farklı yurtlardayız içine sinmiyormuş yüzük olmayınca ..
Canım dediğim gbi ben temellerimi sağlam atmak isterm o da çevresi de bilecek ilişkinin sonunu . 3 gün onla 5 gün bunla olmak istemediğim için son noktasına kdr düşünmek istiyorum
ben de sevgilimle üni 1.sınıfın başında tanıstım.
daha ilişkimizin 3.ayında tuttu kolumdan götürüp ailesiyle tanıstırdı evleneceğim kız diye.oysa ben bunları hiç tasvip etmezdim.insanın düşündüğüyle yaptıgı farklı olabiliyor.
yani senden önce her kızı ailesiyle tanıstırmış mı? kaç kişiyle çıkmış? yaşı nedir? okuyor mu, kaçıncı sınıfta?
bütün bunları göz önüne alıp, sevgilini tanımaya devam etmelisin.çok ısrar ederse annesiyle oturup bir çay içersiniz.ama ciddi düşünmek için erken.
canım hala birlkte msnz ?
yok benden önce hep günlük hatta üzülrek söylüyorm gecelk ilişkileri olmş2o yaşında 2.sınıfta
canım hala birlkte msnz ?
yok benden önce hep günlük hatta üzülrek söylüyorm gecelk ilişkileri olmş2o yaşında 2.sınıfta
bende senin gibi düşünüyorum bizde nişanlımla mayıs ayında dört sene dolmuş olacak bir sene öncesine kadar nişandı sözdü lafını dahi etmedik.Önemli olan tanımaktı inanmam güvenmemdi.Nişan olmadan yüzük takmak banada çok saçma gelmiştir kolay takılan şeyler kolay çıkarılabiliyor birde ailenin yanına gittiğinde çıkardıktan sonra yüzük takmışın ne anlamı varki.Yaşınız çok küçük bence o kadar ciddi düşünmeden önce karşınızdakini tanımaya çalışın sizin için doğru insan mı ona karar verin öncelikle sonra ailesiyle tanışırsınız gerekirse birde işin içine aile girdimi emin ol insanın bazen sabrı tükeniyor.valla birden bu kadar ciddiyete girmeseniz daha iyi bence..
5 seneden fazladır sevgilimle beraberim ailesiyle tanışmaya gitmedim, iletişim kurmadım..
daha bu son zamanlarda beraber fotoğrafımızla internette üyelik aldık vs.
yani ben 1. sınıftayken evliliği değil, bu adamla yapabilir miyim amaçlı tanıma kısacası flört yaşıyodum.. son zamanlarda (4. sınıftayım) evlilik, planlar, vb. düşünüyoruz..
bence daha 7 aydır beraber olduğun birini önce kişilik olarak tanımaya çalışmak daha mantıklı. hemen resmiyete dökmekten hoşlanmam. kendi aranızda yüzük takıp gezmek kime neyi gösteriyor.. ben nişanlılıktan önce yüzükleri falan pek gerekli ve anlamlı bulmuyorum canım...
ben de sevgilimle üni 1.sınıfın başında tanıstım.
daha ilişkimizin 3.ayında tuttu kolumdan götürüp ailesiyle tanıstırdı evleneceğim kız diye.oysa ben bunları hiç tasvip etmezdim.insanın düşündüğüyle yaptıgı farklı olabiliyor.
yani senden önce her kızı ailesiyle tanıstırmış mı? kaç kişiyle çıkmış? yaşı nedir? okuyor mu, kaçıncı sınıfta?
bütün bunları göz önüne alıp, sevgilini tanımaya devam etmelisin.çok ısrar ederse annesiyle oturup bir çay içersiniz.ama ciddi düşünmek için erken.
Erkekler geç olgunlaşır lafına ise hiç katılmıyorum.
Nişanlım bana evlenme teklif ettiğinde ikimizde 18 yaşındaydık.
Öyle laf olsun diye de taklif etmedi üstelik.
Tüm ailesini kavga dövüş ikna etmiş benim daha haberim bile yokken.
Dimdik çıktı ailemin karşısına.
Tabi bizimkiler halimize gülüp geçti.
Daha çocuksunuz neler neler yaşayacaksınız diye.
Allahıma şükürler olsun o benden vazgeçmedi ve inşallah 4 ay sonra evleniyoruz.
Yani olgunluk bazen kişiden kişiye göre değişir.
Şimdi bu hikaye uzaktan bakınca çok romantik gözüküyor değil mi?
Ama hiç değil inan.
Bu kadar uzun yıllardır evlilik fikri içinde olmak ikimizi de çok yordu.
Öyle noktalara geldik ki anlatamam.
İyisi mi sen biraz zamana bırak.
Eğer annenin haberi yoksa mutlaka ama mutlaka annenle paylaş.
Sakın tek başına hareket edip böyle kararlar verme.
Mutluluklar...
valla birden bu kadar ciddiyete girmeseniz daha iyi bence..
5 seneden fazladır sevgilimle beraberim ailesiyle tanışmaya gitmedim, iletişim kurmadım..
daha bu son zamanlarda beraber fotoğrafımızla internette üyelik aldık vs.
yani ben 1. sınıftayken evliliği değil, bu adamla yapabilir miyim amaçlı tanıma kısacası flört yaşıyodum.. son zamanlarda (4. sınıftayım) evlilik, planlar, vb. düşünüyoruz..
bence daha 7 aydır beraber olduğun birini önce kişilik olarak tanımaya çalışmak daha mantıklı. hemen resmiyete dökmekten hoşlanmam. kendi aranızda yüzük takıp gezmek kime neyi gösteriyor.. ben nişanlılıktan önce yüzükleri falan pek gerekli ve anlamlı bulmuyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?