• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak

Tecavüze uğradıysanız
Bunun kanıtlanması mümkün o hasta bakıcıdan şikayetçi olup, onun vücudundan da gereken bilgiler alınıp inceleniyormuş, tıp doktorundan daha detaylı bilgi alın derin, okuduğum bir makalede bu tür bilgiler vardı, ondan biliyorum

Ya kadina cybh testi önerenler olmuş cidden siz kafayı mı yediniz bu neyi açıklar ki ? Konu sahibi senin yapman gereken bundan şüphelendiğin an direkt bi hastaneye gidip ilişki olup olmadiginin anlaşılması için muayene olup vajinadan sürüntü vermekti.. adli tipta bile ölene tecavüz edilip edilmediği ortaya çıkıyor yani. Keşke onun için muayene olup test yaptirsaydiniz bi sperm yada doku kalıntısı farklı bi dna anında saptanirdi ve bu belgelerle dava açabilirdiniz 🤦🏼‍♀️

İlk zamanlar yapman gereken çok şey varken şuanda malesef yok. Anca böyle birşeyin olmadığına kendini inandırıp,unutmaya çalış. Yoksa hayata adapte olamazsın. Şüphelendiğin şey çok çirkin ve korkunç,olmamıştır inşallah.
Olmamasını dilerim. Bir süre daha bekleyip gelecek sonuca göre hastaneyi dava etmeyi düşünüyorum çünkü artık psikolojim bozulmaya başladı.

İlgilenmiş işte sağlık bakanlığı daha ne yapsınlar. Siz resmi olarak başvuruda bulunacaksınız ki onlar da işlem yapabilsin. Siz bunun yerine bunca zaman kendi kendinizi yemeği seçmişsiniz. Psikolojik destek almalısınız. Ertelemeyin, ihmal etmeyin. Hemen bir psikiyatra başvurun.
Eğer gidip hastaneyi ve ameliyata giren tüm personelleri sorgulamadilarsa bu ilgilenme sayılmaz. Biraz daha bekleyeceğim ve alacağım sonuca göre hastaneye dava açacağım. Çünkü sadece psikologa gitmek beni rahatlatmaz.

Ya kadina cybh testi önerenler olmuş cidden siz kafayı mı yediniz bu neyi açıklar ki ? Konu sahibi senin yapman gereken bundan şüphelendiğin an direkt bi hastaneye gidip ilişki olup olmadiginin anlaşılması için muayene olup vajinadan sürüntü vermekti.. adli tipta bile ölene tecavüz edilip edilmediği ortaya çıkıyor yani. Keşke onun için muayene olup test yaptirsaydiniz bi sperm yada doku kalıntısı farklı bi dna anında saptanirdi ve bu belgelerle dava açabilirdiniz 🤦🏼‍♀️
Eğer beni tek birakmadiklarini kanitlayamazlarsa ve istediğim bazı raporları da vermezlerse kesinlikle dava açacağım. Şu an bekliyorum.

Of bu ameliyat işlerinde insan ne kardar korunaksiz oluyor çıplaksın tamamen üstunde sadece ameliyat önlüğü bilincin yerinde değil ne olduğunu bilmeden onlatin insafına kalıyorsun vücuduna dokunup dokunmadıklarıni fotoğraflarını çekip çekmediklerini orada vücudunla ilgili erkek muhabbeti dönüp dönmediğini hiç bilmiyorsun iğrenç bir durum gerçekten
Maalesef tamamen iğrenç bir durum.

Psikilojik probleminizi siz bilebilirsiniz ama okuduklarinizi anlamadığıniz bariz ortada Adam bana seyini degdirecek bende bekleyip sonra biraz hareket edecem cekilsin diye sonrada yatip ameliyat olcam onun o p.. alir g.. sokarim madem size Boyle bise yapti neden anestezi doktoru geldiginde soylemediniz neden o anda bağırıp cagirmadiniz bende bunu algilayamiyorum
Size bütün yaşadıklarımı ve o anda neler hissettiğimi anlatamam. Her şey çok çabuk oldu ve o anki psikolojiyle kilitlendim. Yanlış anladığımı düşünerek büyük bir tepki vermedim ve bir tıp merkezinde böyle bir olayın olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi.

