BİR İŞTE ÇALIŞIRKEN KPSS OLUR MU ? :(

kpssmagduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
3
5
31
Merhaba arkadaşlar Ben önlisans TDS mezunuyum şuan bi işte çalışıyorum aslında işim iyi ama ortamdaki insanları,üstlerimi ben çalıştıkça onların daha çok aldığı ücretleri gördükçe kpss çalışmaya karar verdim 8-5 bi işte çalışıyorum 1 aydır çalışmaya karar verip başladım GK zayıf olduğu için (aslında mat daha zayıf) öncelikle ordan başlamak istedim akşam 8-11 çalışıyorum bi süredir üç beş konu bitirdim bile arkadaşlarım ya da konuştuklarım yetiştirip yapabilirsin diye heveslendiriyorlar sürekli beni matematiğim hiç yok ama 5-6 mat ile bile genel kültürü toparlayıp atanan var biraz ailevi problemlerimde var aslında beni çalışmaya iten diğer etkende bu bekar ve hala 28 yaşında baba evinde olmak bi yere kadar kısıtlıyor kendi alanın olmuyor. Buraya da biraz örnek bulmak için yazdım daha önce bu şekilde çalışıp kpss giren evde çalışan belli saatlerle çalışan var mı bu sürede (5 ay) yetişir mi konular yapılır mı o süreciniz nasıl geçti lütfen hevesimi kırmadan örnek olacak heveslendirecek birşeyler yazın duymaya çok ihtiyacım var :KK43:( :KK43::KK43:

İnsan bir şeyi çok istediğinde gerçekten olur. Ona ulaşmak için elinden geleni yapar çünkü. Bence sen de o istek ve azim var. Yanlış yaptığın soruları anlamadan geçme. Olmaz diye bir şey yok. İste, uğraş, olsun 😊 Ben de ücretli yaparken atanan öğretmenlerin benden çok daha fazla aldığını görüp şevke gelmiştim. 😊

Başarana kadar denemelisin. Ben 36 yaşında bir öğretmenim. Hiç gerçekten amaç edinen birinin sonunda başarısızlığa uğradığını görmedim. İnsan hayatında hedefe ulaşmak için bir kaç yıl feda etmek kazanacaklarını düşündüğünde hiç bir şey. Gazan mübarek olsun 😉

Bende öyle yapacam olmaSa bile pes etmicem çok Yanlış çıkmasına rağmen tekrar dinlicem sınav gününe kadar bırakmam o günde olmazsa vardır bi hayır

X