• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iç dökme meselesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kurdelemsi

✿ ✿ ✿
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
774
3.002
113
Merhabalar KK'nın dayanışmacı, kaliteli, pratik zeka, her derde deva hatunları :)

Bu 2.5 senelik ilişkisini bir anda hiç düşünmeden yıkmış ve bu yüzden ağır bedeller "ödetilmiş" bir kızın kendiyle son bir kez yüzleşmesi ve kendine teşekkür etme yazısıdır..
Lütfen şu an içine sinmeyen, bir dakika sonrasına dahi umutla bakmadığı bir ilişkinin ortasında çırpınan arkadaşlarım okusun.

Çok kısa bu ilişkiyi özetleyeceğim: küfür, saygısızlık, sömürücülük, ağır eleştiriler (çevremdeki herkese her şeye), insan yerine koyulmamak, fiziksel ve psikolojik şiddet.

Çok kısa bu ilişkiyi bitirdikten sonraki kısmı özetleyeceğim: yalvarışlar, yurdun kapısında yatmak, her şekilde iletişim kurmaya çalışmak, arkadaşlarıma varana kadar verilen rahatsızlıklar, tacizler, tehditler, bıçak, sinir krizleri, İstanbul'un orta yerinde başını yerlere vuran bir kız, gördüyseniz o benim. Yurdumun önünde koca koca adamlarla bekleyişleri ve yine sinir krizleri, odama bağırışları, tüm yurdun benim için her gün okula giderken dönerken ettiği seferberlik altında ezilişlerim, güçlü olmaya çalışmalarım, babamı ayağına çağırıp her şeyi anlatması ve babamın 3 aydır yüzüme bakmıyor olduğu için (keşke vursaydı, dövseydi, sövseydi, onlara alışıktım nasılsa, hak etmiştimde. Ah be benim merhametli babam..) onu çok özlüyor olmam, kendimi babamdan sonra ilk defa güçsüz kimsesiz hissetmem, evimin önüne gelişi, bitmeyen mesajlar tehditler. Çok basite indirgeyerek anlattım fakat yaşayan bunların insana hissettirdiği acizliği, korkuyu, kimseye zarar gelmesin diye kendini feda etmekten gocunmayanlar bilir. Allah kimseye yaşatmasın, kula kulluk edilmesine izin vermesin.

Yani ilişkide yaşadığım eziyetleri aratacak acılar çektim böyle bir beladan kurtulma sürecinde.
Kurtuldum çok şükür, yani inşallah öyle olmuştur ben memleketimdeyim o İstanbulda, okullar açılınca umarım peşime takılmaz.
Babam adeta bir gurur timsali. Tam bir "babam ve oğlum" babası, yerim :) bir duanızı alırım diye söylüyorum.

Şimdi bu tür bir ilişkinin içinde olan arkadaşlara sesleniyorum, ya da illa benim yaşadıklarımı yaşamıyor olabilirsin, dertlerin bunlar yanında toz pembe olabilir ama eğer ilişkin ile ilgili en ufacık bir seni üzen şüphe varsa arkana dahi bakma. Bir kusuru varsa ve rahatsızsan, düzelmesini bekleme, düzelmeyecek, daha da rahatsız edecek. Birini seviyorsanız kusurlarıyla sevin diyenlerin ağzını tıka. Kusurları sizi rahatsız etmeyecek insanları sevin. Kimsenin terbiyecisi ya da bakıcısı değilsin. Bir de yurt müdüresi teyzoşumun bir lafı vardı onu da sıkıştırayım eminim nasibini alacak olacaktır SUSTUKLARINI DUYANLA ÖMRÜNÜ GEÇİR. Ne yalnızlıktan kork, ne benim yaşadıklarımı yaşayacak olmaktan, bir şeyler bir şekilde yaşanıyor ve toz olup geçmişin sayfalarına karışıyor. O an onsuzluk düşüncesi acıtıyor, yakıyor, yıkıyor, ölümü özletiyor ama geçiyor, yemin ederim ki geçiyor. Öyle bir geçiyor ki önce kızıyorsun kendine zamanında vermediğin değer için, sonra teşekkür ediyorsun kendine yaptığın iyilik için! Ama o iyiliği mutlaka yap kendine, tamam kendine yapma, senin için üzülenlere yap. Mutlu olan insanlara bakıp imrenip kıskanmayı bırak, mutsuz olmayı seçen sensin, bunu kendine sen yapıyorsun. Şu an bir kalbe dokunacak mı bu yazdıklarım bilmiyorum ama bunları okuyorsan ve beni kendine yakın hissettiysen, senin için ağlayabilirim, haksızlık edilen duyguların, örselenen hayatların olduğu gerçeği bile bunu yapmama yeter. Sen çok değerlisin, 60'lı 70'li yaşlarını bir düşün ve şu an içinde bulunduğun duruma öyle bak. İleride hayıflanarak hatırlayacağın değil, yüzünde tebessüm bırakacak yollara git, hatta koş, bir saniye bile bekleme!

