• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iç dökme meselesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok babam için şükür ettim sanırım bu hayatta.
Neleri kaldırdı yüreği neleri duydu da yüzüme bakmasa da her şeyi öğrendikten 3 gün sonra bütünleme sınavına gönderdi her şeyi yaşadığım o şehire, bayramda, bir yere giderken harçlığımı bıraktı, şimdi yurt ayarlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla, o psikopatın bana empoze ettikleri yüzünden kendi babamın nasıl biri olduğunu bile unuttum ben, kesin öldürecek babam beni dedim, bağırmadı bile..
Onun suskunluğuna da kurban olurum ben..
Varlığı yeter bin şükür.
Ay ne içliymişim kendimi açma fırsatı verdiniz bana teşekkürler :anne:
hep mutlu olun çok mutlu olun inşallah:))

Yaa minnoş musuun acaba :oops::KK19:
Evet cok minnosumdur. :KK68:Ben de daha once hastalikli bir iliskiyi kendi ellerimle bogdum ve bir de stalkerdan kurtuldum. Eminim su an bile zaman zaman izimi suruyordur ama evlenmenin ve soyismi degisikliginin en guzel yani bu sanirim bana ulasamiyor. :KK73:O yuzden seni iyi anliyorum ve kizlari bu konuda cesaretlendirmen gercekten cok cok hos. Konu gordukce ben de uyariyorum. :KK5:

Evet cok minnosumdur. :KK68:Ben de daha once hastalikli bir iliskiyi kendi ellerimle bogdum ve bir de stalkerdan kurtuldum. Eminim su an bile zaman zaman izimi suruyordur ama evlenmenin ve soyismi degisikliginin en guzel yani bu sanirim bana ulasamiyor. :KK73:O yuzden seni iyi anliyorum ve kizlari bu konuda cesaretlendirmen gercekten cok cok hos. Konu gordukce ben de uyariyorum. :KK5:
Kesinlikle minnoşsun :anne:
Her genç kızın hayatından böyle bir tip geçiyor kurtulmayı düşünmeyenlerin, kaderiymiş gibi razı gelenlerin vay haline oluyor.
Lafa gelince erkekliğine pislik sürdürmeyecek polat alemdar kılıklı herifler neden istenmediğini anlamayacak kadar gurursuz, illet bi yapışkan oluyor ki?
Ben de konu gördükçe böyle seferber olasım geliyor on kaplan gücünde En Büyük KK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X