- Konu Sahibi AysegulLove
-
Bacım inan bana ne yaparsan yap hiçbirimizin umurunda değil,günümüzü acaba konu sahibesi bu gece sevişebildi mi diyerek geçirmeyeceğiz
Açıkçası çokta fifi ! Bize göre hava hoş yani..
Sana sadece aglama,suçlu sen degilsin dedik ama anlaşılan sen durumun gidişatından memmunsun tek derdin kocişinin sana totosunu dönüp yatmaması..
Peki madem öyle
o ne tarafa dönerse sen de o tarafına dön..Köşe kapmaca oynayın yatakta..
Acısa da oflama püfleme kullan bir kayganlaştırıcı hem ruhun rahatlasın hem kocan..
Ayı da olsa,odun da olsa bulmuşsun bir koca..Otur haline şükret..Onu bulamayanlarda var..
Nimete tü kaka denmez,günahtır,ayıptır (!)
Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Affınıza sığınarak söylüyorum, manyak mı bu adam.Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki((
Kizlar eşim bu konuda anlayışsiz evet bende kendimi çok kasiyorum benim sizden yardim olarak istediğim şey kendimi kasmamak için tavsiyelerinizin neler olacağıldi bu kadar ağır eleştiri yapmaniza gerek yok boşanayim mi bu konu yüzünden ?
2014 konusu , konu sahibi 4 senede problemini cozmustur herhaldeAslında tek sorun var o da eşinin geçmişi. Geçmişinde yaşadığı sağlıksız cinsellik sonucunda ereksiyon problemi yaşıyor. Kapalı ve baskıcı toplumun bir getirisi. Lütfen kendini kötü hissetme. Ama mutlaka da şu soruyu sor kendine: bu adam sana kendini gün içinde evde ya da sokakta herhangi bir olayda iyi ve özel hissettiriyor mu? Yoksa yatakta olduğu gibi hep kaba mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?