Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cunku reglı donemınde bıle baya bı farkedıo buyuyo sonra bıtınce sonuyo o bıle benı uzuyo :1no2:
haklısın canım ama bide şöyle düşün regl döneminde ki şişlik sen istemeden kayboluyo ve istediğin an elde edemiyosun o şişliği ama bu spreyle istediğin an bi kaç saat göğüslerin dolgun ve güzel oluyosa bence değer ..ne bilim yada ben o kaar dertliyim ki bi kaç saate bile razıyım :1rolleyes:
allbres göğüs büytücü hap. bu hapın fiyatı ne ?
haklısın canım ama bide şöyle düşün regl döneminde ki şişlik sen istemeden kayboluyo ve istediğin an elde edemiyosun o şişliği ama bu spreyle istediğin an bi kaç saat göğüslerin dolgun ve güzel oluyosa bence değer ..ne bilim yada ben o kaar dertliyim ki bi kaç saate bile razıyım :1rolleyes:
canım bu kadar dert etme bi şekilde küç masaj felan yap doğal yolla büyütmeye calış bilmediğin şeylere hewes etme bi yan etkisi falan olur allah korusun iyice araştırmadanda alma sakın canım ilerde emzirmeye karşı bi engel olabilir dikkatli ol derim ben sewgilera.s.
YAA AKIZLR NE DİCEM BAKIN BU SÜTYENLER FARKLI BİRİ DESTEKLİ ALTTAN ALAKSI YOK YOKSA BU KADAR BÜYÜTÜR MÜ BEEEE KANDIRIYOLAR BİZİhihoyyyt