• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir internet (gb) meselesi

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Benim sabit bir yerde yaşama şansım çok olmuyor. Ayın en az 2 3 günü kesin şehir dışına çıkıyorum. Bu bazen ayda 15 günü buluyor.
Sorun şu ben online bir kursa yazıldım. Haftanın 5 günü 3 saat. Kotalı vınn alsam. Sadece bu derslere katılmak için kullansam yeterli mi?
Yeterse kaç gblik almalıyım?
Yetmezse bana ne tavsiye edersiniz?
Dipnot: her gittiğim yerde internet olmuyor. İnterneti mutlaka yanımda taşımam lazım.
Şimdiden teşekkürler

Online izleme ise normal video kadar kota yemiyor diye biliyorum. Kalitesi düşük olduğu için yani.
Gerçi ben 1 saatlik 360-yada 480p diziye yaklaşık 300-400 mb gittiğini hesaplamıştım bi defa.

Sizde internetinize bi bakın önce, sonra online bişey izleyin dakikada ne kadar gidiyor hesaplarsınız

Online izleme ise normal video kadar kota yemiyor diye biliyorum. Kalitesi düşük olduğu için yani.
Gerçi ben 1 saatlik 360-yada 480p diziye yaklaşık 300-400 mb gittiğini hesaplamıştım bi defa.

Sizde internetinize bi bakın önce, sonra online bişey izleyin dakikada ne kadar gidiyor hesaplarsınız
hım kurs daha başlamadı ama olmazsa bunu denerim ama nasıl yapmam gerekiyor?

15 gb size yeterse vınn almak mantıksız. ben egm hattı ile 12 gb net konuşma sms 39 liraya kullanıyorum. böyle tarifeler bulabilirsiniz

Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret nerden göreceğim ne yediğini? whatsapp'taki mavi ışığı yeni çözmüş birisine anlatıyorsun canım. azıcık sade gitsek olur mu?
:))
Gsm in Self servis programları olur onu indir. Orda kota bilgileri olur, şu kadar internet şu kadar dakika gibi..

Başlarken bi bak bide kapatınca. Hangi gsm sizinki?

Back
X