nasıl gizli şekilde neden fotoğrafcı var o zaman o ortamda gizlimi çekmiş ayrıca ne iğrenç yaşamlar onlar öyleİki kadın, evde gizli bir şekilde düzenlenen partide içki içip, dans ediyor.
fotoğrafçı arkadaşı olamazmınasıl gizli şekilde neden fotoğrafcı var o zaman o ortamda gizlimi çekmiş ayrıca ne iğrenç yaşamlar onlar öyle
fotoğrafçı arkadaşıda biz değilizfotoğrafçı arkadaşı olamazmı
eee. yaniifotoğrafçı arkadaşıda biz değiliz
niye iğrenç resimlerde bilardo oynayan, şarkı söyleyen, nargile cafeye giden, kuaföre giden, iç çamaşırı almaya giden insanlar görüyorumnasıl gizli şekilde neden fotoğrafcı var o zaman o ortamda gizlimi çekmiş ayrıca ne iğrenç yaşamlar onlar öyle
Çok güzel bi noktaya değinmişsiniz. Zihniyet aynı, mağdur edilen kitle farklı.Bana hiç yabancı gelmedi bu zihniyet!! Türkiye de başörtülülere zulmeden yerlerde sürükleyen, okumasına çalışmasına toplumda sosyal bir birey olmasına izin vermeyen, dinini yaşamak isteyen insanlara zulmeden zihniyetin orada diğer türlü yaşamak isteyenlere zulmetmesi.
Yani köhnemiş zihniyet bizdede vardı sadece zulmettiği kişiler farklıydı. Gerçi hala var o örümcek kafalılar.
niye iğrenç resimlerde bilardo oynayan, şarkı söyleyen, nargile cafeye giden, kuaföre giden, iç çamaşırı almaya giden insanlar görüyorum
bir yerde sigara içiliyor o yanlış tabii
ama İranın bu insanları bunları çok gizli sadece ev içinde yapmalarına zorlaması iğrenç
İranda ki kadın kıyafetlerini kontrol edip uygun görmediğini tutuklayan polisleri iğrenç
ve evet iğrenç olan ne. onu bende merak ettim
çok farkı yokmuş nargileyle sigaranın yazarken en başta sigarayı da yazabilirdim sigara içen insanda normal gözüküyor bana ama tabii sigara içilmesi yanlış anlamında yazdımeveeeeeeeeet duello başlasın
bilardo oynayan, şarkı söyleyen, nargile cafeye giden, kuaföre giden, iç çamaşırı almaya giden insanlar görüyorum
onlara değil sözüm gayette normal insani durumlar garipsenecek bişey yok
evde şu bi şekilde kadınlı erkekli dans eden o çirkin fotoğraftan bahsediyorum
da cuğarayla nargilenin farkı nedir ki bak takıldım şimdi oraya iğrenç diye sormuyorum onu o başka konuda meraktan sadece
irana gelince o ülkenin yöneticilerine söylenecek çok şey varya neyse
eski degil hala laik bir ulke Turkiye ..Ataturk sayesinde ne buyuk adammıs degilmi insan irana bakınca boyle bir lidere sahip olmanın bize buyuk bir sans oldugunu tekrar anlıyor:)Birincisi O sözde eski laik Türkiye de aynı bu zihniyetti canım, yani irandaki zihniyetle, laiklik adı altında dinini yaşayan kesime zulmeden köhne zihniyet aynı o nedenle zihniyeti köhnemiş olanlara birlikte olmak yaraşır
İkincisi ise lezbiyen vari dans edilmesi banada İĞRENÇÇ geldi. Bunun içinde kimseye hesap verecek değilim.. Bana göre İĞRENÇÇ
neden kadınlı erkekli evde dansetmek iğrenç değiilki.eveeeeeeeeet duello başlasın
bilardo oynayan, şarkı söyleyen, nargile cafeye giden, kuaföre giden, iç çamaşırı almaya giden insanlar görüyorum
onlara değil sözüm gayette normal insani durumlar garipsenecek bişey yok
evde şu bi şekilde kadınlı erkekli dans eden o çirkin fotoğraftan bahsediyorum
da cuğarayla nargilenin farkı nedir ki bak takıldım şimdi oraya iğrenç diye sormuyorum onu o başka konuda meraktan sadece
irana gelince o ülkenin yöneticilerine söylenecek çok şey varya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?