bir haftalık evliyim...

Üzgünüm ama bu durum hiçbir zaman değişmeyecek, evliliğin daha ilk haftası ve sen jakuzide çıplak iken gidip uyudu ise kusura bakma pipisi kopuk ondan bişey yapamadı desen bile inanamam.

testesteronu eksik olabilir。bizde gec evlendik basta iyiydi cocuktan sonra bitti。meger o dikkate almadigi diyabeti hotlrmonlari ve sinir uclarini bozmus。 testesteton dusuk cikmisti

Daha ilk hafta böyleyse hiç beklemeyin derim, isteksizlik artarak devam edecektir,
Yeni evli sağlıklı bir erkek böyle olmaz net.

İlginç gerçekten de daha ilk günden uzak durması zamanla nasıl olur acaba merak ettim

Sizde sorun yok bacım adamda sıkıntı.
Terapist e falan gitmeyi deneyin birlikte ya cinsel bir sorunu var ya da tercihi başka bilemedim ama siz jakuzi de o haldeyken öylece uyuması nasıl yanii? Biz kadınlar eşimiz jakuzi de iken gider saldırırız

Ay bu bildiğin odunluk yani niye bu aralar hep böyle şeyler denk geliyor anlamadım. Ben pijamamı giyerken bile evde ebelemece oynuyoruz resmen Açık açık konuşmanız gerekiyor bence

İlk zamanlar eb ateşli dönemler oluyor bizde cok gergindik hep kedi köpek gibiydik düğün ertesi 1 hafta kadar eşim o hafta heo ders calisti sinir oluyordum ilk zamanlar adaptasyon zor oldy bizde belki sizde de öyledir diyeceğim ama sizinki fazla

Üzülerek söylüyorum ki hiç değişmeyecek.
Yani çok zor.
Kendisi aseksüel olduğunu kabul eder ve çaba gösterirse tedavi, terapi vb bir ihtimal belki.
Kazara hamile filan kalmamaya özellikle dikkat edin.
Bir kitapta okumuştum ödipal dönemi sorunlu geçen çocukların yetişkinlikte cinsel sorunlar yaşaması kaçınılmaz yazıyordu.
Ne yazık ki farkında dahi değil.
Kabullenmesi çok zor.
İnsanı sinir hastası ediyor böyle adamlar, cinsel tatmin olmadığı için zamanla ona erkek gözü ile dahi bakmayacak, saygı duyamayacaksınız. Sevginizde bitecek.
Olumlu olmak, yol göstermek isterdim.
Fakat böyle bir adamdan boşandım.
Ömür törpüsü, evlerden Irak..
Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Sorum şu;
Olduğunda nasıldı? Bi sorun var mıydı erken boşalma ya da sertleşme gibi?
Dövünerek okuyorum böyle konuları libido yerlerde herkeste ya
Kardeş burdan toplanalım gidelim hangi memleketin yüksekse oraya,böyle olmayacak çünkü

Düzelme ihtimali oldugunu sanmıyorum. Yine de elimden geleni yapmak istiyorum diyorsanız terapi teif edin. Yoksa yallahı çekin.

Büyük ihtimalle cinsel bir problemi var eşinizin doktora görünmeli

Cinsellik dışında nasıl peki size,evlilik kararı aldıysanız demek ki duygusal ve mantiken biseyler uymuş olmalı. Evliliğin başlarında bu yaşadığın çok zor ama bence onunla konuşmayı dene,ben bosandim ve öğrendiğim en önemli şey şu, iletişim çok önemli, ılımlı şekilde yaklaş konus sebebini bilemeyiz tabi gerekirse uzmandan destek almayı teklif et ,Allah yardimcin olsun

boşan ablacım böyle hayat mı geçer. gençliğinde sevişmeyeceksen ne anlamı var evliliğin yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…