bir hastaneyle hesaplaşmak istiyorum..ama ne yapabilirim yardımcı olun kızlar

cimcimeem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
1.474
8
ah şu evlatlar...varlıklarıyla çok güzeller ama bize hergün yeni yeni bazen güzel bazen üzücü tecrübeler yaşatıyorlar.. kızım martsonu nisan başında yarım saat arayla havale geçirdi..ilk havalesi yanımda oldu feci birşeydi hayatımda bukadar kötü olmamıştım..geçirilen en ağır havaleymiş,3 çeşit havale arasında..allahtan kulaktan duyma şeyler aklıma geldide,kolları bacakları yamulmuş gözbebekleri yokolmuş adeta cançekişir hale gelen çocugu o an duşa sokmayı akıl etmişim..daha sonra kopardıgım yaygarayla apartman ayaga kalktı..ben sırılsıklam öylece yıgıldım yerlere en son siren seslerini hatrlıyorum benden önce kızımı götrdüler acile..ben oldugum yerde apartmanın önünde üstüm başım perişan tepinip duruyorum çocugum öldüü öldüü diye olan biten 15 dk içinde oldu ve biz hastaneye arkadan gittik..acile götrdüklerinde kızım çok kötü haldeymiş 2.ye tekrar havale geçirmiş müdahale odasından herkezi çıkarmışlar..ben gittim kızımı görmek istedim şuuru yerinde değil dediler..sonra bir söz hatrlıyorum ''BURADA YAPACAĞIMIZ HİÇBİRŞEY YOK!'' kopardım kıyameti gitti özürlü kaldı çocuguum napıcam ben şimdiii..fakülteye götürün dediler ama biz kendi özel doktorumuzu tercih ettik ve ambulansla apar topar bursa şehir merkezinin yolunu tuttuk..insanların o siren sesine bakışı ağlayan yüzüme acır gibi bakmaları arkaya dönüp baktıgımda kızımın gözlerini hemşirelerin odaklanmasına çalışmaları..allahım ne ağır bir gündü..ve onca şeyden sonra bide ambulans şöförünün !!ablaaa valla ben böyle çok çocuk gördüm bişey kalmış olabilir agır geçiriyo demesi..gittik hastanede kaldık 2 gün sonunda çok memnun kaldım zaten özel hastane 600 lira bayılıyosun..geldik evimize çocugum iyileşti15 gün sonra kontrole götrdüm..doktor eğer birdaha ateşlenirse 38.5 oldugu gibi uyuşturucu var adını söylemiyim,onu verdi..neyse aldık.mayısın 2sinde kızım tekrar hastalandı enfeksiyon,ateşi 38 gibi oldu baktım çocuk kendinden geçmeye başlıyo ayaklar kaskatı oldu...koştura koştura uyuşturucuyu aldım poposundan sıktım iyi oldu normale döndü..biz acile gittik acil bize bir hastane önerdi adını söylemiyorum çocuk hastanesi.koca bursada sadece 2 yerde çocuk nörolojisi var biri fakülte biri o hastane..gittik noroloji doktoru saolsun izindeymiş..çocuk doktoru ilgilendi ben eeg 'sini çektiririm ama değerlendiremem dedi. tamam dedik ilk gün tüm tahlilleri yapıldı en son eeg odasına gittik çocuk uyurken çekiliyor ilaç veriyorlar ortalama 20 dk felan..soru soruyorum ''ay tamam sen konuşma,ay sen ne meraklı annesin..tamam dedim konuşmıcam sormıcam sustum..eeg çekildi beni aprtopar bekleme odasına aldılar ççocukla.ve ordan hemşire geldi odamıza götrdü..4 gün kaldık.doktor geliyo gidiyo ne bir bilgi ne bir alaka hiç birşey sanki biz eşşek başıyız hemşirelere soruyo gidiyo..en son ben arkasından koştum taburcu oluyosunuz deyince..kızım nasıl dedim yok birşeyi kalmadı dedi tahlil sonuçlarını verdi geldik ama bir baktım eve gelince eeg sonucu yok.aradım hastaneyi gelin burdan alın dedi.gittik haziran başında.ertesi gündü,eeg si çekilen odaya gittim bir azarlama bir suratsızlık anlatamam.işte randevum olmalıymışta bilmem ne.bana o zaman neden söylemediniz dedim gitti defterine baktı ayın 18inde alıyosunuz dedi tamam dedim haziran 18 geliriz..bursaya habire git gel..içime kuşku düştü haziran 18ine dogru aradım hastaneyi nedeseler begenirsiniz mayıs 18miş!! çıldırıcam bu kadın bana neden randevu tarihiniz geçmiş demez..randevu alın öyle gelin dedi telefondaki..3 aydır allahın cezası hastaneden noroloji randevusu almaya ugraşıyorum..nedenmi..çünkü havale cogunlukla kalıcı hastalıklara sebep oluyor ya saara ya epilepsi eğer 1 ay içinde görülmezse beyninde baloncuk oluştuysa bu ilerde sara hastalıgına sebep oluyor..ve ben delirmek üzereyim kızım uyku ila uyanıklık arasında 1 aylık bebekler gibi elini kolunu bilinçsizce etrafına atıyor sıçrıyor gözlerini bir yere dikip ellerini oynatıyor..ben kimedesem umursamadı etrafımda özellikle eşim..eğer kızımda birşey kaldıysa ve geç kalındıysa tedaviye yok geçkalınması bile önemli değil birşey kalmış olsun dava açayım istiyorum bir güzel sürünsünler insan hayatı sağlık çalışanlarına bukadar basit ben böyle birşey görmedim..bilgisi olan varmı sizce kime dava açabilirim önce baş hekimemi çıksam yarın gitmek istiyorum hastneyi ayaga kaldırıcam..baya uzun oldu ama çok doluydum panik atak oldum sürekli bişey olcak gibi hissediyorum rabbim kimseye yaşatmasın evladının o hallerini:KK50:

