• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insana sırrınızı verdiğinizde, özgürlüğünüzü de verirsiniz

mrs20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
16
0
36
Denizli
‎"Bir insana sırrınızı verdiğinizde, özgürlüğünüzü de verirsiniz. demis Elif Safak. Bence cok dogru bir söz. Ben özel hayatimi herkesle paylasan bir insan degilim. Dertlesdigim tek bir insan vardi Meltem isminde Arkadasim malesef artik onunlada hicbirsey paylasmamaya karar verdim. Belkide bu karari vermekde biraz gec kaldim. Meltem Benim hakkimda herseyi bilir. Özellikle eski sevgilim hakkimda malum ortak arkadasimizdi. Ama olmadi Sevgilimle. ayrildik ve tüm Baglantilari kopardim onunla. zaten ayri sehirlerdeydik zor olmadi. Bana ulasmaya calisdi izin vermedim. Geri Dönüsü olsun istemedim cünkü benim icin bitmisdi ve o DOGRU insan degildi bundan emindim. Bana ulasamayinca arkadasima takdi. (ki arkadasimi hic sevmezdi hakaret savururdu gecmisi yüzünden ben tepki gösterirdim) ve ondan bana ulasmaya calisti heran herdakika ona beni sorardi. Sanmayinki bu bende ego tatmini yada nebilim iste özel hissettirme gibi bir hal aldi. asla! tek istegim biran önce unutmak hayatima bakmakdi. Ama öyle olmuyorki ne yazikki siz gömseniz Cevrenizdeki insanlar gömmüyo illa ki bi yerden cikartiyolar.

Kisa kisa anlaticagim .. yoksa baya uzayacak..

ozamanlar arkadasima onu engellemesini istedim .. Görüsme istemiyorum dedim .. Sert tepki verdim.. tmm dedi ..
üstünden 4 ay gecdi simdi cocuk yine arkadasimi bulmus eklemis oda konu "eski sevgilinse" hic muhabbete girmeyelim demis.. oda hayir felan yapmis.. neysee bunlar bi internet ortaminda konusuyorlarmis sonra benim baska bir kiz arkadasim o sohbete katiliyor vs vs ... Eski sevgilim degismis eskisi gibi degil.. Bisiler diyebilirdi yada yine konuyu bana getirebilirdi .. bunu cok yapiyor cünkü ..

neyse arkadasim bunu bana anlatti .. bende onunla konusmani istemiyorum artik yeter GECMIS GECMISDE kalsin dedim.. vidi vidi yapdi .. güya kendini hakli cikarcak ama bunun hakli cikcak bi yani yok kizlar! olamazda! 2011in haziraninda bitti ben gömdümmmm bu arkadasim illa yeniden bulup cikariyo... onunda var eski sevgilisi: birakin konusmayi ben ismini bile adima anmiyorm. bu bir

ikincisi: cikdigi biri var arkadasimin .. eski sevgilimle beraberken kimse bilmesin emin olunca bilmesi gerekenlere ben söylerim dedim .. gitmis Sevgilisine yetisdirmis (onunlada kanka gibiyiz) .. bunada tepki gösterdim en dogal hakkimmm ... bu benim özelim.. eger ben anlaticak olsa zaten gider Sevgilisine anlatirim degilmi ama???

bu aralar sinsilik de seziyorum arkadasim da .. birseyler karistiyor sakliyor benden ben herdefasinda da laf sokuyorum bu konuda.. onu cok iyi tanirim dogruysa bisi demez .. konuyu degistirir ..

Mesafe koymaliyim sanirim? degilmi ? Siz ne düsünüyorsunuz?

birde

ben tutamiyorum kendimi illa ki oturunca biseyler anlatiyorum:( bunun üstesinden nasil gelicegim ?

içinde bir şüphe varsa araya mesafe koymalısın tabi ki. bence insanlara anlattığın her şeyin mutlaka duyulacağını düşün. ve ona göre anlat. çok nadir insanlar sırları içinde tutabiliyor çünkü, bir çoğu ise verilen sırrı en yakın arkadaşına, eşine ya da sevgilisine anlatmayı zaten sırra ihanet olarak görmüyor. böylece ortalığa yayılıyor.

Back