Afferim sana guzelim sakin kal hepimizin basindan gecti koca cok bulunur aile bulunmaz yarin oburgun hep ailen sana destek olucak o kapidan kalp kirmadan cik sana tavsiyem simdiden mutluluklar dilerimAslında evet bilmiyorum bu işleri o yüzden neye tam olarak tepki gösterip göstermeyeceğimi kestiremiyorum bazen saçmalıyabiliyorum. Sanırım haklısınız yarın anneme diyeceğim gelsin o kadında. Çok dengesizim bu aralar bende kendime sinir olmaya başladım her şey birbirine karışıyor bunaldımm
Gun asırı nısanlısı hakkında konu acıyor, hepsinde de şikayet ediyor. Sinirlendiği konular da bi cok insanın gulup gececegi seyler, ilginc bırı konusahıbı. Uslubuda kendi gıbı ilgincYa siz ne kadar buldumcuk bir insansiniz ya iyi ki bir evlenmissiniz. Annenizin yakin arkadasiymiş sonucta ve getirmek istemiş kimin bku diye nasil kalbini kiriyorsunuz gelse noluyor?
Nikahtan sonra insanlarla birlikte yemek yenir gayette, nikah oldu hadi gule gule diyip basip gidilmiyor genelde. Başbaşa yiyecegin tonlarca yemek olacak kocanla neyin derdindesin bu kadar başbaşa kalasin varsa milleti nikaha da cagirma başbaşa kiyin.
Tatile giderken eger çok erken cikilacaksa ve cok yakin degillerse ben ugramazdim genelde boyle yola cikilacak zamanlarda biz evde kahvalti etmiyoruz cunku hiç.
1. Annemler olduğu için o kahvaltıya giderdim. Eşin anneci değil çoğu yerde adet bu. Ayrıca ısrar da etmemiş illa gidelim diye.
2. Kuaföre 1 kişi fazladan gelse ne olacak sanki üslup berbat..
3. Topluca da gidilir ayrı da gidilir. Toplu bir teklif gelse ben giderdim sonrasında eşimle bir şeyler yapardım
Yaşınız kaç bu arada?
Peki bundan size ne hosunuza gitmyrsa cevap yazmayin yanlisi olabilir dinler dinlemez sarmadiysa yazmazsiniz olur biterGun asırı nısanlısı hakkında konu acıyor, hepsinde de şikayet ediyor. Sinirlendiği konular da bi cok insanın gulup gececegi seyler, ilginc bırı konusahıbı. Uslubuda kendi gıbı ilginc
Benim yorumumdan size ne?Peki bundan size ne hosunuza gitmyrsa cevap yazmayin yanlisi olabilir dinler dinlemez sarmadiysa yazmazsiniz olur biter
Benim yorumumdan size ne?
Insan rahatsiz oldugu birseyi yapmaz.Benim yorumumdan size ne?
Gun asırı nısanlısı hakkında konu acıyor, hepsinde de şikayet ediyor. Sinirlendiği konular da bi cok insanın gulup gececegi seyler, ilginc bırı konusahıbı. Uslubuda kendi gıbı ilginc
Hala ayrıl diyorum suan fikrim degısmedı ki?Önceki açtığım konularda herkes bana ayrıl demişti beni haklı bulmuştu hatta sizin yorumlarınızıda hatırlıyorum
Hala ayrıl diyorum suan fikrim degısmedı ki?
Yo, bu konuda haksızsın. Annenle konusma seklın özellikle..Yani siz hep beni mi haksız gördünüz açtığım konularda
33. Rica ederim22. Teşekkür ederim
Yo, bu konuda haksızsın. Annenle konusma seklın özellikle..
Dıgerlerındr haklısın, nısanlın ilgisiz Bı cocuk evlencem diye ısrar ediyorsun Daha gencecıksın goz göre göre atese yuruyosun
Diger konularda haklı olman, neyi degıstırır?
Rica ederimAnladım teşekkür ederim
Düğünden 2 gün sonra balayına çıktık. İlk sabah dışarda kahvaltı yaptık. Balayına gidilecek diye alışveriş yapmadık. Balayına çıkmadan kendi annemede kayınvaldemede uğradım kendi isteğimle. Sizinde anneniz orda kalıyomuş zaten gidilebilir.İyi akşamlar. Bir iki dert ettiğim konuları sizlerle paylaşmak istedim. Düğünden hemen sonraki gün balayına çıkacağız. Nişanlımın bana dediği sabah annemlerde kahvaltı yapar öyle çıkarız. Sinir geldi bana düğünün ertesi günü sabahın köründe kahvaltıya kaynanamlara gitmek nedir gerekli midir ? Dedim ki ben hazırlarım bişeyler ya da dışarda atıştırırız... sustu. Annenlerle vedalaşmayacakmısın dedi. Uzak yerden geldiğimiz için annemler kaynanamlarda yatacak düğünden sonra bir gece. Öyle diyince bir düşündüm ama gereksiz gibi ne biliyim. Sizce ?
2- Kuaföre giderken annem ve yengemle birlikte gidecektik. Annem tuttu bir başka şehirden gelen çok samimi olduğu bir arkadaşı varmış, bizimle gelmesi gerektiğini söyledi. Kadını tanımam etmem. Anneme dedim ki kimin b*ku bu kadın ne diye geliyor istemiyorum bana soruyor musun hiç. Bunu sorun etmekte haksız mıyım ?
3- Nikahtan sonra yemeğe gideceğiz illa topluca mı gitmek gerek ? Nişanlımla tek gitsem olmaz mı ?