam ve büyük bir hatası yoksa, evliliği bitirmek istemiyorsak, yeri gelir ben alttan alırım, yeri gelir o susar. Birbirimizi idare ederiz. Bu ezilmek anlamında susmak değil.
Ama bazı hatalar vardır ki asla affedilemez ve boşanırsın. O anda da susulmaz yani. Hep kadın sussun diye bir şey yok.

Ya he he, o öyle yapsın. Tamam kocacım olur kocacım bla bla bla...
Her haltta dikleşip uyumsuz olup orta yolu bulmaya yanaşmadan kavga çıkarmak başka bir şey , emme basma tulumba gibi her halta he demek başka bir şey.
O kadar da değil! Papağan gibi her şeye kafa mı sallanır bir ömür kişiliksiz olarak hiç bir tercihin ciddiye alınmadan söz hakkın olmadan kocanın isteğine göre yaşamayı mutlu ideal evlilik de saymayın yani aaaaa

Arkadaşın kocan gibi senin moralini bozup aşağı çekiyor seni mesafeni koru. Ha sen de yaygaracı bir kişiliksen evet törpülemek lazım kimse kimse ile yüzde yüz anlaşamaz biraz sen biraz karşıdaki anlayışlı olursa bu gemi yürür yoksa ilk fırtınada batar. Herkes de illa evlenecek diye kaide yok ayrıca sen takma kafanı herkesin anlaşacağı insan vardır

İtidalli güzel bir yorum yapmışsınız, tebrik ederim

Türk toplumunun kokuşmuş ahlak yapısını ve ezikliği kadınlik zanneden insanlara uyum sağlamak zorunda değilsiniz.Böyle hir toplumda tam tersine ezik ezik susmayan ve koca boşayan kadinları ben çok cesur ve kişilikli görüyorum.Bunun daha üstünü söyleyeyim biz de aldatıldık oturduk bir sey mi oldu çocuklar babalarıyla büyüdü.Sen her seye karsi gelirsen daha cok koca eskitirsin.Biraz ılımlı ol bilmem ne...Milleti boşverin onunla hic mutlu değilmişsiniz hic rahat gormemişsiniz ki boşamışsınız

Vallaha bende bazen susuyorum, esim de susuyordur. Ama haksizliga susup dursan onun sonunda kazanmis olmuyorsun. Ömrün harcanip gitmis oluyor mutsuzlukla sadece sonunda "evlisin" hala. Bu arada bu kisi arkadasiniz degil. Onun derdi adaletli iki tarafin da hatasini göstermek degil. Sizi utandirmak. Şutlayın onu da

Senin ne çektiğini bilmiyorum. Ama susulacak şeyler var susulmayacak şeyler var. Ama boşanmizsin zaten seninki susulmayacak şeydir.

susmasını bilseydin de evinde otursaydin.

Neyin gelgitlerini yasiyorsunuz?
Hangi evinizde susarak oturacak mıșsıniz?!
Üstelik kumar oynayıp, sonrasinda neyin hesabını soruyorsun, benin maașım diyen adamla!?!

Yaşadıklarınızı unutup, arkadașınizin(!) bencil soylemeriyle aklinizi mi bulandiriyorsunuz?

Senin çektiklerini benim annemde çekti ama sustu kazandı bak şuan gayet rahat falan dedi.
Ne kazanmış çok merak ediyorum. Yiten özsaygi, boşa geçmiş yaşanmamış, ona buna hizmetcilik yapilmis bir hayat, her doktorun "stresten" dediği hastalıklar, erkenden çökme
Bunlar dışında ne kazanmış annesi?
Artık kocası yaşlandı diye dayak yememesi ya da adamın şeyi keşküle döndü, aldatmiyor diye evde kalması, yoksa kv kp ölünce karısının önüne koyacak kimsesi kalmadığı için eşini ilk sıraya alması mi kazanmak???
Böyle salak zihniyete ne derdini anlat ne arkadaşlık yap. Çok içinde kaldıysa,.anlatma ihtiyacın varsa kkda konu aç