Tecavüze uğradıysanız
Bunun kanıtlanması mümkün o hasta bakıcıdan şikayetçi olup, onun vücudundan da gereken bilgiler alınıp inceleniyormuş, tıp doktorundan daha detaylı bilgi alın derin, okuduğum bir makalede bu tür bilgiler vardı, ondan biliyorum
Üzerinden 7 ay falan geçti ve gelecek inceleme raporunu bekliyorum. Sonra ona göre kesinlikle dava açacağım.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Aktif cinsel hayatiniz var mi? Bunu sorma sebebim su. 15 senedir cinsel hayatim var ve bir normal dogum yaptim. Hala cinsel iliskiye girdikten sonra bir kac saat etkisini hissediyorum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum. Oyle bir sey hissettiniz mi? Yani hala icerde bir sey varmis gibi oluyor.

Boyle bir suphenin olmasi bile korkunc bence.

7 ay geçti üstünden. Şimdi gidip istesem de belki silindi. En başında sağlık bakanlığına bildirdim ama onlar da savciliga gidip şikayet dilekçesi vermeden olmaz tarzında şeyler söylediler ve bir şey bilmeden nasıl şikayetçi olabilirim diye düşündüm. Yani onlar da şikayet ettigim için dava açarlar filan diye korktum. Bu şekilde uzadı
İlgilenmiş işte sağlık bakanlığı daha ne yapsınlar. Siz resmi olarak başvuruda bulunacaksınız ki onlar da işlem yapabilsin. Siz bunun yerine bunca zaman kendi kendinizi yemeği seçmişsiniz. Psikolojik destek almalısınız. Ertelemeyin, ihmal etmeyin. Hemen bir psikiyatra başvurun.
Eğer gidip hastaneyi ve ameliyata giren tüm personelleri sorgulamadilarsa bu ilgilenme sayılmaz. Biraz daha bekleyeceğim ve alacağım sonuca göre hastaneye dava açacağım. Çünkü sadece psikologa gitmek beni rahatlatmaz.

Ok. Bekleyin.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Aktif cinsel hayatiniz var mi? Bunu sorma sebebim su. 15 senedir cinsel hayatim var ve bir normal dogum yaptim. Hala cinsel iliskiye girdikten sonra bir kac saat etkisini hissediyorum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum. Oyle bir sey hissettiniz mi? Yani hala icerde bir sey varmis gibi oluyor.
Çok teşekkür ederim. Hayır, aktif bir cinsel hayatım yok. Dediğinizi anladım. Yani acı ve değişik bir duygu hissedip hissetmediğimi anlamaya çalışmışsınız. Hayır, hiçbir duygu hissetmedim. Fakat şu da var. Ameliyattan çıktıktan sonra ameliyat bölgemde, yani burnumda da 10 saat boyunca hiçbir acı hissetmedim. Yani burnum kesilip dikildi fakat onun acısını bile uzun süre hissetmedim. Yani çok güçlü ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler veriyorlar ve ağrı kesici içince burnumun ağrısı öyle geçti. Bittikten sonra 10 saat kadar hiçbir ağrım yoktu.

Acilen bir jinekologa gidip böyle birşey olup olmadığını öğrenip varsa raporlatıp dava açmalıydınız.

Konu sahibi kanıt olmadan nasıl dava açacaksın? Iddia dan öteye geçemez ki bahsettiklerin.. kamera kayıtlarını talep et asansörde ameliyathane de varsa vs
Kanıt için şunu düşünüyorum. Ben hastanenin olması gereken yerlerinde kamera olmamasından dolayı kendimi güvende hissetmedim. Ayrıca şikayet etmemi de adlı birimler söyledi. Yani bana tıp merkezi kanıtlayıcı unsurlar sunmaz ise zaten adliyeye yansıyan bu olayı bizzat kendim gidip tekrardan açacağım. Şu an inceleme sonucunu ve bazı şeyleri bekliyorum.

Acilen bir jinekologa gidip böyle birşey olup olmadığını öğrenip varsa raporlatıp dava açmalıydınız.
O an inanmadım yani olmaz herhalde böyle bir şey dedim. Tutuldum vs yani o psikoloji farklı ve daha yeni kendime gelmiştim. Komik bir duruma düşmek istemedim. Sonucu bekliyorum artık. İnceleme sonucuna göre davranacağım.

Back