• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir işeret olabilir mi 3 aylarda :)))

Vizeci06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
5.383
8.906
198
Merhaba bundan 10 gun once bir ruya gordum rüyamda bebek emziriyordum .dun gece de yine rüya gordum esimle alisverise gidiyorduk ikiz bebekler varmis benimmis:anne: cok tatlilardi ikisini birden emziriyordum biri cok guzwl emiyordu biride pEk bi nazliydi ayni babasi:KK45:
Bu ay pek kafaya takmadim ama 2 ruyada beni etkiledi insallah ruyalarım gercek olur. Var mı aranızda ruyadan sonra gebe oldugunu ogrenenler

Ben 😎 rüyamda test yaptım 3tane çizgi çıktı sabah kalkıp hemen eczaneye koştum hamıleymişim ama kürtajla sonuçlandı malesef

Bende varım..
2 rüya görmüştüm, çok önemli mübarek kişilerden aldım müjdemi reglime 10 gün vardı rahat.
Çok sevdiğim bi ablamda hiç haberi yokken beni arayıp sen bugünlerde hamile kalacaksın içime doğuyor dikkat et kendine demişti.
Yani bu kadar olur.
Doğru çıktı nitekim gebeydim. Ama dışgebe.:110:
En çokta ona içim alındı. Bu kadar güzel rüyaların üstüne nasıl böyle bi talihsizlik olabildi diye.. hala anlamlayamıyorum. Ne bileyim içim kırık.

Bende varım..
2 rüya görmüştüm, çok önemli mübarek kişilerden aldım müjdemi reglime 10 gün vardı rahat.
Çok sevdiğim bi ablamda hiç haberi yokken beni arayıp sen bugünlerde hamile kalacaksın içime doğuyor dikkat et kendine demişti.
Yani bu kadar olur.
Doğru çıktı nitekim gebeydim. Ama dışgebe.:110:
En çokta ona içim alındı. Bu kadar güzel rüyaların üstüne nasıl böyle bi talihsizlik olabildi diye.. hala anlamlayamıyorum. Ne bileyim içim kırık.
Gecmis olsun cnm benim hakkimizda hayirlisi olur insallah

Bende senin gibi oldum evleneli 1 yıl oldu çocuk istemediğim için hap kullanıyordum 1 hafta önce rüyamda kızım olduğunu gördüm ismiyle birlikte gördüm çok etkilendim hemen hapı bıraktım şimdi hamile kalmaya çalışıyorum inşallah olur😍😂

Bende senin gibi oldum evleneli 1 yıl oldu çocuk istemediğim için hap kullanıyordum 1 hafta önce rüyamda kızım olduğunu gördüm ismiyle birlikte gördüm çok etkilendim hemen hapı bıraktım şimdi hamile kalmaya çalışıyorum inşallah olur😍😂
Insallah cnm benimm

Back