Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç saat büyütmesi hiçbir işe yaramaz bence.. Küçük göğüsleri büyütmek için boşuna yapılmış birşey olduğunu düşünüyorum..
Böyle yapmak yerine biraz kilo alırsanız kalıcı etkisini göreceksiniz kızlar..
canım ben hic almadim ama arkadaslarim var, komda bir sutyen varmis, inanilmaz buyuk gosteriyor, benim bir arkadasimin hic yoktur, bi dugunde cekilen fotolari gordum... aman Allahim... sanirsin 90... hemen sordum tabii, Komdan bi sutyen aldim dedi... bir bak istersen... oyle bi sıkıstırıp topluyo ki saka gibi... ama dedigim gibi ben almadim hic... bir bak istersen canım... a.s.
canım ben hic almadim ama arkadaslarim var, komda bir sutyen varmis, inanilmaz buyuk gosteriyor, benim bir arkadasimin hic yoktur, bi dugunde cekilen fotolari gordum... aman Allahim... sanirsin 90... hemen sordum tabii, Komdan bi sutyen aldim dedi... bir bak istersen... oyle bi sıkıstırıp topluyo ki saka gibi... ama dedigim gibi ben almadim hic... bir bak istersen canım... a.s.
CC GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ
CC Göğüs Büyütücüsü, göğüslerinizin gelişimini, haricî-dışardan uygulamayla hızlandırır!
Kadınlar için göğüsler, kadın olmanın en önemli yanlarından birisidir. Bununla birlikte, bazen, bayanlar göğüslerini boyutları veya şekli konusunda memnuniyetsiz olabiliyorlar. CC Göğüs Büyütücü, birkaç dakika içinde göğüslerinizde çabuk bir etki göstererek, onları daha diri, daha sıkı ve dolgun bir hâle getirir.
google girip CC GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ yazarsaniz cikiyo...
ama turkiyede tek yer satiomus... ne olaki acaba?? :icecream:
Şu an internetten satın aldım..Faydasını görürsem yazarım size bayanlar gamyoncuiremsu