Bir insan yazdigi mesaji neden siler?

ceren_gs

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
391
83
Universiteden hocam aramizda 3 ya da belki 4 yas vardir ben 39 yasindayim bu arada ama su an ders almiyorum kendisinden yukseklisans yapiyorum seminer asamasindayim.Derste benle ilgili şakalar yapardi iste burnu kaf daginda kimseyi begenmiyor gibisinden mezun ol ceyiz icin hediye vercem vs guzelsiniz gibi.Ama isin ilginc tarafi dun yanindaydim sohbet ettim konustuk normal arkadas gibi mesafeli konusuyordu beni birakip baska bir kadin hocanin yanina gitti simdi telefonum da sarjdaydi interneti kapatmistim whatsapta 22:56 civari yazdigi 3 mesaji silmiş kafam karisti

Başkasına atacağı mesajı yanlışlıkla size atmış, fark edince de silmiş olabilir.

Gecenin 11 inde ne mesaji atmis olabilir ki uzun suredir de yazismiyorduk yani mesajlarda ustte de degilim whatsaptan yanlislikla mesaj nasil atilsin ki resim var vs

Kesin sana sırılsıklam aşık

Zannetmiyorum baskasina atmis olacagini boyle birkac kisi yapti hatta birini yakaladim sayfaya girmeden iyi aksamlar demis ismimi soylemis silmis
Adamın size ilgisi olduğunu umuyor ve harekete geçmesini bekliyorsunuz. Bu adam için 24 Kasım 2023'te de konu açmıştınız. 44 yaşındaki bir adam harekete geçecek olsa şimdiye kadar geçerdi.

Adamın size ilgisi olduğunu umuyor ve harekete geçmesini bekliyorsunuz. Bu adam için 24 Kasım 2023'te de konu açmıştınız. 44 yaşındaki bir adam harekete geçecek olsa şimdiye kadar geçerdi.
Dur hele bir 50 ye merdiven dayasın daha küçük adam

Uyudun mu ? Yazmıştır.

Uyudun mu ? Yazmıştır.
3 mesaj atmis hepsinde mi uyudun yazacakti .Neden yazsin ki böyle bir mesaj tamam dersini aldigimda bana takikiyordu vs ima eden konusmalari vardi ama gunun sonunda yine herhangi bir sey yoktu dun odada ikimiz variz sohbet etmeye devam etmedi ya da cok konusmadi isi vardi cikti gitti oylesine yazilmis bir mesaj da olabilir zaten bir insan aksam 11 de neden mesaj yazar gunduzler torbaya mi giriyor samimi goremiyorum nedense

Komik mi sizce ne aski yaa asik insan kendini belli eder bence bu gostermiyor ki sadece ima eden konusmalari vardi oncesinde ne bileyim adam bombayi ortaya atti pimi cekti kacti gitti kafam karisti o gidince ben de yan odasindaki memur arkadasin yanina gectim dub arada bakip gidiyordu bilmiyorum kafami karistirdi cesur insan cesurdur simdi benim ona ne yazdiniz da sildiniz denemi bekliyordur da yazmayacagim laylaylomu hic sevmem

Dur hele bir 50 ye merdiven dayasın daha küçük adam
Bilmiyorum ki bence ciddiyeti yok oylesine atti ve sildi o yuzden ona ne yazdiniz da sildiniz diyemiyorum adam sadece guzelsiniz diyor ceyiz diyor o kadar insanin icinde sakalasiyor burnumun kaf daginda oldufunu soyluyor ama kayda deger bir sey yok cesaret hic yok dun odasinda ikimiz vardik normal sohbet ettik ectrem bir durun olmadi yanindaki odata gecince arada bakiyordu ama ilgili degildi dun ne oldu kafasina saksi mi dustu de mesaj yazdi ben cekingen biri oldugunu da dusunmuyorum ciddiyetsizligi de hic sevmem bir insan ya siyahtir ya beyaz ya ikimiz de bekariz ki sanki gizli bir sey ceviriyor

S
Niye sormuyorsun ne yazıp sildiğini?
yazip silmisse demek ki cesareti yok ya da oylesine atilmis bir mesajdi zaten gizli sakli isleri sevmem 1 gun once yanindaydin normal sohbet havasinda konusuyordu gece mi depresti duygulari anlamiyorum ki adam 40 yasini gecmis neden mesaji yazip siliyor ciddi oldugunu dusunmedigim icin bunu sormayacagim oylesine de yazmis olabilir 3 mesaj atmis guvenemiyorum hani yanindayken bir seyler sezmis olsam tamam diyecegim ama maslesef acik vermedi de

Ceren sana ne diyelim aşkını ilan etmiş silmiş o zaman
Canim dalga gecmeyin lutfen sadece is arkadasim yanimdayken ceren hanimin burnu kaf daginda vs diyordu arkadasim da bir cuval inciri berbat edip benimle ilgili olumsuz konustu onun kriterleri cok yuksek dedi benin icin evlilik sözlesmesi yapar dedi yaa kostek oldu resmen halbuki ben oyle bir insan da degilim kiz is arkadaslari durumu sezer ve engeller durumu kotulugunu isteyen arkadas sansizlik is arkadasimla bu hocadan ayni dersi aliyorduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…