Boşanan kadınlar için bu yorumları yapan bir kesim var bence içten içe kendilerinin buna cesareti olmadığı için kendilerini rahatlatmak adına yapıyorlar
Benim boşanan bir akrabam için x zaten çok arsızdı sözlerini duyduğum oldu, x dayak yiyordu ama onu söyleyince de eski kocası şimdiki karısını dövmüyor ama dedi nerden biliyorsun siz görüşüyor musunuz dedim, ne alaka dedi
Yani diyor ki dayak yiyorsa da onun suçu bu insanların yorumları bile dinlenilmemeli muhattap olunmamalı

bende susmadığım için yada karşılık verdiğim için boşandım zaten ama kimse kusura bakmasın bitane hayatım var o hayatımı bir erkek için heba edecek değilim. bana da çok dediler eski eşimde söylüyordu susmasını bil diye. ben bilmiyorum susmayı eğer karşımdaki bana hakaret ediyorsa bende karşılık veririm neden ezilecekmişim yahu? ezilmediğim için boşandım aldatılmaya karşı susmadığım için boşandım şiddetine karşılık verdiğim için boşandım ve bununla da gurur duyuyorum. kafa tuttum o yüzden iyi ki de tutmuşum. bırakın milletin söylediğini sizin cesaretiniz var ki boşanıyorsunuz arkadaşınızın cesareti yok onu kıskanıyor gayet belli değil mı? boşanan kadın herşeye katlanan kadından çok daha önde bilginiz ola.

Bilmem öyle söyledi susarsan sen kazanırsın bi erkeğe karşı haklı olamazsın o erkek vs dedi
Susarsan kocan kazanır sende kişiliğini kaybedersin. Neye susacan ya. Büyüklerimiz böyle böyle büyümüş bazı büyüyememiş yaşıtlarımız da bunu savunur hala nefret geliyor.

O erkek ben kadınım susayım diye bir eşy yok ama sürekli de bir hır gür hoş değil. Karşılıklı dengenin oluşturulması lazım

Arkadaşınızın annes yaşına geldiğinizde zaten siz sizden geçmiş olursunuz .Haksızlık karşısında susmak ahmaklıktır.
Bazı yerde ben de susarım ama eşimin de sustuğu olur . Susulacak şey var susulmayacak şey var .Ben sürekli kavga edin demiyorum ama artık erkekler ve bazı kadınlar da anlasın kadın susmuyor !!!
Bu arada tavrınız gayet iyi gidiyor keşke sus diyenler de susmak yerine hakkını korusa sizin kadar güçlü olup ayakları üstünde durabilse .
Hayatta size faydam olmayabilir , tanışmayabiliriz ama bu konuda yanınızdayım

10 yıl kendinize ait bir mutfağınız, salonunuz bile olmamış, 10 yıldır size ayrı bir ev bile açılmamış, 10 yıldır eşi olduğunuz kişi kazandığını kumarda yemiş hesabını bile soramamışsınız sana ne demiş, susmuşsunuz.
Susunca ayrı eviniz oldu mu? Susunca eşiniz parasını nasıl yediğini anlattı mı? Susunca kayınvalidenizle sorunlarınız çözüldü mü?

ozaman dolu birini bul dedim oda yine bence biz bitirelim dedi canıma tak etti.. herssyimi aldım babamın evine döndüm. Kapıda umarım hayatında hep dolu insanlar olur dedim ağız bükerek merak etme dedi.
Her şeyine sustuğunuz adam demiş size bitirelim diye, o istediği için boşanıyorsunuz.

Instagramdan ( hesabı herkese açmış) hande yenerim mor şarkısını paylaşmış, birsuru yabancı turk vs kadınları takip etmeye başlamış
Size zerre değer vermeyen boş konuştuğunuzu söyleyen, sizinle zaman geçirmek yerine annesiyle vakit geçirmeyi yeğleyen, sizin gitmenizi nimet sayıp sosyal medyadan kadınları takip eden adama susmaya devam etseydiniz evet çok muhteşem mutlu olurdunuz zira 10 yıldır susarak eşinizden epey takdir görmüş sonsuz sevgisine nail olmuşsunuz, bundan sonra da sizi sevgiye boğardı, evet susun tüm kadınlar sussun, kayınvalideyle aynı evde yaşasınlar eşleri onları insan yerine bile koymasın, şiddeti psikolojik olarak görünce dayak yemediklerini sansınlar, arkadaşınız haklı susunca kazanıyorlar kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…