Bir Hafta Öncesinde Olan Düğünümden Resimler

......................................................................................................................

Son düzenleme:
çokk güzell herşey gelinliğin üst kısmına bayıldım tam benim tarzım ışıl ışıl:)makyaj,saç yüzüne çok yakışmış,mutlulklar....

harika olmusun canım gelinliğinin üst tarafına bayıldım çok şık.. hayat boyu mutluluklar dilerim.. .)

nasıl rahatlamışsındır şimdi çoook sevindim senn adına ooff bnm düğünüme 4 ay var nasıl sıkıntılıyım anlatamam eyvahedigeldismile

çok güzel gelin olmuşsun cnm ışıl ışıl peri kızı gibi maaşallah allah mesut etsin...

bir ömür boyu mutluluklar dilerim umarım hep yüzünüz bu ilk gün gibi güler hiç bir problem sizi yorup yıldırmaz eskilerin bir lafını size söyleyeyim Dallı budaklı olun inşallah bir yastıkta yaşlanın.. çok güzel olmuşsun ayrıca

Allah nazarlardan saklasın ve Allah bütün bir ömrü birlikte sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…