Her zaman kendime fısıldadım bu cümleleri, hep konuştum kendimi karşıma alıp, yani hep dışarıdan baktım kendime ve içinde bulunduğum duruma hiçbir zaman razı gelmedim. İyi ki yüzleşmişim kendimle canımı acıta acıta, her kötü hissedişimde, her kötü olayda sorgulamaktan asla vazgeçmemişim, iyi ki. Sadece hamle yapma cesaretim yoktu, bu damarı kesmek için. Hiçbir zaman olmadı! Hiç düşünmediğim beklemediğim bir anda bir saniyede sildim attım her şeyi! O ana binlerce kez şükürler olsun. Er ya da geç artık mutluyum. Öyle ya da böyle bir şekilde kurtuldum ya, bu eziyet ömrümün sonuna kadar devam etmeyecek ya, o yaşatılan zindan günlere bile şükürler olsun. Mutluluğumu kazıya kazıya kazandım. Arkadaşlarımı ve sizi çok seviyorum, bilmeseniz de her şeyde emeğiniz çok fazla.

Bu da böyle bir anımdır :))

:KK200:

Geçmiş olsun. Siz gerçekten güçlü bir kadınsınız. Yaşadığınız büyük bi imtihan anladığım kadarıyla. Tekrar geçmiş olsun o kişi ne sizin ne de başka bir kadının karşısına çıkmaz dilerim ki.

İliskinin bitmesine sevindim.Bicakla tehditte ne demek neden o noktaya kadar gelmesine izin verdin? Kucuk bir yanlisinda yol verseydin bu kadar yara almazdin .
Bazen insan kendini belli ediyor ama illa ki canimizi acitmalarina izin veriyoruz.
Neyse kurtululmusun bir daha ulasmak isterse hic ugraşma ve direk savcilliga ver.
Yeni hayatin mutluluk getirsin.

Geçmiş olsun. Siz gerçekten güçlü bir kadınsınız. Yaşadığınız büyük bi imtihan anladığım kadarıyla. Tekrar geçmiş olsun o kişi ne sizin ne de başka bir kadının karşısına çıkmaz dilerim ki.
Çok teşekkür ederim.
Oluyor böyle şeyler yani çok da şey yapmamak lazım modundayım artık :)
Hayat her zaman iyi kötü bir şeyler sunuyor yeter ki fırsata dönüştürmeyi bilelim ve dileğinize yürekten bir AMİN.

İliskinin bitmesine sevindim.Bicakla tehditte ne demek neden o noktaya kadar gelmesine izin verdin? Kucuk bir yanlisinda yol verseydin bu kadar yara almazdin .
Bazen insan kendini belli ediyor ama illa ki canimizi acitmalarina izin veriyoruz.
Neyse kurtululmusun bir daha ulasmak isterse hic ugraşma ve direk savcilliga ver.
Yeni hayatin mutluluk getirsin.
Çok sevdiğim bir söz var
Bu sona nasıl geldim diye soruyorsan kendine sorduğun ilk soruyu hatırlayacaksın diye
Ben çok soru sormuşum kendime de bile bile yeni sorulara açık bırakmışım kendimi
Çok teşekkür ederim, hepimize.

Evet, aynı evin içinde iki yabancıyız. Annem aracılığıyla önemli konularda iletişim kuruyoruz yeni yurt, bütünleme sınavı vs. arkamda ama ona yaklaşmama izin vermiyor. Yüreği yanıyor biliyorum taş basmış vaziyette.
Eski tip babalarda öyle oluyordu da şaşırdım babanızın haline. Kızını desteklemesi gerekirdi.