Canimm cok gecmis olsun uamrim hicbisey kalmammis bisey olmamistir insallah..anlayissiz insanlar iste emoati yetenekleri yokkk..

canım çok büyük geçmiş olsun Allahım yavrucağına şifa versin malesefki böyle hastaneler ve sorumsuz doktor hemşireler çalışanlar oluyor ama hakkını yerde bırakma yavrunun başına bir iş gelse Allah korusun senin canın yanacak o yüzden böyle insanlara yumuşak yüzlü davranmıcaksın gerçekden çok üzüldüm heleki başda yazdıkların beni kahretti Allahım yardımcın olsun canım

cimcimeem cocugunun durumuna uzuldum INSALLAH BIRSEYI KALMAMISTIR...ALLAH SIFA VERSIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...AMIN:nazar:

Cimcimem canim benim cok cok gecmis olsun insallah melegimizin birseyi yokturdur....bence bir avukatla görüs bir danis ben dehset icinde okudum bir solukta bu nasil sorumsuzluktur anlamiyorum:KK53::KK53:

canım çok büyük geçmiş olsun Allahım yavrucağına şifa versin malesefki böyle hastaneler ve sorumsuz doktor hemşireler çalışanlar oluyor ama hakkını yerde bırakma yavrunun başına bir iş gelse Allah korusun senin canın yanacak o yüzden böyle insanlara yumuşak yüzlü davranmıcaksın gerçekden çok üzüldüm heleki başda yazdıkların beni kahretti Allahım yardımcın olsun canım

ahh ah ben yaşadıklarımı kaldıramıyorum yemin ederim 22 yaşında şunlarıda gördümya..havale geçirmeden önce anne!sesiyle dönüp baktım yerde can cekişiyodu hemn banyoya koşturdum elleride tutamadım çocuk resmen taş gibi oldu..benim çığlıklarım evde yanlızım kızıım noolur kkıızıım diye bağrışlarım attıgım tokatlar kendine gelicek ümidi..hayal kırıklıgı koşup apartmanın içinde çığlıklarım gelen insanladan ilkinin kucagına atmam ölüyoo diye feryat etmem bir baktım kzıım eli kolu gitti gözler sabit bakmaya başladı öldüüü öldü çocuk 20 tane kişi benle ağlıyo..biri akıl etti nefesine baktı nefes alıyo bu dediii ama şuuur yok! beni sakinleştiriciler kurtarmadı çok çok kötü kötü bir durum allahım kimseye yaşatmasın hiç kimseye bu birsenede yaşadıklarım okadar ağırdıki artık biryerden çıkarıcam acısını ve bu işgüzar hastane yetkililerinden olucak evet onlardan olucak..hepinizden allah razı olsun kızlar beğen butonu kalkmış ben yazdıklarınızı geç görürsem kusurabakmayın

