• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak

Boyle bir suphenin olmasi bile korkunc bence.
Evet, ne yazık ki her yerde tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz. Umarım şüphelendiğim şey olmamıştır ve ben bir an kendime gelebilirim. Aksi takdirde bu olay çok uzayacak. İnceleme sonucunu ve bazı bilgileri almayı bekliyorum.

Evet, ne yazık ki her yerde tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz. Umarım şüphelendiğim şey olmamıştır ve ben bir an kendime gelebilirim. Aksi takdirde bu olay çok uzayacak. İnceleme sonucunu ve bazı bilgileri almayı bekliyorum.
cok uzuldum cidden insallah icinizi rahatlatacak bisey cikar. siz tek mi gitmistiniz hastaneye kimse yok muydu yaninizda

Belki garip bi yaklaşım olacak ama ölü insanların bile tecavüze uğrayıp uğramadığını anlayabiliyorlar. Eğer böyle bişey olmuşsa geç kalmadan güvendiğiniz bir doktora gidin, vajinadan ne gibi bi test yapılır bilemiyorum ama içeride kalıntısı kalmış olabilir. Ama geç kalmayın

Belki garip bi yaklaşım olacak ama ölü insanların bile tecavüze uğrayıp uğramadığını anlayabiliyorlar. Eğer böyle bişey olmuşsa geç kalmadan güvendiğiniz bir doktora gidin, vajinadan ne gibi bi test yapılır bilemiyorum ama içeride kalıntısı kalmış olabilir. Ama geç kalmayın
7 ay geçti. O yüzden bir şeyleri bekliyorum. Sonrasında adliyeye gitmeyi düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibi olmaz.

Suan istediginiz yere gidin hicbisey kanitlayamazsiniz malesef zaten bakire degildiniz yada Ben yanlış hatirliyor olabilirim o yuzden tecavuz olup olmadığını anlamak zor sanırım ki siz bile yasadiklarinizin dogru olup olmadigindan emin degilken kuruluslar napabilir delil toplayabilceginiz zamani es gecmissiniz

Suan istediginiz yere gidin hicbisey kanitlayamazsiniz malesef zaten bakire degildiniz yada Ben yanlış hatirliyor olabilirim o yuzden tecavuz olup olmadığını anlamak zor sanırım ki siz bile yasadiklarinizin dogru olup olmadigindan emin degilken kuruluslar napabilir delil toplayabilceginiz zamani es gecmissiniz
Şöyle bir durum da var. Beni eğer yalnız bırakıp personele emanet etmiş iseler yani yalnız bırakmadıklarını kanitlayamazlarsa bu bile görevini yerine getirmemek sayılır. Yani şu an zaten 1 ay daha bekleyeceğim ve bu durum adlı birimlere de yansımış durumda. Ama şikayet etmedim. Sadece tatmin edici cevaplar bekliyorum. Bazı belgeleri de istedim zaten. En azından beni ikna etmeleri gerekmektedir. Bunu da yapmazlarsa artık benden günah gider. Daha fazla bekleyemem. Ben oraya az para vermedim ve beni ikna etmek zorundalar. Benim dışında da insanlar orada tedavi oluyor. Eğer bir kişi daha aynı durumla karşılaşırsa onların vay haline.

Şöyle bir durum da var. Beni eğer yalnız bırakıp personele emanet etmiş iseler yani yalnız bırakmadıklarını kanitlayamazlarsa bu bile görevini yerine getirmemek sayılır. Yani şu an zaten 1 ay daha bekleyeceğim ve bu durum adlı birimlere de yansımış durumda. Ama şikayet etmedim. Sadece tatmin edici cevaplar bekliyorum. Bazı belgeleri de istedim zaten. En azından beni ikna etmeleri gerekmektedir. Bunu da yapmazlarsa artık benden günah gider. Daha fazla bekleyemem. Ben oraya az para vermedim ve beni ikna etmek zorundalar. Benim dışında da insanlar orada tedavi oluyor. Eğer bir kişi daha aynı durumla karşılaşırsa onların vay haline.
hasta odasında ve amelıyathanelerde yada uyandırma odalarında kamera olmaz hasta mahremıyetı acısından sadece korıdor ve gırıslere aıt goruntulerı verırıler zaten uyandırma odasında bulunan gorevlılerın raporlarınızda ımzası vardır yanı sızı ne amelıyathanede nede uyandırma odasında yanlız bırakmazlar bekledıgınız belge nedır ve bu kadar emınsenız neden hala sıkayette bulunmuyorsunuz

hasta odasında ve amelıyathanelerde yada uyandırma odalarında kamera olmaz hasta mahremıyetı acısından sadece korıdor ve gırıslere aıt goruntulerı verırıler zaten uyandırma odasında bulunan gorevlılerın raporlarınızda ımzası vardır yanı sızı ne amelıyathanede nede uyandırma odasında yanlız bırakmazlar bekledıgınız belge nedır ve bu kadar emınsenız neden hala sıkayette bulunmuyorsunuz
Sağlık bakanlığı sonucunu bekliyorum ve emin değilim zaten. Beklediğim raporlar sadece.

