• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Hafta Öncesinde Olan Düğünümden Resimler

......................................................................................................................

Son düzenleme:
çokk güzell herşey gelinliğin üst kısmına bayıldım tam benim tarzım ışıl ışıl:)makyaj,saç yüzüne çok yakışmış,mutlulklar....

harika olmusun canım gelinliğinin üst tarafına bayıldım çok şık.. hayat boyu mutluluklar dilerim.. .)

yorumlarınızı beklıom kızlar:) Nasıl olmuşum sızce.Alllahım herkese bu mutlulugu nasip etsin...çok mutluyum bu telaşta bıttı artık gelinliğim saçım makyajım hakkındaki yorumlarınızı ıstıyorum:) bu sıtenın sözüm nişanım kınagecem her türlü törenımde okadar yararı oldukı anlatamam en zor zamanlarımda destegınızı aldım ben saoln..Herşey ıçın bınlerce kes teşekürrrrrr

nasıl rahatlamışsındır şimdi çoook sevindim senn adına ooff bnm düğünüme 4 ay var nasıl sıkıntılıyım anlatamam eyvahedigeldismile

bir ömür boyu mutluluklar dilerim umarım hep yüzünüz bu ilk gün gibi güler hiç bir problem sizi yorup yıldırmaz eskilerin bir lafını size söyleyeyim Dallı budaklı olun inşallah bir yastıkta yaşlanın.. çok güzel olmuşsun ayrıca

Allah nazarlardan saklasın ve Allah bütün bir ömrü birlikte sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsinopuyorumnanaktan

Back