canım çok üzüldüm .. çok geçmiş olsun...umarım bişeyi yoktur yavrunun

saolun canımyaaa innşallah birşeyi yoktur aynen böyle başhekime söylicem inşş birşeyi yoktur dua edin yoksa sadece şikayetle kalmam diye ama bir hesap sormalıyım birşeyler yapmalıyım avukat yokmu kızlar aranızda ben bunun peşini bırakmam ne gibi haklarım olur acaba

Cimcimem canim benim cok cok gecmis olsun insallah melegimizin birseyi yokturdur....bence bir avukatla görüs bir danis ben dehset icinde okudum bir solukta bu nasil sorumsuzluktur anlamiyorum:KK53::KK53:

sorumsuzluk hemde ne sorumsuzluk..yarın kaynatamla gidicem o hep hastaneye gittimi kavga etmeden dönmez inadına onu alıcam gidicem başhekim dalyan görsün..:KK47:

Canım öncelikle büyük geçmişler olsun...İçini her zaman ferah tut.

Teyzemin oğlu geçirdi havale.2 yaşındaydı.Onun da çok ağırdı.Hatırlıyorum.Teyzem öldü sanmış inan ki.Allah'ım kimseye yaşatmasın...Hastaneler,doktorlar onlarda çok zor günler geçirdi.

Şimdi kuzenim 14 yaşında bir delikanlı.İnan hiç bişeyi yok şükür.Arada asilikler yapar,ergenliğe vurur,şımarır hatta teyzem dalga geçer 'sen küçükken menenjit geçridin de ondan ' diye güleriz bizde.

İnşallah seinde ilerde gülerek anımsayacağın bişey olarak kalır.Allah yardımcın olsun

ben bi hemşire olarak bunları okurken kanım dondu. nasıl olur da böyle davranabilirler. bence bi avuukatla görüş ve peşini bırakma. bu çocuk senin değil içimizden herhangi birinin de olabilirdi. çok yazık çok üzüldüm.

Ağlayarak okudum..Hala da ağlıyorum..

Aynı şekilde oğlum havale geçirdi yalnızdım apartmanda bağırmıştım bende yardıma gelmişlerdi..Benim oğlumda doktorun ihmali sonucu ewe gönderdikten 5 dk.sonra rota virüsünden havale geçirdi..Allah kimsenin başına vermesin..

Senin durumunda hastane deilde eşinin çok umursamaması dikkatimi çekti..Vakit kaybetmeden başka bi hastaneye gitsen olmazmı??

ahh ah ben yaşadıklarımı kaldıramıyorum yemin ederim 22 yaşında şunlarıda gördümya..havale geçirmeden önce anne!sesiyle dönüp baktım yerde can cekişiyodu hemn banyoya koşturdum elleride tutamadım çocuk resmen taş gibi oldu..benim çığlıklarım evde yanlızım kızıım noolur kkıızıım diye bağrışlarım attıgım tokatlar kendine gelicek ümidi..hayal kırıklıgı koşup apartmanın içinde çığlıklarım gelen insanladan ilkinin kucagına atmam ölüyoo diye feryat etmem bir baktım kzıım eli kolu gitti gözler sabit bakmaya başladı öldüüü öldü çocuk 20 tane kişi benle ağlıyo..biri akıl etti nefesine baktı nefes alıyo bu dediii ama şuuur yok! beni sakinleştiriciler kurtarmadı çok çok kötü kötü bir durum allahım kimseye yaşatmasın hiç kimseye bu birsenede yaşadıklarım okadar ağırdıki artık biryerden çıkarıcam acısını ve bu işgüzar hastane yetkililerinden olucak evet onlardan olucak..hepinizden allah razı olsun kızlar beğen butonu kalkmış ben yazdıklarınızı geç görürsem kusurabakmayın