Bu olaydan hemen sonra niye acile gidip vajinal kontrölû olmadınız?
Yani, kan geldi diyorsunuz...bu bence normal şartlarda olmamasi gereken bir durum.
+10000

Yani böyle bir şeyin şüphesi bile insani delirtir.
Üzerinden aylar geçmesini beklemeden keşke doktora gitseydiniz.
Aynı gün ya da ertesi gün gittiğinizde ilişki yaşanıp yaşanmadığını anliyor kadın doğum doktorları

+10000

Yani böyle bir şeyin şüphesi bile insani delirtir.
Üzerinden aylar geçmesini beklemeden keşke doktora gitseydiniz.
Aynı gün ya da ertesi gün gittiğinizde ilişki yaşanıp yaşanmadığını anliyor kadın doğum doktorları
O gün halim yoktu. Sonraki günlerde ise hep internet üzerinden araştırdım. 1-2 ay kadar sonra hiç rahat etmediğim için sağlık bakanlığına bildirdim. Aylardır da sonucun gelmesini bekliyorum.

Başlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı o4ldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
Hastanede çalışıyorum.
Yoğun bakımda hasta dövüldü sesini çıkaramadı.
Sizede böyle bişey yapılmıl olabilir zor değil.
Araştırın şikayetlerinizde ısrarlı olun

Hastanede çalışıyorum.
Sesini çıkaramadı derken yani kendine geldiğinde ne yaptı?

Başlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
aynı gün hastaneye gidip. ilişkiye girip girmediğinizi kadın dogumdan öğrenebilirdiniz.üstüne duş almadan

Hastanede çalışıyorum.
Nasıl böyle şeyler olabiliyor anlayamıyorum. Yani hemşireler, doktorlar kusura bakmayın ama s. olup gidip nasıl baygın birini kamyoncu kılıklı hasta bakıcı ile tek bırakır? Adamla beni orada çırılçıplakken ve baygınken tek bırakıyorlar ise ve kamera da yoksa bu iş baskalarinin da başına gelmez mi?

Başlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
Okuyunca çok kötü oldum bizler böyle üzülüp korkuyoruz ki sizi tahmin bile edemiyorum suan son durum ne jinekologa gittiniz mi sonuç ne kuzu

aynı gün hastaneye gidip. ilişkiye girip girmediğinizi kadın dogumdan öğrenebilirdiniz.üstüne duş almadan
İhtimal vermedim o gün. İnternetten araştırdıkça şüphelendim. Ama çok geçti zaten.

Okuyunca çok kötü oldum bizler böyle üzülüp korkuyoruz ki sizi tahmin bile edemiyorum suan son durum ne jinekologa gittiniz mi sonuç ne kuzu
Jinekologa gitmek için geç kalmıştım. Sadece sağlık bakanlığına bildirdim. Aylardır gelecek sonuçları bekliyorum. Ama tatmin edeceklerini sanmıyorum.

Sesini çıkaramadı derken yani kendine geldiğinde ne yaptı?
Yoğun bakımda allaha emanetsiniz çok güvenilir yerler olduğunu sanmayın.
Hastalara nasıl davranılıyo görseniz inanamazsınız.
Can korkusundan ailesine bile söyleyemedi taburcu oluncada kurtulduğuna şükretti.
Siz bari peşine düşün o yaşlıydı ve ağır bi ameliyat geçirmişti

Yoğun bakımda allaha emanetsiniz çok güvenilir yerler olduğunu sanmayın.
Hastalara nasıl davranılıyo görseniz inanamazsınız.
Can korkusundan ailesine bile söyleyemedi taburcu oluncada kurtulduğuna şükretti.
Siz bari peşine düşün o yaşlıydı ve ağır bi ameliyat geçirmişti
Ben peşine düşüyorum ama adliyeye gittiğimde bile oradaki ifade alan kişi kuruntu yapmışsın deyip geçiştirdi. Sağlık bakanlığı bir sonucu 7 aydır çıkaramıyor. Yani devlet bile yardımcı olmuyor ki. Gidip en sonunda hastaneyi basacagim ancak böyle hakkımızı savunuruz galiba.

Back