tecrübeyle sabit fikirlerim
yüzüğe hiç gerek yok.daha düzgün bir evlilik için 5 seneye ihtiyacınız var.inan bana çoook uzun bir süre ve bu sürede insan çok değişiyor.okul üç sene,iş bul başla alış 2 sene.kaldıki iş hayatının oturması ve düzgün gelir elde etmek özel sektörde 5 seneyi buluyor.erkekler aileleriyle çok kolay kız tanıştırabiliyorlar.ne sana yüzük takması,ne ailesiyle tanıştırması çok ciddi çok güvenilir evlenmeye kesin niyetli anlamına ne yazıkki gelmiyor.erkekler yanlarında kız olsa bile sürekli etrafı kolaçan eder durumda oluyorlar.daha iyisi daha güzeli var mı. onasıl acaba bu nasıl acaba.(erkeler hakkında acı gerçekler)
ne yazıkki kendilerini anlattıkları kadar yiğit mert,delikanlı,sözüne sadık olmuyorlar.
bu dünyada herkes kendizi için yaşıyor.
kendisi için daha iyi olanı arıyor.
aşk daha iyisinin çıkmasıyla duman olup uçabiliyor.
bu durumdaki kızlara tavsiyem böyle bağlayıcı davranışlara kanmamaları.parmağında yüzük olması ne onu ne annesini bağlar emin ol.ana oğullar öyle birlik olurlarki şaşarsın.kayınvalide hanım bir afrodit buldumu ne yüzüğü hatırlarlar.ne de tanışmayı.
GENÇ KIZLARA TAVSİYEM EVLİLİK CİDDİ BİR İŞTİR.TÜM HAYATINIZI HATTA TORUNLARINIZ BİLE ETKİLER.BİRİNİ GÖRÜP HEMEN İNANMAYIN.EN İYİ EŞ ADAYINI SEÇMEK EN DOĞAL HAKKINIZ.BIRAKIN YÜZÜĞÜ FALAN.BAKALIM BU 5 YIL İÇİNDE NASIL TALİPLERİNİZ OLACAK?NE ÖZELLİKLERİ OLACAK.EĞİTİM,ÇALIŞKANLIK,ASALET,AHLAK ÇISINDAN EN ÜST DÜZEYDEKİLERİ YANINIZA YAKLAŞTIRIN.O EN İYİLER ARASINDA KALBİNİZ KİME MEYLEDİYORSA (TABİ ÇOK BELLİ ETMEYİN HEMEN ŞIMARIRLAR.)ONA EVET DİYİN.
yıllar aleyhimize işler.5 yıl sonra cildi bebek gibi yeni jenarasyon gelecek biliyor musunuz?şimdi bu yazdıklarım size çok acımasız gelecek.ama erkekler gerçekten çok akıllıca davranıyor.kızlarda hala türk filmi mantığında aşk yaşıyorlar.
1.ahlaken sizden üstün olsun.(size saygısıyla anlaşılmaz.)sizi kenara ayırıp orda burda yatıp kalkanlar da çok ahlaklı geçinir dikkat edin.
2.aklen de sizden üstün olsun.evladınıza baba ,torunuza dede,ailenize damat,evinize yönetici seçiyorsunuz haberiniz olsun.
3.güzellik olarak sizden iki adım geride olsun.hem yanında parıldar kendinizi iyi hissedersiniz.hem de kıymetinizi bilir.
4.çalışkan olsun.nekadar hayat müşterek olsa da,doğum sıkıntıları,çocukların hastalıkları,gece bakımları,ev işleri,yemek hep kadına kalır.kenarından tutarlar.çok iş yaptım zannederler.işine gücüne sarılsın ki çok zor da kaldığınızda ,işler zor gelirse,hamileleikte sıkıntı yaşarsanız hanım sen düşünme ben hallederim,sağlığın daha önemli diyebilsin.sizden fazla kaznıyor olsa daha iyi olur demekki.
5.ailesiyle yüz göz olmak,kolay elde edilmiş imajı verir.erkeklerin ve ailelerin bir hayli zorlanmasında çok büyük faydalar vardır.kayınvalide hanım tanışmak için sizin evinize ailenizin yanına gelir zamanı gelince.kimsenin ayağına gitmeyin.
6.kendini satmak tabiri vardır ya.bu hayatta bir kötü malını iyi satanlar vardır.bir de iyi malını satamayanlar.kendi değerleriniz,ailenizin kıymetini bilin.kötü malını iyi satanlar okadar çokki yüz verilirse iyi mallarınıza çamur atarlar dikkatli olun.
evet kalbe söz geçmiyor gibi görünebilir.ama kalbinizi yönlendirebilirsiniz aslında.genç kızların çok çok çok dikkatli ve mantıklı davranmalarını salık veririm.
ne olur hatalar yapıp yıllar sonra bu cümleleri okuduğunuz aklınıza gelmesin.şu anda çok dikkatle okuyun.gençliğinizin ve kendinizin kıymetini bilerek hareket edin.