canım benim yaşadıkların gerçekden çok zor hayatının baharındasın ama mevlam seni evladınla sınıyor bu yüzden sakın bir boşluğa düşüp isyankar olma canım senin çekdiğini dökdüğün gözyaşını kimse bilmez Allahım yavrunu sağlıklı şekilde sana bağışlasın senin acını gönlünde kopanı çok iyi biliyorum diceksinki nerden anlıcaksın çekmeden bilemezsin inan ben de çekdim senin olayını yaşamadım ama erken doğumla meleğimi cennete yolladım. Bu yüzden ayakda olmaya çalış kendini bırakma sakın senin sağlığın yerinde olsunki o yavrucağa bakabilesin mevlam görüyor seni canım bu yüzden dört elle mevlama sarıl inşallah yavrucağın düzelecek inanıyorum

ayrıca canım sık sık ateşlenip havale geçirmesi kanında mikrop olabilir benim yiğenimde ateşlenirdi havalesi olmadı Allaha şükür ama ateşlendiği zaman 40lara çıkıyordu kanında mikrop çıkdı böbreklere vururmuş bu mikrop bakdılarmı canım bütün kan ve idrar tahlillerine

Ağlayarak okudum..Hala da ağlıyorum..

Aynı şekilde oğlum havale geçirdi yalnızdım apartmanda bağırmıştım bende yardıma gelmişlerdi..Benim oğlumda doktorun ihmali sonucu ewe gönderdikten 5 dk.sonra rota virüsünden havale geçirdi..Allah kimsenin başına vermesin..

Senin durumunda hastane deilde eşinin çok umursamaması dikkatimi çekti..Vakit kaybetmeden başka bi hastaneye gitsen olmazmı??

ahh tatlım yaşayan bilir ne melun birşey bu illetbir durum havale!!!adı batsın..ben zaten boşanmadıysam eşimden kimse boşanmaz.bir gece öncesi ateşi 39 lara çıktı dedim sabaha karşıydı götürelim bu kızı hastaneye acile..ama dedi( burda birtane hastane var)koca ilçede 2 gün çocuk doktoru yok bize ilaç yazmazlar..neyse zaten iyiydi öğleden sonra ateşi yine çıktı saolsun kaynatam götürdü sağllık ozagına gittik bari oraya gidelim dedik..kızım güle oynaya dedee addaaaa doktor ıh ıh yaptı bana felan neler söylüyo..o doktorda ateşini bile ölçmedi boğazına baktı bu dedi ağır grip olmuş ilaçları verdi eve geldik çocuk yerde oyuncaklarıyla oynuyo ben ilaçları hazırladım saatini bekliyorum anne!sözü duydum allahtan odadaymısımki görmüşüm yoksa ya duşta olsaydım ya bulaşık yıkıyo olsaydım rabbim sen nelere kadirsin..zaten arkamı bi döndüm kızım o halde haala banyoya girdiğimde çocugu duşa soktugumda kasılmaları aklıma geliyo..sanada rabbim sabır versin arkadaşım çocuklarımızada şifa:KK58:

canım benim yaşadıkların gerçekden çok zor hayatının baharındasın ama mevlam seni evladınla sınıyor bu yüzden sakın bir boşluğa düşüp isyankar olma canım senin çekdiğini dökdüğün gözyaşını kimse bilmez Allahım yavrunu sağlıklı şekilde sana bağışlasın senin acını gönlünde kopanı çok iyi biliyorum diceksinki nerden anlıcaksın çekmeden bilemezsin inan ben de çekdim senin olayını yaşamadım ama erken doğumla meleğimi cennete yolladım. Bu yüzden ayakda olmaya çalış kendini bırakma sakın senin sağlığın yerinde olsunki o yavrucağa bakabilesin mevlam görüyor seni canım bu yüzden dört elle mevlama sarıl inşallah yavrucağın düzelecek inanıyorum

ayrıca canım sık sık ateşlenip havale geçirmesi kanında mikrop olabilir benim yiğenimde ateşlenirdi havalesi olmadı Allaha şükür ama ateşlendiği zaman 40lara çıkıyordu kanında mikrop çıkdı böbreklere vururmuş bu mikrop bakdılarmı canım bütün kan ve idrar tahlillerine

ciğerler felan bütün tahliller yapıldı tetkikler oldu ve temiz çıktı birşey allahın cezası eeg sonucunu vermediler ve ne zaman alıcağımızıda söylemediler ve bu durumlara geldik..ateşi 39 40 olsa varya halini bilmem nolur..ateşi 38 oldu en son şuuru gitti yani okadar ateşe hassaslaştı havaleden sonra.normalde daha önce 40lara kadar bile çıkıyodu banamısın demiyodu..sürekli cantamda uyuşturucu en pahalısından gittik ateş ölçer aldık acillerde olandan..sürekli ateş kontrol beni gören deli olmuş panik atak hastası diyo resmen çocuk dogurmaktan korkar oldum..seninkide çok üzücü ama bir düşün tatlım cennet kapısında seni bekliyor bebeğin rabbim 2.sini sağlıkla kucağına versin inş..

