• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hamileden; Taze hamilelik belirtileri :)

Benim göğüslerim yumurtlama ile birlikte şişer,acımaya başlardı. Yani adetime 10-13 gün kala başlardı acımaya. Ama geçen ay adetime 2 gün kala başladı göğüslerimin acıması. Her zamankinden daha geç yani. Adetimi 1 gün geçince de test yaptım ve pozitifti. İnşallah sen de aynı haberi alırsın :)

aa aynı belirtilerr :) ama ben bugün yaptım test negatif çıktı :5: hala adet olmadım

Sağolun darısı başınıza :)

Benim göğüslerim olması gerekenden erken ağrıdı, sizinki tam tersi olmuş bilemedimki :26: İçinizde kalmasın yapın yine testinizi ama kendinizi de üzmeyin sonuca hazır olun her zaman.

yine hüsran negatif çıktı :( ama adet olmadım hala. umudum var az da olsa.. çünkü yumurtlama tarihimden daha 2 hafta geçti üstünden. hemen belli olmaz diye düşünüyorum

Ben ilk olarak erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmamıştı. Hem geç döllenme de olabilir. 2 gün daha bekle bakalım :34:

ayy tekrar umutlandım şimdi :) bende öyle düşünüyorum geç döllenmedir diye, hayırlısı inşallah. annem 15inde kadar bekle demişti sabırsız davrandım, geldim sözüne :)

Aman sorma, o sabırsızlık hangimizde yokki :9: Hiç belirtin var mı canım?

aynen canım :1: göğüslerim çok şişti acıyo, ara ara batma gibi bişey hissediyorum. dün kasıklarım ağrıyordu bugün pek hissetmedim ağrı. ayıptır söylemesi kabız oldum dünden beri.

Son düzenleme:
yaa bıraz önce farkettım göbegımden rahıme doğru koyu renklı bır cızgı vardı acaba bunun sebebı ne olabılır lütfen yardımcı olurmusunuuzzz çok merak ettım dun adet gunumdu olmadım kasıklarımda agrı var goguslerde dolgunluk ara ara mıdem kötü oluyor 5 gun once yaptığım ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstıııı tam bısı dıyemıyorummm

aynen canım :1: göğüslerim çok şişti acıyo, ara ara batma gibi bişey hissediyorum. dün kasıklarım ağrıyordu bugün pek hissetmedim ağrı. ayıptır söylemesi kabız oldum dünden beri.

adet gunun ne zamandı cnmm kaç gun gectu ustundenn benımde dundu ama hıcbır belırtı yokkk

adet gunun ne zamandı cnmm kaç gun gectu ustundenn benımde dundu ama hıcbır belırtı yokkk

11-12lerinde oluyordum ama bu ay değişik oldu, şüphelerim artıyo haliyle. test yaptım negatif çıktı. beklicem biraz daha olmazsam tekrar test yapıcam

11-12lerinde oluyordum ama bu ay değişik oldu, şüphelerim artıyo haliyle. test yaptım negatif çıktı. beklicem biraz daha olmazsam tekrar test yapıcam

Valla ben de şüpheleniyorum senden :9: Kabızlık çoğu kişide oluyormuş ama bende yok çok şükür. Bol bol kayısı, sebze, meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Sanırım onların da etkisi oldu iyi olmama :) Naçizane tavsiye edebilirim :31:

yaa bıraz önce farkettım göbegımden rahıme doğru koyu renklı bır cızgı vardı acaba bunun sebebı ne olabılır lütfen yardımcı olurmusunuuzzz çok merak ettım dun adet gunumdu olmadım kasıklarımda agrı var goguslerde dolgunluk ara ara mıdem kötü oluyor 5 gun once yaptığım ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstıııı tam bısı dıyemıyorummm

Hayırlı olsun hamilesiniz :)

Valla ben de şüpheleniyorum senden :9: Kabızlık çoğu kişide oluyormuş ama bende yok çok şükür. Bol bol kayısı, sebze, meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Sanırım onların da etkisi oldu iyi olmama :) Naçizane tavsiye edebilirim :31:

ay şüphelen şüphelen :) dün söyledim eşime kayısı aldı yedim bir iki tane, sahurda da yoğurt yedim.. yoğurt yiyorum zaten sürekli. teşekkür ederim tavsiyelerim için. Senin hamileliğin nasıl gidiyo

Son düzenleme:
bıraz önce ıdrar testı yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aa çok sevvindim canımmm :32::32::32:

hayırlı olsunn.. adet günlerimiz nerdeyse aynı ama ben hala beklemekteyim :5:

bıraz önce ıdrar testı yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yaaa bak ne dedim ben sanaaaa :9: Hadi hayırlı olsun, gözünaydın. Sağlıklı bir hamileliğin olsun :54:

Hayırlı olsun hamilesiniz :)

hamıleyım hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıdrar testı yaptımm cıktııııı yuppııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ay şüphelen şüphelen :) dün söyledim eşime kayısı aldı yedim bir iki tane, sahurda da yoğurt yedim.. yoğurt yiyorum zaten sürekli. teşekkür ederim tavsiyelerim için. Senin hamileliğin nasıl gidiyo

Özellikle aç karına yiyip üzerine de su içersen ohooo :) Hazır yaz ayındayken, meyve de bolken doğanın tüm nimetlerinden faydalanmak lazım :16:

Valla biz öyle takılıyoruz bebişimle, aynı hamam aynı tas :9: Pek bi belirti bir şey yok hala. Az önce perşembe günü için randevu aldım. Yavrumu görebilirim inşallah :49:

Özellikle aç karına yiyip üzerine de su içersen ohooo :) Hazır yaz ayındayken, meyve de bolken doğanın tüm nimetlerinden faydalanmak lazım :16:

Valla biz öyle takılıyoruz bebişimle, aynı hamam aynı tas :9: Pek bi belirti bir şey yok hala. Az önce perşembe günü için randevu aldım. Yavrumu görebilirim inşallah :49:

bencede katılıyorum sana yaz ayında meyve boll çok şükürr.

daha yeni tabi ondan belirti yok pek, inşallah görebilirsin bebişini hadi bakalım :23:

Bu arada sen ne durumdasın? Test yaptığından beri 2 gün geçmedi mi daha? Hadi bir daha test yap

geçti ama ben biraz daha beklemek istiyorum. Daha doğrusu eşim öyle istiyo. Sabret diyo biraz :1: 20lerine kadar olmazsam o zaman yapıcam, geç döllenmeyse anca belli olur o zamana

Back