Off benim babam da benle konuşmuyor .ama konuşcaklar buna inanıyorum

Eski tip babalarda öyle oluyordu da şaşırdım babanızın haline. Kızını desteklemesi gerekirdi.
Babam zaten 57 yaşında olduğu için sizin dediğinizden. Ama "3 senedir güvenerek şehirdışında okutuyorum bir dediğini iki etmiyorum emekli olmuyorum onun için hiçbir kısıtlama yapmıyorum kendimden önce onu düşünüyorum ağzından çıkacak lafa bakıyorum aferin kızıma sevgili de yapmış oralarda arkandayım guzum" demesini beklemezdim.
Ne yapsa hakkıdır ki yaptığı tek şey konuşmamak. Buna da şükür :)
Şimdi gene gidicem bir ay sonra, hatamı fark edeyim de tekrarlamayım istiyor olabilir.

Geçmiş olsun.
Okula döndüğünüzde kendinize çok dikkat edin.. Biber gazı, bıçak felan taşıyın:/
İyiki kurtulmuşsunuz ondan..
İnsanın tek pişmanlığının ve iyi ki'sinin apayrı anlamlarla aynı kişi olması ne tuhaf :)
Çok teşekkür ederim, alınabilecek tüm tedbirleri planlıyorum hep

Merhabalar KK'nın dayanışmacı, kaliteli, pratik zeka, her derde deva hatunları :)

Bu 2.5 senelik ilişkisini bir anda hiç düşünmeden yıkmış ve bu yüzden ağır bedeller "ödetilmiş" bir kızın kendiyle son bir kez yüzleşmesi ve kendine teşekkür etme yazısıdır..
Lütfen şu an içine sinmeyen, bir dakika sonrasına dahi umutla bakmadığı bir ilişkinin ortasında çırpınan arkadaşlarım okusun.

Çok kısa bu ilişkiyi özetleyeceğim: küfür, saygısızlık, sömürücülük, ağır eleştiriler (çevremdeki herkese her şeye), insan yerine koyulmamak, fiziksel ve psikolojik şiddet.

Çok kısa bu ilişkiyi bitirdikten sonraki kısmı özetleyeceğim: yalvarışlar, yurdun kapısında yatmak, her şekilde iletişim kurmaya çalışmak, arkadaşlarıma varana kadar verilen rahatsızlıklar, tacizler, tehditler, bıçak, sinir krizleri, İstanbul'un orta yerinde başını yerlere vuran bir kız, gördüyseniz o benim. Yurdumun önünde koca koca adamlarla bekleyişleri ve yine sinir krizleri, odama bağırışları, tüm yurdun benim için her gün okula giderken dönerken ettiği seferberlik altında ezilişlerim, güçlü olmaya çalışmalarım, babamı ayağına çağırıp her şeyi anlatması ve babamın 3 aydır yüzüme bakmıyor olduğu için (keşke vursaydı, dövseydi, sövseydi, onlara alışıktım nasılsa, hak etmiştim de. Ah be benim merhametli babam..) onu çok özlüyor olmam, kendimi babamdan sonra ilk defa güçsüz kimsesiz hissetmem, evimin önüne gelişi, bitmeyen mesajlar tehditler. Çok basite indirgeyerek anlattım fakat yaşayan bunların insana hissettirdiği acizliği, korkuyu, kimseye zarar gelmesin diye kendini feda etmekten gocunmayanlar bilir. Allah kimseye yaşatmasın, kula kulluk edilmesine izin vermesin.

Yani ilişkide yaşadığım eziyetleri aratacak acılar çektim böyle bir beladan kurtulma sürecinde.
Kurtuldum çok şükür, yani inşallah öyle olmuştur ben memleketimdeyim o İstanbulda, okullar açılınca umarım peşime takılmaz.
Babam adeta bir gurur timsali. Tam bir "babam ve oğlum" babası, yerim :) bir duanızı alırım diye söylüyorum.

