Gerçekten de bu durumda olan her kadının kendinden bir parça bulabileceği çok güzel bir yazı olmuş, çok içten ve çok duygulandıran... Ben de o çift çizgiyi görmek için neler vermezdimSevgili boncuk hicbirsey imkansiz degildir sadece zordur.Herkes bir gun anne olacak derim hep ben (tibben imkansiz degilse ki o durymda bile ancak allah bilir)ama bazilarimiz daha az bazilarimiz daha cok ve uzun bedeller odeyerek. Sizin henuz vakti gelmemis demekki ,kapiyi daha israrli calin ve anne olacaginiza rahminizi ve beyninizi inandirmak icin herseyi yapin,bir sobraki yazimin konusu bu olacak sevgiler...Sevgiler....
Sevgili selda17 Herşey güzel olacak buna inanin,zaten Erbil bey sizi inandiracaktir ,cumartesi kus gibi hafif hissedeceksiniz onu görüncebol sans
Seldacim gelismeleri duymayi çok isterim inşallah buradan o güzel müjdeyi verirsin bize...teşekkür ederim.umarım öyle olurum heyecanlıyım çünkü :)
Farah zeynep 1.5 yasinda Masal kizim ,ancak blog acip sonrada buraya koyalayabildim yazilari,istedim ki herkese umut olsun,yalniz degiliz desinler..amin insallahÇok duygulandım okurken. Saglıkla alın kucağınıza insallah.Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Seldacim gelismeleri duymayi çok isterim inşallah buradan o güzel müjdeyi verirsin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?