ciğerler felan bütün tahliller yapıldı tetkikler oldu ve temiz çıktı birşey allahın cezası eeg sonucunu vermediler ve ne zaman alıcağımızıda söylemediler ve bu durumlara geldik..ateşi 39 40 olsa varya halini bilmem nolur..ateşi 38 oldu en son şuuru gitti yani okadar ateşe hassaslaştı havaleden sonra.normalde daha önce 40lara kadar bile çıkıyodu banamısın demiyodu..sürekli cantamda uyuşturucu en pahalısından gittik ateş ölçer aldık acillerde olandan..sürekli ateş kontrol beni gören deli olmuş panik atak hastası diyo resmen çocuk dogurmaktan korkar oldum..seninkide çok üzücü ama bir düşün tatlım cennet kapısında seni bekliyor bebeğin rabbim 2.sini sağlıkla kucağına versin inş..

amin canım amin

inşallah yavrun iyileşir

çok geçmiş olsun üzüldüm.
bende bebekken hep havale geçirirmişim 6 gün komada bile kalmısım çok şükür birşeyim yok
aklınıza kötü şeyler getirmeyin rabbim korusun masum yavruyu
şu bir gerçekki artık doktorlar bile işini sallar oldu
biz sağlık kurumlarına da güvenemeyeceksen ne olacak halimiz
bence hiç vakit kaybetmeyin gidin polise anlatın durumu ben birşeyler yapıp hakkımı aramak istiyorum diyin onlar yönlendiriyorlar.
onlarda ilgilenmezse siz direk avukatla görüşün.
ama mutlaka görüşün sıradan bir durum değil çünkü

çok geçmiş olsun üzüldüm.
bende bebekken hep havale geçirirmişim 6 gün komada bile kalmısım çok şükür birşeyim yok
aklınıza kötü şeyler getirmeyin rabbim korusun masum yavruyu
şu bir gerçekki artık doktorlar bile işini sallar oldu
biz sağlık kurumlarına da güvenemeyeceksen ne olacak halimiz
bence hiç vakit kaybetmeyin gidin polise anlatın durumu ben birşeyler yapıp hakkımı aramak istiyorum diyin onlar yönlendiriyorlar.
onlarda ilgilenmezse siz direk avukatla görüşün.
ama mutlaka görüşün sıradan bir durum değil çünkü

ben havale geçirmişim soğuk havale,amcamın oglu 5 defa geçirdi her gün hap içti..kocamın tarafında 3 kişi havaleden epilepsii hastası bizde genetikmiş ve havaleler hastalık bırakıyormuş..ben bunları düşündükçe beni neden başlarından savdılar diyorum allaahııım bir fırsat ver şu cadı karının sacını başını yolsam bir fırsat:KK57:

bende 2 çocuk annesiyim yazdiklarini , yavrunuzun gozlerinizin onunde can çekisiyor gibi olmasini gozyaslari içinde okudum ... kesinlikle size yapilan pervasizligin pesini birakmayin derim ... tabiki herseyden once minik yavrunuzun sagligi gelir .. Rabbim tek tane hastalik mikrobu birakmamistir insallah .. tze gunde en iyi sekilde kavusur sagligina ... sanada sabir diliyorum çildirmamak isten degil ....:KK47:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Size tavsiyem prof doktor Mehmet Okan var çocuk nöroloğu kükürtlüde muaynanesi var 250 tl veriyorsun ama, iyi bir doktor, yavruna eğer acil müdahale edilmesi gerekiyorsa Fakülteye sevk eder orada ilgilenir.
Biliyorum çocuk nörolokları az ve yoğun olduğundan 3 ay sonralara kalıyor muayneler.

X