Şimdi bu tür bir ilişkinin içinde olan arkadaşlara sesleniyorum, ya da illa benim yaşadıklarımı yaşamıyor olabilirsin, dertlerin bunlar yanında toz pembe olabilir ama eğer ilişkin ile ilgili en ufacık bir seni üzen şüphe varsa arkana dahi bakma. Bir kusuru varsa ve rahatsızsan, düzelmesini bekleme, düzelmeyecek, daha da rahatsız edecek. Birini seviyorsanız kusurlarıyla sevin diyenlerin ağzını tıka. Kusurları sizi rahatsız etmeyecek insanları sevin. Kimsenin terbiyecisi ya da bakıcısı değilsin. Bir de yurt müdüresi teyzoşumun bir lafı vardı onu da sıkıştırayım eminim nasibini alacak olacaktır SUSTUKLARINI DUYANLA ÖMRÜNÜ GEÇİR. Ne yalnızlıktan kork, ne benim yaşadıklarımı yaşayacak olmaktan, bir şeyler bir şekilde yaşanıyor ve toz olup geçmişin sayfalarına karışıyor. O an onsuzluk düşüncesi acıtıyor, yakıyor, yıkıyor, ölümü özletiyor ama geçiyor, yemin ederim ki geçiyor. Öyle bir geçiyor ki önce kızıyorsun kendine zamanında vermediğin değer için, sonra teşekkür ediyorsun kendine yaptığın iyilik için! Ama o iyiliği mutlaka yap kendine, tamam kendine yapma, senin için üzülenlere yap. Mutlu olan insanlara bakıp imrenip kıskanmayı bırak, mutsuz olmayı seçen sensin, bunu kendine sen yapıyorsun. Şu an bir kalbe dokunacak mı bu yazdıklarım bilmiyorum ama bunları okuyorsan ve beni kendine yakın hissettiysen, senin için ağlayabilirim, haksızlık edilen duyguların, örselenen hayatların olduğu gerçeği bile bunu yapmama yeter. Sen çok değerlisin, 60'lı 70'li yaşlarını bir düşün ve şu an içinde bulunduğun duruma öyle bak. İleride hayıflanarak hatırlayacağın değil, yüzünde tebessüm bırakacak yollara git, hatta koş, bir saniye bile bekleme!

Her zaman kendime fısıldadım bu cümleleri, hep konuştum kendimi karşıma alıp, yani hep dışarıdan baktım kendime ve içinde bulunduğum duruma hiçbir zaman razı gelmedim. İyi ki yüzleşmişim kendimle canımı acıta acıta, her kötü hissedişimde, her kötü olayda sorgulamaktan asla vazgeçmemişim, iyi ki. Sadece hamle yapma cesaretim yoktu, bu damarı kesmek için. Hiçbir zaman olmadı! Hiç düşünmediğim beklemediğim bir anda bir saniyede sildim attım her şeyi! O ana binlerce kez şükürler olsun. Er ya da geç artık mutluyum. Öyle ya da böyle bir şekilde kurtuldum ya, bu eziyet ömrümün sonuna kadar devam etmeyecek ya, o yaşatılan zindan günlere bile şükürler olsun. Mutluluğumu kazıya kazıya kazandım. Arkadaşlarımı ve sizi çok seviyorum, bilmeseniz de her şeyde emeğiniz çok fazla.

Bu da böyle bir anımdır :))

:KK200:
çok çok geçimiş olsun inşallah birdaha tekrarlanmaz yaşanılanalar sizi çok mutlu edecek insan hayatınızda sonsuza dek olur

Ay hadi inşallah :) güzel dilekleriniz için kocaman :KK15:
çok iyi bir babaya sahip olmak herkese nasip değil maşallah.İnşallah kısa sürede herşey unutulur Allah başnızdan eksik etmez hep yanınızda başınızı göğsüne dayayabileceğiniz yakınlıkta olur.

çok iyi bir babaya sahip olmak herkese nasip değil maşallah.İnşallah kısa sürede herşey unutulur Allah başnızdan eksik etmez hep yanınızda başınızı göğsüne dayayabileceğiniz yakınlıkta olur.
En çok babam için şükür ettim sanırım bu hayatta.
Neleri kaldırdı yüreği neleri duydu da yüzüme bakmasa da her şeyi öğrendikten 3 gün sonra bütünleme sınavına gönderdi her şeyi yaşadığım o şehire, bayramda, bir yere giderken harçlığımı bıraktı, şimdi yurt ayarlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla, o psikopatın bana empoze ettikleri yüzünden kendi babamın nasıl biri olduğunu bile unuttum ben, kesin öldürecek babam beni dedim, bağırmadı bile..
Onun suskunluğuna da kurban olurum ben..
Varlığı yeter bin şükür.
Ay ne içliymişim kendimi açma fırsatı verdiniz bana teşekkürler :anne:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X