- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Haklısınız ne diyim.Ben peşine düşüyorum ama adliyeye gittiğimde bile oradaki ifade alan kişi kuruntu yapmışsın deyip geçiştirdi. Sağlık bakanlığı bir sonucu 7 aydır çıkaramıyor. Yani devlet bile yardımcı olmuyor ki. Gidip en sonunda hastaneyi basacagim ancak böyle hakkımızı savunuruz galiba.
Gitmedim ama internet ve telefon yoluyla bağlantı kurdum. İnceleme yeni bitti diye bilgilendirdiler. Umarım tatmin edici bir sonuç çıkar.Haklısınız ne diyim.
Bulunduğunuz ildeki il sağlık müdürlüğüne gidin
Genelde kılıfına uyduruyolar ama inş hak yolunu bulurGitmedim ama internet ve telefon yoluyla bağlantı kurdum. İnceleme yeni bitti diye bilgilendirdiler. Umarım tatmin edici bir sonuç çıkar.
Peki sizin şahit olduğunuz bu tarz taciz ve t.ecavuz gibi bir olay oldu mu? Yani hastalar baygınken hemşireler bırakıp personele emanet ederler mi? Bazı yerlerde olabilir demişlerdi. Ama çoğu imkansız, not tutmaları lazım demişti. Umarım azot protoksitten dolayı olmuştur.Genelde kılıfına uyduruyolar ama inş hak yolunu bulur
Böyle şeyler çok günyüzüne çıkmaz üstü kapatılır.Peki sizin şahit olduğunuz bu tarz taciz ve t.ecavuz gibi bir olay oldu mu? Yani hastalar baygınken hemşireler bırakıp personele emanet ederler mi? Bazı yerlerde olabilir demişlerdi. Ama çoğu imkansız, not tutmaları lazım demişti. Umarım azot protoksitten dolayı olmuştur.
Böyle olduğunu bilseydim eğer ölüm olsa ucunda yine de gitmezdim o kadar savunmasizken ameliyata. Teşekkürler bu arada.Böyle şeyler çok günyüzüne çıkmaz üstü kapatılır.
Evet emanet edebilirler.
Hemşirelerin çoğu kendi işlerini personele bırakır.
Hiç bir personelin hastaya dokunmaya bile yetkisi yokken ameliyat öncesinde yada yoğun bakımlarda bir çok işi personele yaptırırlar.
şunu okurken hayretler içinde kaldım umarım olmamıştır öyle bişeyBaşlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
Umarım yaşunu okurken hayretler içinde kaldım umarım olmamıştır öyle bişey
Neden gitmeyelimki gitmeliyiz ama bişeylerinde değişmesi lazım. Kurumlar insanların istediği gibi at koşturduğu kendi kanunlarını yaşadığı yerler olmamalı. Hataların yaptırımı olmalı.Böyle olduğunu bilseydim eğer ölüm olsa ucunda yine de gitmezdim o kadar savunmasizken ameliyata. Teşekkürler bu arada.
Her yere kamera koyulması lazım. Ben kamera her yerde var diye düşünmüştüm. Ama tam da koyulması gereken yerlerde olmaması çok komik. Hastanelerde böyle olaylar oluyorsa ve ortaya çıkmıyorsa ben bundan sonra ölürüm yine gitmem. Ölümüze de artık hallenir bunlar gerçi. Yani bunların ya büyük önlemler alınsın ya da kimse gitmesin hastaneye. Kapatsınlar buraları. Başka türlü her şey gelir başımıza.Neden gitmeyelimki gitmeliyiz ama bişeylerinde değişmesi lazım. Kurumlar insanların istediği gibi at koşturduğu kendi kanunlarını yaşadığı yerler olmamalı. Hataların yaptırımı olmalı.
Ama hastaneler içler acısı durumda gizli kapaklı neler dönüyor
Kontrol denetim olması gerek.Her yere kamera koyulması lazım. Ben kamera her yerde var diye düşünmüştüm. Ama tam da koyulması gereken yerlerde olmaması çok komik. Hastanelerde böyle olaylar oluyorsa ve ortaya çıkmıyorsa ben bundan sonra ölürüm yine gitmem. Ölümüze de artık hallenir bunlar gerçi. Yani bunların ya büyük önlemler alınsın ya da kimse gitmesin hastaneye. Kapatsınlar buraları. Başka türlü her şey gelir başımıza.
İnanılmaz bir şey ya. Kim bilir şimdiye kadar kimlerin başına neler geldi? Açığa çıkmaması da enteresan. Devletin kurumları bile 6 aydır bir sonuç çıkarmadılar. Orada haftada en az 1 kere operasyon oluyor. Kim bilir kimlere neler yaptılar? Doktorlar bile baygın hastayı bırakıp gidiyorsa eğer diğerlerine her türlü fırsat doğar.Kontrol denetim olması gerek.
İdarecilerin salla başı al maaşı bakış açısında olmaması gerek.
Allaha emanetiz gerisi fasa fiso
İnanılmaz bir şey ya. Kim bilir şimdiye kadar kimlerin başına neler geldi? Açığa çıkmaması da enteresan. Devletin kurumları bile 6 aydır bir sonuç çıkarmadılar. Orada haftada en az 1 kere operasyon oluyor. Kim bilir kimlere neler yaptılar? Doktorlar bile baygın hastayı bırakıp *gidiyorlarsa eğer diğerlerine her türlü fırsat doğar.
Sağlık bakanlığına ulaştım ama 6 aydır sonuç çıkarmalarını bekliyorum. Üzerinden aylar geçti bu yüzden jinekolog için geç.Merhabalar konuyu şaşkınlık içerisinde okudum.saglik bakanlığına cimer üzerinden ulassan bence sonuç alabilirsin.birde bu konuyu yani ilişkiye girilip girilmedigini kadın doğum doktoru bilir mi acaba bı görünsen
Tatlım keşke değdirdiği an sorun edip dile getirseydin birde daha önce hiç ilişkş ye girmedin mi kan diyorsun yaa eğer girmişsen önceden bu gördüğün kan kist kaynaklı yada ne bilim böbrek taşı kaynaklıdır inş düşündüğün o korkunç şey değildirBaşlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
Anestezi sonrası gaz birikimini duymuştum yani çoğu kişide görülüyor bildiğim kadarıyla.. sonda takıldı mı peki sonda takıldıktan sonra idrar yaparken yanma ve kanama görülebiliyor diye biliyorum. Eğer aklınızda soru işareti varsa ve bekarsanız hiç cinsel birlikteliğiniz yoksa kadın hastalıklarından muayene olup rapor alın istersenizBaşlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?