• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Hafta Öncesinde Olan Düğünümden Resimler

amin...kolay gelsin yerimseniben
soruyorum şimdi senin o tacının aynısını istiyorum ben nerden alabilirim?
birde gelinligini kaça aldın canım

şarkıcı gökhan türkmenın annesı dıktı gelınlıgımı...kadıkoyde cnm.gelınlık duşunuosan kadıkoyu tercıh et bencee.Super guzel modeller var....ben bekarken bı arkadaş ıçın gelınlık bakıoduk bana soz vermıştı senın gelınlıgını ben dıkecegımm bızzat dıe..

tabı cnm normalde 3 buçuktu ışte ındırım yaptırdım bayagı arkadaşım orda dktırdı çunku..ama kadın guzel ılgılendı 7 kez provaya gıttımm....ama doya doya gıyemedm ya:S nıkah kısa suruyor malum sonrasında eglenmeye gıttık gerçı ama yınede keşkeee ustumde daha çok kalabılseydı:)

kızlar cevaplar geç geldı dıe kızmayın.sıstemde gozukebılırım ama yoktum kız kardeşimde benım uyelıgımı kullandıgı ıçınnn.. balayındaydımmm bu nedenle cevaplar geç geldı tekrar kusra bakmayın:)

keşke dügün yapsaydın ..benim aklımda daha degişik gelinlikler vardı açıkcası ama seni gördükten sonra fikrim degişti yaa.. çok hoşuma gitti..bilgisayarıma kaydettim bakıp duruyorum gelinligne saçına :kedi:fırfırlı düşünüyrm artık gelinlgini denicem bakalım nasılş duracak bence..çünkü ben çıtı pıtı şeyleri seviyorum..

Anladım begenmene sevındmm.. ama kadıkoye gıttıgınde emınımm çok daha farklı şeylere takılı kalcaksınnn:)kafan karışacak ben çok zor seçebıldım ya okadar guzel modeller var kı aklın hayalın durur :D fızık olarak nasılsın pekı?bu da onemlı çnku..

gidip bakıcam tamam tatlım..kaydirigubbakcemile4
ben çok zayıfım 48 kilodayım.1.65 boyum alırken zorlancagım sanmıyorum fiziken evet haklısın zor bir secim çok güzel daha bir güzel olmak istyrr insan

ayy ne guzel zayıfsın ya benım vucudum kılo almaya çok musaıt.165 boyum benımde ama 60 kıloym :D:D:D 55 fılan olmalıyımmm.. bu nedenle hamıle kalmıcam şımdılık once kılo vermem gerekıyor...

ayy ne guzel zayıfsın ya benım vucudum kılo almaya çok musaıt.165 boyum benımde ama 60 kıloym :D:D:D 55 fılan olmalıyımmm.. bu nedenle hamıle kalmıcam şımdılık once kılo vermem gerekıyor...

hayırlısı olsun canımyerimseniben
senin gittgn modaevinn adı ney canım

yorumlarınızı beklıom kızlar:) Nasıl olmuşum sızce.Alllahım herkese bu mutlulugu nasip etsin...çok mutluyum bu telaşta bıttı artık gelinliğim saçım makyajım hakkındaki yorumlarınızı ıstıyorum:) bu sıtenın sözüm nişanım kınagecem her türlü törenımde okadar yararı oldukı anlatamam en zor zamanlarımda destegınızı aldım ben saoln..Herşey ıçın bınlerce kes teşekürrrrrr

Nekadar güzel gelin olmussun sen öyle... Allah nazarlardan saklasin!:nazar:

Back