Bir hatadan döndüm ama..

allah boyle yuva yikandan uzak tutsun hepimizi..

gerci konu sahibi olmasa baska bir kadin olacakti, olan esine ve o kucuk bebege oluyor iste.

size de bravo bosanmadan baskasinin kucagina atlamissiniz, merak etmeyin bu adam olmazsa siz 3-5 gune yeni evli ya da bekar fark etmez bir adam buluverirsiniz. nasilolsa aman bosaniyorum karimi sevmiyorum gibi laflara karniniz tok degil!

bi de basta numarami degistiricem telefonlarina cikmicam deyip de daha sonra aradiginda acip 1 saat konusup da git bosan gel ben seninim ayyy keske evli olmasaydin keske 3 sene once tanissaymisiz demek de bambaskaymis..

kafan cok guzelmis canim gule gule kullan..

ben lisedeyken birinden hoşlanmıştım evlenip ayrıldını söledi öleydide komşu kızıda arkadaşımdı söledikleri dogruydu yani ama eski eşi kocasını hala çok sevdigini sölediginde bi şansları olabilir die düşünerek bitirdim

akidem bravo!

gaz istedin, bak ne guzel gaz verdi arkadaslar!!!!

Ya$ kaç?
20li ya$larda felan misin? Görmedigin ilgiyi telefonu mesaji aldin herhalde?!...

Ne demek ya? Evli biriyle konu$malar? A$ik olmalar? Bir de çocugu olan bir babaya a$ik olmalar?
Hadi bi kiz babana a$ik olsun da annenin arkasindan böyle i$ler çevirsin baban bakim? Ne dü$ünürsün?

Günaha girersin günaha! Yuva yikanin yuvasi olmaz! Bu lafi hiç mi duymadin sen?! Kendini topla ne o? Evde mi kaldin? Tur$unu mu kurdular? Geç mi kaldin?

Agir laflar yazarim bak buraya kendine gelemezsin! O kadindan da bini bin para beddualar alcagini da unutma.
Adam bo$lukta seninle gönül eylendiriyor i$te gelmi$ kar$ina bi gencecik ceylan bi iki süslü mesaja sevdalanan ohh ne ala memleket!

Evet duymak istiyorsan! EVET SEN BIR HATA YAPMI$SIN!

Ama $imdi numarani degi$tirip, nerde ne $ekilde mesajla$iyor konu$uyorsan oralardan kendini silerek uzak durarak COK IYI BIR$EY YAPACAKSIN!
Ve kar$ina sana laik senin gibi bekar sevmeye ve sevilmeye hazir bir prens çikar in$allah kar$ina

al sana tam gaz : ne ekersen onu biçersin, yuva yıkanın yuvası olmaz.her erkeğin klasik hikayesıdır, eşimi sevmiyorum, nefret ediyorum, çocuğum için ayrılmıyorum vs vs ..aynı şey sana yapılsaydı ne hissederdin? karısının ve çocuğun vebalini nasıl taşımayı planlıyorsun?erkek milleti öyle yalancıdır ki, bildiğin şeyden şüphe duyarsın o derece yani..madem bir öneri istiyorsun; bence sen yüreğini al ve git cnm..

umarım bu sefer kararın gerçek olur

Son düzenleme:
Betty-boop selam, konudan alakasız ama özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş, o yüzden buradan yazıyorum. Sana haftada 3 gün gelen ve 2 diğer iki günü boş olan bir temilzikçi hanımdan bahsetmişsin. Hala müsaitse numarasını verir misin?

Son düzenleme:
yargılanacağını düşünme. kimsenin kimseyi yargılamay hakkı yok. bunu sen yaşayabiliyorsan ben de yaşayabilirim başkası da.. herkesin zayıf zamanları olur ve asla yapmacağımız hatalara düşüyoruz. tesellimiz ise, hatamızdan dönüp, yolumuza devam ediyoruz. karısına hayrı dokunmayan adamın sana ne faydası olacak? bırak yoluna gitsin. umarım herşey istediğinden daha güzel olur..

Çok büyük bir sınanma yaşamışsınız bence onun kaderiniz gibi gösterilmesi, sonra yalvarmaları peşinizi bırakmaması emin olun ki bu durumun sonucunda yaptığınız doğru olan ve bu şekilde davranmaya devam ederseniz inşallah güzel Allah'ımın sınavını vermiş olacaksınız sonra pişman olmayacağınıza iyi ki öyle davranmışım zamanında diyeceğinize adım gibi eminim...Allah güzel günler göstersin size kararınızda samimiyseniz ..

Son düzenleme:

Ne kadar temiz kalplisin, olması gerekn de bu kadar yüce gönüllü olmak işte.. Kendinden çok başkasını düşündüğün için çok ama çok tebrik ederim seni:) Umarım hep mutlu olursun..

merhaba seninkine benzer bişey benim arkadaşım yaşadı,eşi onu aldattı ondan habersiz boşanma davası açtı.bu erkeklere güven olmaz,eşinide alırken onu nekadar çok sevdiğini söylemiştir

Çok doğru yapmışsın güzelim bu kararından dönme, sakın :) En küçük bi lafında yumuşama. Yoksa ilerde daha fazla acı çekersin.

Anladığım kadarıyla siz aşık olana kadar evli olduğunu bile söylememiş size.
Bir kadınla görüşmeye başlayan erkekler evliyse, hernedense ! birden mutsuz ve uzun zamandır ayrılmak üzere oldukları bir durum içinde oluyorlar biden bire !!!
..

Sizde çok iyi biliyorsunuz ki en doğrusunu en insancıl olanını yapmışsınız..
Bu kararlığınız o adamın sizi ikna etmesine kadar sürmez umarım.İnşaallah kararınız nettir.

Mutlu olmanızı diliyorum.

her salataligim var diyene tuzu alip kosarsak... bu sözü çok sevdim

bencede doğru olanı yapmışın,sonuçta o ewli ve üstelik bebeği var diosun,yanlış yoldan dönmüşsün umarım bida karşına çıkmaz...

yuva yıkanın yuvası olmaz derler, sen yıkan olma da.. onlar barışcak mı ayrılcak mı, kendileri bilir artık.
belki çok daha iyi biri çıkar karşına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…