- 25 Şubat 2024
- 3
- 6
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dalga gecmeyin lutfen sadece is arkadasim yanimdayken ceren hanimin burnu kaf daginda vs diyordu arkadasim da bir cuval inciri berbat edip benimle ilgili olumsuz konustu onun kriterleri cok yuksek dedi benin icin evlilik sözlesmesi yapar dedi yaa kostek oldu resmen halbuki ben oyle bir insan da degilim kiz is arkadaslari durumu sezer ve engeller durumu kotulugunu isteyen arkadas sansizlik is arkadasimla bu hocadan ayni dersi aliyorduk
Aa evet aynen yazıp o da sildin taktik güzelMuhtemelen yazdı ve pişman oldu. Bence sorun ne yazmıştınız diye. ya da dur siz de mesaj yazıp silin :) belki o sorar
TeeAllahım yaaa hoşlanıyor napsınİnanın bu kadar önemsiz bir olayı o kadar çok evirip çevirip size aşık dememize getirmemizi istiyorsunuz ki yok o değil,bu değil,madem kendi anlamak istediğiniz dışında kimsenin fikrini önemsemiyorsunuz niye buraya yazdınız?
Tavri nedir peki
Ben de oyle tahmin ediyorumYazmış pişman olmuş ve silmiş, sizi önemsemediği aşikar
Uyudum3 mesaj atmis hepsinde mi uyudun yazacakti .Neden yazsin ki böyle bir mesaj tamam dersini aldigimda bana takikiyordu vs ima eden konusmalari vardi ama gunun sonunda yine herhangi bir sey yoktu dun odada ikimiz variz sohbet etmeye devam etmedi ya da cok konusmadi isi vardi cikti gitti oylesine yazilmis bir mesaj da olabilir zaten bir insan aksam 11 de neden mesaj yazar gunduzler torbaya mi giriyor samimi goremiyorum nedense
Artik hoslanmiyorum ben acik ve net konusanlarla yoluma devam edeim ve de mesaji silmeyen cesur insanlarla duygularini belli edenlerle toksit iliskilerle ugrasamam mesela dun biri mesaj yazdi silmedi en azindan merhaba diyebilmis nasilsiniz felan diyebilmis yazip silmemisTeeAllahım yaaa hoşlanıyor napsın
Hee kesin oyledirUyudum
Mu
Güzellik
Bak 3 mesaj
22 yaşındayken kanki ayağına konuştuğum çocuk kanki seni dün rüyamda gördüm evleniyorduk yazıp silmişti aklıma o geldi ahahahah bildirim yukarıdan geldiği için görmüştüm ama görmemiş ayağı çekmiştim. Şuan konuşmuyoruz geçen ne yaptı diye LinkedIn hesabını bulup ekledim çocuk isteği kabul etmek Bi yana LinkedIn hesabını kapattı öyle tövbeli banaadamın ilgisi olsa mesaj mı siler eşşek kadar adam açar söyler derdini olayları farklı değerlendiriyorsunuz
Hocam kusura bakmayın geç gördüm biraz önemli bir şey yoktur inşallah mesaj atıp geri almışsınız yazardım çok merak ediyorsam.
AynenAman sorsa ne olacak "ya önemsiz bir şeydi sildim" der erkek değil mi ki?
Bana da whatsaptan yaziyorlar ilginctir ki yaa dibindeyim konusup sohbet etsene ne diye whatsaptan yaziyorsun neyse dun yazan kisi silmemis cok sasirdim ilk defa biri bana mesaj yazip silmiyor nedense merhaba nasilsiniz diyebilmis22 yaşındayken kanki ayağına konuştuğum çocuk kanki seni dün rüyamda gördüm evleniyorduk yazıp silmişti aklıma o geldi ahahahah bildirim yukarıdan geldiği için görmüştüm ama görmemiş ayağı çekmiştim. Şuan konuşmuyoruz geçen ne yaptı diye LinkedIn hesabını bulup ekledim çocuk isteği kabul etmek Bi yana LinkedIn hesabını kapattı öyle tövbeli bana