• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş yeri açacak olsanız??

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar is yeri acacak kadar guzel bir birikimim var. Ayrıca kosgepten de yararlanmayı düşünüyorum. Malum şu sıralar esnaflik ölmüş insanlar kemeri sıkmış durumda. Ve ben bir iş yeri açmak istiyorum. Sizce bu piyasada ne tutar? Büyük bir şehirde yaşıyorum .( 4büyük şehirden birisi degil ama kendi çapında büyüktür memleketim) az çok her şey var. Sizin düsünceleriniz nelerdir yardımınıza çok ihtiyacım var ve s plaka almak konusunda ne düşünüyorsunuz

Hangi şehirde hatta hangi semtte olduğuylada çok alakalı birde yeteneğinize göre bir iş yeri açmalısınız.
Ne bilginiz var mesela

İş ne üzerine ? Semt mekan her şey çok önemli tabi ama esnaflık çökmüş durumda diyoruz ama bazı yerler hiç öyle değil .

Hangi şehirde hatta hangi semtte olduğuylada çok alakalı birde yeteneğinize göre bir iş yeri açmalısınız.
Ne bilginiz var mesela

Muhasebeden anlıyorum ama mali müşavir olmak hiç istemedim açıkcası kendi mesleğimi yapmak istemiyorum. Bıktırdı sektör beni biraz. Araştırma konusunda iyiyimdir. Teknik bilgi gerektirmeyen bir şeyler olsa daha iyi olur tabi. Butik düşündüm aslında şu sıra instagramda da iyi is yapanlar var ama piyasada giyim magazası cok diye düşündüm cafe de aynı şekilde

Egee dukkani acacaginiz yer kalabalik ve merkezi bir yerse bujiteri acabilirsiniz. Yeryuzunde kadin varoldukca olmeyecek bir sektor:) bir de el yapimi orjinal takilar bulur ya da yapip satarsaniz, kisa surede kose olursunuz. Nice kadin taniyorum ki kiyafetten daha fazla parayi takiya harciyor.

Egee dukkani acacaginiz yer kalabalik ve merkezi bir yerse bujiteri acabilirsiniz. Yeryuzunde kadin varoldukca olmeyecek bir sektor:) bir de el yapimi orjinal takilar bulur ya da yapip satarsaniz, kisa surede kose olursunuz. Nice kadin taniyorum ki kiyafetten daha fazla parayi takiya harciyor.

Bujiteri magaza açmayı düşündüğüm yerde o kadar cok var kiii yanyanalar hatta resmen

Pilates stüdyosu, su sıralar reformer da insanlar ters asılmaya bayılıyor :)
Kitap cafe
Çocuk hareket/ aktivite merkezi

Yada dolar alın paranızla seçim sonrası ikinci tura kalsın diye dua edin :))

300 bin dedin ta bi kac ev alsan kirasi yeter birazda calissan zengin olursun:)

Is fikri yok:) hazir yeme taraftariyim:)
Ben de hazir yeme taraftariyim ama burada 300bine 1 ev geliyor kirası 1000tl ve iki ortagiz yani bana düşen 500tl

Back
X