- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi EsmerBombaa
Aşık olabilir ama bende olmamalı taraftarıyım. Kardeş çocukları nasıl birbirleriyle evlenir aklım almıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok dogruKuzenler arasi evlilik dinen caiz evet bunu geçiyorum zira herkesin dini hassasiyeti bir değil ama hukuken de yasal olan bir şey için nasıl sanki ensestmiş gibi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Yakın akraba evlilikleri kalıtsal bir rahatsızlık olmadığı sürece normaldir.Bizler tercih etmiyoruz diye insanların aile yapılarını bilmeden sanki sapıkça,iğrenç bir şey yapıyorlarmış gibi yargılamak empatiden uzak hatta cahilce bir yaklaşım bence.
olur tabi ki , kuzenimden evlenme teklifi aldım ben. he ben kuzeni kardeş sayarım o ayrı mesele.Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim
valla bizde olmaz ama kuzeniyle evlenenler olduğuna göre olanlar da var demek ki.Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim